loading

Túl sokat fizetünk banki költségekre! – Bankmonitor hírek: ingyen bankszámla, nyugdíjmegtakarítás

Az MNB nehezményezi a bankszámlák árazását, és sürgeti a csomagajánlatok bevezetését. Vajon te is túl sokat fizetsz banki költségekre? Segítünk kiszámolni, mennyi pénzt kell félretenned havonta, ha nem akarsz elszegényedni idős korodra!

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a bankszámla kalkulátorunk.

 

Ha ellenőriznéd, hogy nem fizetsz-e a kelleténél többet a bankolásért, akkor tegyél egy próbát a 12 hazai bank számláit összehasonlító Bankmonitor bankszámla kalkulátorral.  Hiszen már léteznek akár teljesen ingyenes számlák, amikor nem csak havi díj nincs, de az utalásokért vagy éppen a bankkártyáért sem kell fizetned.

 

Szakértői cikkek
Kapcsolódó tartalmak
5 kínos tény, amit nem tudtál a nyugdíjmegtakarításokról!

A nyugdíjcélú megtakarítások egyre népszerűbbek, viszont kérdés, hogy mennyire vagyunk tisztában a buktatóikkal. Megnéztük, mi minden kerülheti el a megtakarítók figyelmét, illetve mikre kell nagyon odafigyelni, ha valaki szeretné megúszni...