Személyi kölcsönnél is díjazzák a hűséget – két havi törlesztőt is megspórolhatsz

 • 2014.01.15.
 • szerző: bankmonitor

Egy személyi hitel esetében természetszerűleg szigorúbb megkötésekkel találkozunk mind a munkaviszony, mind az elvárt jövedelem tekintetében, mint egy jelzáloghitelnél. Miután az alapvető igénybevételi feltételeknek sikerült eleget tennünk, és a bankváltástól sem zárkózunk el, többnyire kamatkedvezményt érvényesíthetünk. De mennyit spórolhatunk ezzel a futamidő alatt?

Személyi kölcsönt felvenni kisebb, pár százezer forintos pénzigény esetén lehet praktikus. Ettől függetlenül a kölcsönösszeg akár 7 millió forintig terjedhet, de ekkora összegnél ezt a terméket választani egy jelzáloghitellel szemben kész öngyilkosság! Persze sokan felhördülhetnek most, mert mit tegyen az, akinek nincs terhelhető ingatlana, vagy nem egyedüli tulajdonosa annak és a másik fél nem egyezik bele a jelzálogbejegyzéshez?! Ez esetben szintén kézenfekvő, és egyszerű megoldásként kínálkozik a fedezet nélküli kölcsön, de nem árt alaposan körülnézni, hol érhetőek el a legkedvezőbb kondíciók és mit kell ehhez vállalni!  

Személyi hitel kalkulátor

Mennyi pénzre van szükséged?

Ft
év
A megadott adatok alapján 6 bank, 7 ajánlata közül választhatsz.

A pontosabb kalkulációhoz szükséges még:
Ft
hónap
Szerepelsz-e a KHR-ben?

A várhatóan legkedvezőbb hitelek:


havi törlesztő

THM

Nincs találat a megadott paraméterek alapján.

Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!

Nagy Ildikó hitelszakértő

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
  Hogy egyáltalán szóba álljanak velünk, munkaviszony tekintetében nem elég a próbaidőt letölteni az aktuális munkahelyünkön, ennél szigorúbbak a feltételek. Az ajánlatok többsége 6, 9, illetve 12 hónapos múltat követel meg az aktuális munkaadónknál és az elmúlt időszak egybefüggő munkaviszonyát is vizsgálhatják. A jövedelemnek nem feltétlen kell ahhoz a bankhoz érkezni, ahol a kölcsönt igényeljük, de legalább egy, a törlesztésre szolgáló számlát kell nyitnunk. Emellett telefonos elérhetőséggel kell rendelkeznünk, továbbá bankszámla múlt is szükséges, amelyről általában az utolsó háromhavi kivonatot kérik.   Ha sikerült ezeket az elsődleges feltételeket megugrani, a THM szempontjából a három legjobb ajánlat az alábbi kondíciókkal érhető el:  
szemkolcson20140115
Két havi törlesztőrészletet is megspórolhatunk, ha hűséget fogadunk a banknak   Az alapvető igénybevételi feltételeken túl egyéb megkötések teljesítése esetén kedvezményben részesülhetünk. Egész pontosan egyes bankok kedvezményes kamatot biztosítanak a teljes futamidő alatt. Ehhez jellemzően a jövedelmünket kell a hitelt nyújtó bankhoz utaltatnunk. Hacsak jelenlegi számlavezetőnk nem láncolt magához minket, és hajlandóak vagyunk bankot váltani, akkor a legjobb három ajánlat a következőképpen rendeződik át:  
szemkolcsonjov20140115 A fentiek szerint hűségvállalásunkkal a Sberbank (korábban Volksbank) esetében a három éves futamidő alatt félmilliós kölcsönösszegnél két havi törlesztőrészletet spórolhatunk meg, és közel 5%-kal kedvezőbb THM mellett juthatunk személyi kölcsönhöz. Emellett még az is elképzelhető, hogy bankszámla ajánlatuk is kedvezőbb, mint az aktuális számlavezetőnknél, úgyhogy ebből a szempontból is érdemes szemügyre venni ezeket az ajánlatokat!  
Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ
  Ha mégsem szakadnánk el a megszokott bankszámlaszámunktól, ne keseredjünk el! Ha a Raiffeisen Bank ügyfelei vagyunk elegendő online igényelni a hitelt, amelyért cserébe 1 % kamatkedvezményt kapunk a sztenderd kamatból.   Ha pedig a munkaviszonyunk hosszúsága miatt ütközünk nehézségekbe (például próbaidőnket éppen csak hogy letöltöttük), akkor két ajánlat esetében már három hónapos munkaviszony után jogosultak lehetünk a kölcsön felvételére. Ez azonban még nem garancia, hogy valóban kölcsönt kapunk, minden esetben egyedi elbírálás történik.  
szemkolcson3ho20140115 Ettől függetlenül óvatosan mérlegeljünk mielőtt hitelbe bocsátkozunk! Biztos nyugdíjas állás manapság már nincs, így a törlesztőrészlet szempontjából olyan havi kiadást vállaljunk, amelyet akkor is tudunk teljesíteni, ha a háztartás jövedelmében kedvezőtlen változás következne be. Ezekre az esetekre már több pénzintézet is kínál hitelfedezeti biztosításokat, amelyekről a szerződéskötést megelőzően érdemes tájékozódni!   A fenti, munkaviszony és jövedelemérkeztetés tekintetében eltérő ajánlatok a THM és az összes törlesztés szempontjából az alábbi kondíciókat kínálják:  
osszahasonlitas20140115  
Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.  

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Hétvégi cikkajánló

  Aktív-passzív, Dropbox, autók és meteoritok világa is az e heti ajánlónkban. Jó szórakozást! Hogy tűnnek el a könnyű választások egyre gyorsabban? Ben Graham módszere még...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.