Régen minden jobb volt…

Régen minden jobb volt…
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-05-21
 

Mai nap az általunk követett 13 bankból 4 változtatott a kondícióin. Az UniCredit Bank például majdnem 1%ponttal csökkentette bizonyos futamidejű kamatait. Ami egy évvel ezelőtt 9% volt, ma már csak 5%…

A hét elején a Bankmonitor csapata sem unatkozik: a bankok ilyenkor szokták frissíteni a hirdetményeiket. Sokszor ez technikai jellegű: egy picit felfelé, egy picit lefelé igazítanak a kamatokon. Ma a Budapest Bank, MKB, KH és az UniCredit Bank tette mindezt. A Budapest Bank például minimálisan a számláinak a költségeit is megemelte. 

Tudni akarod, hogy a most ki kínálja a legjobb kamatokat? Használd kalkulátorunk!
1

UniCredit Bank azonban nem csak technikai jellegű módosítást hajtott végre: a 2 hónapost akciós betéteit 0,75%ponttal csökkentette 5,75%-ról 5%-ra.  
Lekötött betét: 2 hónapos akciós forintbetét – új forrás-sal és a
Lekötött betét: 2 hónapos akciós „Forduló” forintbetét-tel elérhető maximális kamatláb mától egyaránt 5%. A többi betéti kamatait is csökkentette, de ez volt legszembetűnőbb változás. Akik kezdetektől követték az oldalunkat, emlékezhetnek rá, hogy ez a két betét egy évvel ezelőtt még 9%-ot fizetett a feltételek teljesülése esetén.  Erre szokták azt mondani, hogy régen minden jobb volt…

Ha többet is meg szeretnél tudni a pénzügyekről, akkor töltsd le e-bookunk!
1

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés