Új számlacsomagok az MKB Banknál! Hozzád valóak?

 • 2014.06.30.
 • szerző: bankmonitor

Könnyebben átlátható banki költségek, az ügyfél bankolási szokásaihoz illeszkedő szolgáltatáscsomagok – ezt az irány jelölte ki az MKB Bank a jövőre nézve. Bár az új csomagok csak szeptembertől lesznek elérhetőek, a részletek már előre ismertek. Természetesen egy kicsit elmerültünk a részletekben.

Akár meglepőnek is tűnhet a bank múlt heti lépése, amely keretében korábbi szolgáltatáscsomagjai zömének értékesítését felfüggesztette. Az igazi meglepetés azonban mégsem ez volt, sokkal inkább a teljesen új számlacsomag paletta, amivel egyidejűleg előrukkolt. A lépéssel 5 új szolgáltatáscsomag debütált, amelyek keretében a leggyakrabban használt szolgáltatásokat a standard kondícióktól eltérőn, jelentős kedvezménnyel vehetik majd az ügyfelek igénybe.

Mit kapunk a felszámított havi díjért?

 • díjmentes a számlavezetés (akad olyan csomag, ahol akár két bankszámláé is)
 • díjmentes a bankkártya (valamelyik csomagnál még a magasabb presztízsértékű Gold kártya is)
 • havidíj-mentes az SMS tájékoztató szolgáltatás (ez viszont nem vonatozik a kiküldött üzenetekre)
 • meghatározott számú kedvezményes forint átutalást tartalmaz minden számlacsomag
 • a Praktika fantázianévre keresztelt szolgáltatáscsomag kivételével pedig a jogszabályi díjmentes készpénzfelvételen felül további kedvezményes készpénzfelvételeket is biztosít a bank

Hogy alakul a havidíj?

A széles körben elérhető szolgáltatáscsomagok havi díja attól függ, hogy mekkora összegű jóváírás(ok) történnek a számlán havonta.

mkbszamlacsomagok20140630.jpg

Nincs új a nap alatt, hiszen

 • magasabb jóváírás(ok) esetén alacsonyabb havidíjjal lehet számolni, illetve
 • minél drágább az adott csomag, annál szélesebb a kedvezmények köre.

Mégis hogyan válasszunk a csomagok között?

Természetesen az aranyszabály betartása mellett: mindig saját bankhasználati szokásainknak megfelelően! Szánjunk megfelelő időt ezek alapos felmérésére és így biztos, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbbet. Persze szokásaink ismeretében el ne mulasszuk összehasonlítani a szolgáltatáscsomagokat más bank ajánlataival!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ


Bár az új szolgáltatáscsomagok csak szeptember elejétől lesznek elérhetőek, ettől függetlenül a Bankmonitor oldalán természetesen már összehasonlíthatod őket. Nincs egyéb teendőd, mint a
„Jövőbeni, már közzétett kondíciók” alapján futtatnod a keresésed, és azonnal megtudhatod, hogy milyen lehetőséget kínálnak számodra az új csomagok.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Hétvégi cikkajánló

  Értékeltség, béremelés és Tesla az e heti ajánlónkban. Jó szórakozást! Néhány modell, amelyek szerint el lehet dönteni, hogy az S&P 500 túlértékelt-e. Csak vájtfülűeknek! Vajon...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.