Betöltés

Tudod, milyen érzés, amikor kiállított számláidat azonnal kifizetik?

szerző: Csányi Franciska
2016-09-27

Ki tudja, hogy egy 30-60-90-120 napos határidejű számlából mikor lát pénzt az ember… Faktoring finanszírozással akár azonnal. Akár már a számla kiállításának napján!

A szolgáltatás lényege nagyon egyszerű: a Faktor társaság a számla kiállításakor szinte azonnal kifizeti a cégednek járó pénz nagy részét, majd megvárja, amíg a megrendelődtől beérkezik az átutalás. Így nem kell áthidaló hitelek után járkálnod, cégednek finanszírozása mégis folyamatos marad.

Számlázáskor bevétel – ez ilyen egyszerű. Mindezt most kipróbálhatod a Magnet Faktor 1 hónapos díjmentes akciójában, összeghatártól függetlenül!

Hogyan működik a Faktoring a gyakorlatban?

kepkivagas

 Eljuttatod a MagNet Faktor részére a vevők felé kiállított számlák és a hozzájuk tartozó teljesítés igazolások másolatát faxon vagy elektronikus úton. Ezt követően a MagNet Faktor a vevőkövetelések jelentős részét (általában 80-90%) lehetőség szerint még aznap megelőlegezi és elutalja az általad megjelölt bankszámlaszámra.

A vevőnek esedékességkor a MagNet Faktorhoz kell kifizetnie valamennyi számla ellenértékét. A számla fennmaradó részét a Magnet Faktor a vevői teljesítések beérkezése után utalja el társaságodnak, csökkentve a felmerült költségekkel.

A MagnetFaktor az elfogadott ajánlat és a beküldött dokumentumok beérkezését követő 3-4 munkanapon belül meghozzadöntését, melyet szerződéskötés követ. A teljes folyamat, belföldi vevők esetén reálisan 3-10 munkanap, melybe az első utalás is beleszámít.

Az elbíráláshoz szükséges dokumentumok

 1. A faktorálni kívánt vevőkkel kötött teljes szerződések
 2. Társasági Szerződés vagy Alapító Okirat
 3. Aláírási címpéldány

Nézd meg, hogy kibocsátott számláidra mekkora hitelkeretet tudsz vevőnként igénybe venni, használd ki az 1 hónapos ingyenes lehetőséget te is!

 

Mennyi finanszírozást kaphatok vevőimre?

Hitelkeret megállapítása a kibocsátott számlákra
millió Ft
nap
nap
Elérhető finanszírozás *
Várható költség **
1-3%
* A becsülhető faktorkeret összege, mely minden esetben függ a vevő(k) minősítésétől. A feltüntetett összeg nem tekinthető ajánlatnak.
** A faktorált számlára vetített jellemző költség, melynek konkrét mértékét a vevők minősítése határozza meg.
Igényeld szakértőnk segítségét, hogy könnyen hozzájuss a hitelhez

Azonnali tájékoztatás a hitel(ek) feltételeiről.

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Bankmonitor

 

 

1 Hozzászólás

 1. Varga Nóra

  És mennyi a felmerült költség?

Nem lehet hozzászólást írni.

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Küldd időutazásra hosszú lejáratú számláidat

2017. 10. 18.

A klasszikus banki hitelek mellett a faktoring egy alternatív finanszírozási forrást jelenthet vállalkozásod számára. A faktorálás során a vevőid részére kiállított bruttó számlaérték 80-90%-át a számlakiállítást követően gyakorlatilag azonnal megkapod,...

Gyorsan kell pénz vállalkozásodnak? Faktoráltass!

2017. 09. 08.

A faktorálás nem jelent minden vállalkozás számára megoldást. Azok számára viszont jó lehetőség lehet, akik a klasszikus hitel formájában valamilyen okból nem tudnak hitelt felvenni, vagy akik gyorsan szeretnének készpénzhez...

Hogyan tudok hitelt szerezni induló vállalkozásom számára?

2017. 07. 25.

A legtöbb banki finanszírozási forma azon vállalkozások számára érhető el, akik legalább egy vagy két lezárt üzleti évvel rendelkeznek. Gyakorta érkezik hozzánk  induló vállalkozásoktól a csalódott kérdés, hogy „Akkor hogyan...

Hogyan finanszírozd dinamikusan fejlődő vállalkozásod?

2017. 05. 31.

Az intenzív növekedési fázisban lévő cégek helyzete finanszírozási szempontból (sem) egyszerű. A klasszikus hitelezésben (folyószámla-, forgóeszköz- és beruházási hitel) a bankok az adható hitelnagyság megállapításakor múltbéli pénzügyi adatokból indulnak ki....

Blogajánló

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.