Új szelek fújnak

Új szelek fújnak
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2013-01-29
 

Okos számlacsomag címén hirdeti a K&H Bank nemrégiben napvilágot látott lakossági termékeit. Megjelenésükkel kapcsolatban szomorú tény, hogy ezzel egyidejűleg a piacon elérhető egyik legvonzóbb számlacsomag értékesítése került felfüggesztésre, ami korábban Zéró bankszámla néven híresült el. A négy új számlacsomagot szemügyre véve még inkább megerősítést nyer, hogy mára sajnos kevés dolog érhető el ingyen.

Díjmentes számlavezetésben csak a bank felé igazán elkötelezett ügyfelek reménykedjenek, ugyanis a korábbiaktól eltérően kétszintű kedvezményrendszert vezetett be az új csomagok díjazását illetően. Kizárólag abban az esetben kerül a csomag díja elengedésre, ha a beérkező rendszeres utalások és az elhelyezett megtakarításunk összege eléri a bank által támasztott követelményeket. Fontos, hogy a többi bank gyakorlatától eltérően mindkét kritérium együttes teljesítése a díjmentesség feltétele, ellenkező esetben a számlacsomag már díjköteles. Amennyiben valamelyik feltételnek nem teszünk eleget a normál díj fele, míg mind a kettő elmaradása esetén a teljes díj kerül felszámításra részünkre.

A bank számlacsomagonként eltérő összeget ír elő követelményként mind a beérkező utalás, mind pedig a megtakarítási állomány tekintetében, ami alapján egyre szélesedik az adott csomaghoz tartozó egyéb kedvezmények köre (például: bankkártya díja, díjmentes kártyás felvételek, utalások díja, stb.). Egy-két különbségtől eltekintve azonban csak a tranzakciók darabszámát illetően tapasztalhatóak ezek között különbségek.

A kondíciók közül a fontosabb díjtételeket kiragadva szemléltetni szerettük volna, hogy a díjak a Zéróhoz képest hogyan változtak. Az okos számlacsomagok közül leginkább a „minimumot” tudjuk megfeleltetni a korábban elérhető bankszámlának, ahol a díjak az alábbiak szerint alakulnak.

tabalazat_13.01.29.jpg

Az új számlacsomagok megjelenésével egyidejűleg további négy, eddig széles körben elérhető számlacsomagja értékesítését függesztette fel a bank.

Az oldalunk által követett új számlacsomagok részleteit az alábbi linkek segítségével tekinthetitek meg:

K&H minimum számlacsomag

K&H kényelmi számlacsomag

K&H bővített számlacsomag

Hirdetés
Hirdetés