Tudod, milyen érzés, amikor kiállított számláidat azonnal kifizetik?

 • 2016.09.27.
 • szerző: bankmonitor.hu

Ki tudja, hogy egy 30-60-90-120 napos határidejű számlából mikor lát pénzt az ember… Faktoring finanszírozással akár azonnal. Akár már a számla kiállításának napján!

A szolgáltatás lényege nagyon egyszerű: a Faktor társaság a számla kiállításakor szinte azonnal kifizeti a cégednek járó pénz nagy részét, majd megvárja, amíg a megrendelődtől beérkezik az átutalás. Így nem kell áthidaló hitelek után járkálnod, cégednek finanszírozása mégis folyamatos marad.

Számlázáskor bevétel – ez ilyen egyszerű. Mindezt most kipróbálhatod a Magnet Faktor 1 hónapos díjmentes akciójában, összeghatártól függetlenül!

Hogyan működik a Faktoring a gyakorlatban?

kepkivagas

 Eljuttatod a MagNet Faktor részére a vevők felé kiállított számlák és a hozzájuk tartozó teljesítés igazolások másolatát faxon vagy elektronikus úton. Ezt követően a MagNet Faktor a vevőkövetelések jelentős részét (általában 80-90%) lehetőség szerint még aznap megelőlegezi és elutalja az általad megjelölt bankszámlaszámra.

A vevőnek esedékességkor a MagNet Faktorhoz kell kifizetnie valamennyi számla ellenértékét. A számla fennmaradó részét a Magnet Faktor a vevői teljesítések beérkezése után utalja el társaságodnak, csökkentve a felmerült költségekkel.

A MagnetFaktor az elfogadott ajánlat és a beküldött dokumentumok beérkezését követő 3-4 munkanapon belül meghozzadöntését, melyet szerződéskötés követ. A teljes folyamat, belföldi vevők esetén reálisan 3-10 munkanap, melybe az első utalás is beleszámít.

Az elbíráláshoz szükséges dokumentumok

 1. A faktorálni kívánt vevőkkel kötött teljes szerződések
 2. Társasági Szerződés vagy Alapító Okirat
 3. Aláírási címpéldány

Nézd meg, hogy kibocsátott számláidra mekkora hitelkeretet tudsz vevőnként igénybe venni, használd ki az 1 hónapos ingyenes lehetőséget te is!

 

Mennyi finanszírozást kaphatok vevőimre?

Hitelkeret megállapítása a kibocsátott számlákra

millió ft
nap
nap
Elérhető finanszírozás *
Várható költség **
1-3%
* A becsülhető faktorkeret összege, mely minden esetben függ a vevő(k) minősítésétől. A feltüntetett összeg nem tekinthető ajánlatnak.
** A faktorált számlára vetített jellemző költség, melynek konkrét mértékét a vevők minősítése határozza meg.
 • Igényeld szakértőnk segítségét, hogy könnyen hozzájuss a hitelhez

Azonnali tájékoztatás a hitel(ek) feltételeiről.

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

 

 

1 Hozzászólás

 • Varga Nóra 2016-09-28 12:06:30 - Válasz

  És mennyi a felmerült költség?

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.