Betöltés

Számlavezetés ingyen – mik a feltételek? (X)

szerző: Bankmonitor.hu
2013-11-04

Már minden felnőtt számára elérhető az OTP Bank nulla forintos számlaajánlata, a Simple. A Simple kiváló megoldás azoknak, akik maguk szeretnék eldönteni, milyen szolgáltatásokért kívánnak fizetni, és melyekért nem. A megszokott számlacsomagoktól eltérően az ügyfél havonta módosíthatja az igénybe vett extra szolgáltatásokat, így maga állíthatja be banki költségeit.

simple_2013osz_bankmonitor_content_01.jpg

A Simple díjmentes számlavezetést, ingyenes kártyás vásárlásokat és az első évben ingyenes PayPass kártyát kínál, amelyet az ügyfél maga egészíthet ki igényeinek, és pénzügyi szokásainak megfelelően 6 extra csomaggal. 

Ilyen lehetőség például a Simple SMS csomag, amely nem csak értesítést küld (üzenet-díjak további felszámítása nélkül) a számlát érintő tranzakciókról – így például a bankkártyás vásárlásokról –, de segítségével engedélyezni lehet a csoportos beszedési megbízások teljesítését is. Kedvezménycsomagok megfizetése esetén havi két vagy öt további költségektől mentes készpénzfelvételt is választhat az ügyfél, vagy akár teljesen díjmentes online tranzakciókat is. A csomagok között külön adminisztráció, szerződéskötés és papírmunka nélkül mindenki maga válogathat, és az online felületen keresztül akár havonta módosíthatja azokat. Mindemellett a Simple számlához tartozó e-bank használata automatikusan ingyenes a Simple ügyfelek számára.

A Simple számla tulajdonosainak kínált extra szolgáltatások sora evvel még nem ér véget: speciális folyószámlahitel, webkártya, devizaszámla és dedikált megtakarítási termékek várják az ügyfeleket. A legnagyobb hazai hitelintézet csoporttagjainál mindezeken túl egyedi ajánlatok is igénybe vehetők, pl lakáshitel-felvételnél, az OTP Lakástakarék-pénztárnál, valamint az OTP Egészségpénztárnál is.A Simple igénylésének feltétele is egyszerű: havi szinten a mindenkori minimálbérnek megfelelő jövedelem-átutalás mellett csak az elektronikus számlakivonat igénylését kell vállalni (35 év felett pedig minimum 150 ezer forintnak megfelelő jövedelem csupán a követelmény).

A kedvezmények pedig – sok más bank ajánlatával ellentétben –akkor is igénybe vehetők, ha a feltételeknek nem minden egyes hónapban tud megfelelni az ügyfél.

A moduláris felépítésen túl, a Simple keretében pénzügyi tanácsadási szolgáltatást is kínál a bank: a Simple ügyfelek külön nekik készített programmal tervezhetik megtakarításaikat, vagy havi kiadásaikat az e-bankon keresztül. 

A Simple-lel az OTP igazi választási lehetőséget nyújt: mindenki maga építheti fel a saját bankját.

Címkék:

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Lakástakarék: Milyen számlával igazolhatod a lakáscélt?

2016. 09. 25.

Amennyiben valaki a 30%-os állami támogatásból építkezne, fürdőszobát újítana fel, netán egy szaunával lepné meg magát, a megfelelő összegről a megfelelő számlákat kell hozzá bemutatnia a lakástakaréknak. Kinek a nevére,...

Így válhat rémálommá az álom bankszámla

2016. 08. 05.

Napjainkban az egyik legkedveltebb lakossági számlacsomag az Erste Privilégium „L” bankszámla. Teljesen érthető a számlacsomag iránti fokozott érdeklődés, hiszen ha a bank által elvárt 150 ezer Ft a bankszámlára érkezik,...

Diákmunka? Ezekkel a bankszámlákkal jársz a legjobban…

2016. 06. 27.

Diákmunka vállaláskor majdhogynem elkerülhetetlen a bankszámlanyitás. Ha nem szeretnél elcsúszni már rögtön az első banánhéjon, akkor nem tudod le a dolgot annyival, hogy besétálsz az első útba eső bankfiókba. Míg...

A svédek megmutatják, hogyan kell bankot csinálni!

2016. 06. 07.

Nincs elegáns és drága székház a belvárosban. Nincs széleskörű fiókhálózat: az átlagos ügyfél ugyanis mindent elintéz online, mindössze 5 évente egyszer jelenik meg a bankfiókban. Így a korábbi alkalmazottak 65%-a...

Blogajánló

  • alapblog

    Párbeszéd a gazdaságról 18.

    Az MNB-vel és az Inforádióval közös, Párbeszéd a gazdaságról című műsorunk ma esti (19.00 órakor kezdődő) adásában Balatoni András, az MNB közgazdasági előrejelzési és elemzési...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.