Tanulságos: így gondolkoznak a cégtulajdonosok a hitelfelvételről

Tanulságos: így gondolkoznak a cégtulajdonosok a hitelfelvételről
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-10-18
 

Bankmonitor legfrissebb felmérése alapján már többen vannak azok a vállalkozások, akik az interneten keresztül tájékozódnak, amint azok, akik kizárólag saját bankjukon keresztül tájékozódnak hitellehetőségeikről. A cégek célzottan keresik a számukra legmegfelelőbb és legolcsóbb hiteltermékeket. A Bankmonitor pedig segít a tudatos keresésben!

A vállalkozások nagy része már tisztában van azzal, hogy a számlavezető banktól nyert információ sok esetben – az adott bank saját üzleti érdekei miatt – értelemszerűen távolról sem feltétlenül teljes körű. A bank csak a saját lehetőségén és preferencia rendszerén belüli „legjobb” lehetőséget kínálja fel a cég számára.

„Több bank ajánlatát is meg kell vizsgálni és összehasonlítani ahhoz, hogy megtaláljuk vállalkozásunk számára a hazai piacion elérhető legjobb hitel terméket!”

A cégek tudatossága, illetve a kedvezményes vállalati hitelek (pl.: Növekedési Hitel, Széchenyi Hitelek) előnyeinek erőteljes nyilvános kommunikációja oda vezetett, hogy a támogatott hitelek preferáltsága érdemben meghaladja a bankok által kínált saját piaci hitelekét.

A hitelek megszerezhetősége azonban a semlegesnél rosszabb megítélés alá esik: A támogatott hitelek feltételrendszere és igénybevételi lehetősége még azok számára sem könnyen átlátható, akik napi szinten követik az új megjelenő lehetőségeket.

gr-2

A kedvezményes hitelek igénybevehetőségénél nem elég azt megnézni, hogy cégünk alkalmas-e az a kiszemelt kedvezményes hitel felvételére, hanem azt is, hogy a hitelcélunkat támogatja-e az adott program. 

Elképzelhető olyan helyzet, hogy az adott kedvezményes hitellel ugyan nem, de egy másik támogatott hitel keretében megfinanszírozható a beruházási elképzelésünk. Jó példa erre az iroda célú lakóingatlan vásárlás: A Növekedési Hitelprogram keretében kizárólag iroda, üzlet, vagy kereskedelmi ingatlanként nyilvántartott ingatlanok vásárolhatóak iroda célra, a Széchenyi Beruházási hitel esetében azonban nincs ilyen kikötés. (A rendeltetésszerű használatot azonban itt is ugyanúgy elvárják természetesen).

A Bankmonitor kedvezményes vállalati hitel-keresője segít könnyen megtalálni, hogy céged milyen támogatott hitel(ek) felvételére alkalmas, és azt is, hogy az elképzelt beruházási célod melyik támogatott hitellel finanszírozható.

Mennyi széchenyi hiteltkaphat a céged?
  • hitelösszeg:
    max. 1.4 milliárd Ft
  • kamat:
    max. 5% fix
  • futamidő:
    max. 10 év
Több mint egy kalkulátor,
adható hitelösszeg és termékajánlat, hitelezési
tapasztalatok, buktatók és tudnivalók
Bankmonitor
Ft
Ft
Válassz hitelcélt!
Sajnos nem vagy jogosult támogatás igénybevételére.
Az adatok alapján az új Széchenyi Kártya Program MAX+ feltételeinek megfelelsz!
A választott hitelcélnak ajánlott kedvezményes termékkonstrukció:
    Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra
    • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
    • Milyen futamidő mellett?
    • Mi a különbség a bankok között?
    • Hogyan kerüld el a buktatókat?
    A Bankmonitor szakértője teljeskörű támogatást nyújt hiteligényedhez!
    Add meg adataidat, segítünk!
    Ft
    A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
    Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
    Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
    Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

     

    Hirdetés

    Ismerjük és értjük a magyar bankok vállalati hitelezését (a legkisebbektől a legnagyobbakig). Velünk gyorsan megtudhatod, hogy melyik bankban, milyen feltételekkel, mennyi hitelhez juthatsz hozzá. Válaszd a céges hitel leggyorsabb útját, a Bankmonitort.

    Hirdetés