loading

Személyi kölcsönt igényelnél, és még idén meg is kapnád? Nem egyszerű, de sikerülhet!

Aki úgy igényelne személyi kölcsönt, hogy azt 2020-ban még meg is kapja, annak bizony igyekeznie kell. Nem csak a bankok fognak ugyanis “ünnepi üzemmódba” kapcsolni, hanem már a munkáltatói igazolás beszerzése is nehézségbe ütközhet, hiszen sok cégnél december 21-től már nem dolgozik a pénzügyi osztály.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a személyi kölcsön kalkulátorunk.

Sokan nem csak az ajándékok beszerzését, hanem a hitelfelvételt is az utolsó pillanatra hagyják, ám ha azt szeretnénk, hogy még idén megérkezzen számlánkra a pénz, akkor bizony igyekeznünk kell. Már csak azért is, mert a személyi kölcsön igényléséhez a legtöbb esetben szükség van munkáltatói igazolásra, viszont az ünnepek közeledtével gőzerővel megindulnak – vagy inkább már meg is indultak – a szabadságolások, így egyáltalán nem biztos, hogy ezt még az ünnepek előtt kiállítja a munkáltató.

Ha ez mégis sikerül beszerezni, akkor is számolni kell azzal, hogy a bankok ugyancsak “ünnepi üzemmódba” kapcsolnak, ami azt jelenti, hogy a legtöbb helyen félgőzzel megy majd a bírálat az ünnepek között, ami lelassíthatja a döntéshozatalt. Ezért, aki az utolsó pillanatban még személyi kölcsönhöz szeretne jutni, annak a héten legkésőbb be kell szereznie a munkáltatói igazolást, illetve be kell jutnia a bankfiókba, hogy ott leadhassa az igénylését. Azonban így is csak kifogástalan hitelmúlt esetén bizakodhat az idei folyósításban, illetve akkor, ha nincs szükség hiánypótlásra.

A gyorshitelhez vezető másik út, ha a kölcsönt az interneten “szerezzük” be: online igénylés esetén ugyanis akár 3 banki munkanapon belül megérkezhet számlánkra az igényelt összeg. Gyorsít a folyamaton, hogy itt nincs szükség munkáltatói igazolásra, mindössze 3 havi bankszámlakivonatot kell feltölteni a rendszerbe. Ezt követően egy hitelszakértő felveszi velünk telefonon a kapcsolatot, majd a megbeszélt időpontban egy 10-15 perces videóhívás során elvégzi az azonosításunkat, illetve néhány eldöntendő kérdésre adott válasszal megadhatjuk a hitelfelvételhez szükséges jogi nyilatkozatokat.

Annyi megkötés azért van, hogy a teljes egészében személyes jelenlét nélkül igényelhető személyi kölcsön összege maximum 3 millió Ft lehet, míg “normál esetben 6-8 millió forint a plafon. Zárójelben kell megjegyeznünk, hogy a folyamat során általában valóban nincs szükség munkáltatói igazolásra, ám kivételt jelent, ha az igénylő jövedelme más nevén lévő bankszámlára érkezik, vagy ha számlára jövedelemként érkező összegek között az egyes hónapokban jelentős az eltérés. Ez utóbbi azért probléma, mert a bank számára így nem derül ki világosan, hogy mennyi a normál jövedelem, hiszen az egyik hónapban kimagaslóan nagy összeg akár éves bónusz is lehet, amit azonban nem vesznek figyelembe ilyenkor.

Amennyiben hitelt szeretnél a lehető leggyorsabban, akkor itt indíthatod el a bankfióki ügyintézés, munkáltatói igazolás és egyszeri költségek nélküli Sberbank ONLINE SZEMÉLYI KÖLCSÖN igénylését. 

Személyi hitel kalkulátor
Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Ft
hónap
Szerepelsz-e a KHR-ben?
hitel évre

Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi hitel.
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el
 • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
 • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
 • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
 • Csökkentsd a felvenni kívánt hitelösszeget
 • Növeld a futamidőt
 • Várj még pár hónapot hogy meglegyen a megfelelő munkaviszony hossza.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
Fióki látogatás nélkül igénylem
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi
Veled a kapcsolatot
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre
Bankmonitor
Kapcsolódó tartalmak
Bárki ingyen lekérheti meglévő hitelei adatait a KHR adatbázisból

A Központi Hitelinformációs Rendszerben szereplő adatairól bárki jogosult tájékoztatást kérni bármelyik referenciaadat-szolgáltatónál. Az erre vonatkozó kérelem befogadását az adott bank, pénzügyi vállalkozás vagy más érintett szolgáltató nem tagadhatja meg, s...

Blogajánló
 • alapblog Mr. Wolf szép üzenete

  Mi az az ESG? Hova utazunk? A bróker érzelmei Harrari és Kahneman hülyézik A SPAC-huszárok bukdácsolása Többek közt ezekről beszéltünk e heti adásunkban. Kedves Olvasóink,...

 • KonyhaKontrolling Megélni minimálbérből?

   A mai bejegyzésben szeretném bemutatni a saját életszínvonalam összetételét. Ugyan valamivel magasabb életszínvonalon élek, mint a minimálbér, de a bejegyzésben arra is kitérek, hogy hol lehetne spórolni, hogy abba is beleférjek. Iratkozz fel a youtube csatornámra, ott hétről-hétre tudod követni a kiadásaimat. (Valamint ha kicsit több időm van, akkor a bejegyzések is felkerülnek.) Azt gondolom, Tovább olvasom "Megélni minimálbérből?" →...

 • Haszon.hu A jövő héten részben visszatérhetünk a régi életünkhöz, ezzel a feltétellel

  Orbán Viktor miniszterelnök a közrádióban jelentette be, milyen enyhítésekre számíthatnak a védettségi igazolvánnyal rendelkezők, ha elérjük a négymillió beoltottat. A jövő hét közepén, szerdán-csütörtökön meglehet a négymillió beoltott is, akkor megnyitják a szolgáltatások széles körét azok előtt, akiknek van védettségi igazolványuk, mondta a kormányfő.Megnyílhatnak a színházak, a tánc- és zeneművészeti események, a cirkusz, az edző- és fitnesztermek, a jégpályák, az...