Új lakáshitellel rukkolt elő az MKB! – Mutatjuk, hogy mikor éri meg

Új lakáshitellel rukkolt elő az MKB! – Mutatjuk, hogy mikor éri meg
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-11-03 Frissítve: 2018-05-03
 

Új lakáshitel termékkel rukkolt elő az MKB, méghozzá nem is akármilyennel: 10 éves kamatperiódust kínálnak, ami ugye nagy biztonságot jelent. Eddig ilyen hitel csak a Budapest Banknál, a CIB-nél és az UniCreditnél volt elérhető. Az általunk használt profil alapján az MKB új terméke egyértelműen versenyképes, de érdemes azért megnyomkodnod az alábbi kalkulátorunkat, mert minden élethelyzetben más és más bank kínálhatja a legjobb megoldást.

Úgy látszik, egyre több bank méri fel a hosszú kamatperiódus jelentőségét. Nem csoda, hiszen mi is nap, mint nap szembesülünk a kamatperiódus fontosságával. Aki biztonságra és kiszámíthatóságra törekszik, most örülni fog. Immár ugyanis nem csak a CIB Bank, az UniCredit Bank és a Budapest Bank, hanem az MKB Bank is kínál 10 éves kamatperiódusú hitelt.

Nézzük gyorsan mennyire élezheti ki a versenyt az új termék?

Azt feltételezve, hogy az ügyfél 32 éves,nettó munkabére 200 ezer forint, 12 millió forintért vesz egy használt lakást, ehhez 5 millió forint lakáshitelt szeretne 10 éves futamidőre, az alábbi a matek.

10 éves futamidőt tekintve, a teljes időszakban változatlan törlesztőrészlettel kalkulálva az általunk használt profillal élre tört az MKB Bank új terméke, közvetlenül utána következik – minimális különbséggel – az UniCredit Bank. Őket követi a CIB Bank és a Budapest Bank.

Ez persze csak egy profil, ha arra vagy kíváncsi, hogy a Te élethelyzetedre melyik bank kínálja a legjobb ajánlatot, akkot használd az alábbi kalkulátort:

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

Mikor előnyös a hosszú kamatperiódus?

  • ha kamatemelkedést vársz
  • ha hosszú távon kiszámítható törlesztőt szeretnél

A rövid kamatperiódusú (3,6,12 hó) lakáshitelek jelentős kamatkockázatot hordoznak magukban. Csábító lehet ugyan az alacsonyabb törlesztőrészlet, de ne feledd, hogy ezeknek a hiteleknek a kamata 3, 6, vagy 12 havonta változhat.

Öröm az ürömben, hogy létezik olyan bank, ahol az első kamatperiódust követően, de minimum egy év letelte után minden külön költség felszámítása nélkül módosíthatod a hiteled kamatperiódusát.

Ha szeretnéd megtalálni a legjobb jelzáloghitelt, használd kalkulátorunkat itt.

Ha nem szeretnéd, hogy a kamatkockázat ott lebegjen a fejed felett, akkor érdemes lehet hosszútávon kiszámítható lakáshitelt választani.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék
Hirdetés