Újabb bank oszt pénzt az ügyfeleinek!

Újabb bank oszt pénzt az ügyfeleinek!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-05-17 Frissítve: 2021-10-08
 

5-15 ezer forint közötti összeg ütheti a markát annak, aki a megfelelő időben, a megfelelő helyen nyit új bankszámlát. A talált pénznek azonban számos feltétele lehet.

Nézd meg aktuális bankszámla akciónkat, amivel a bank fizet neked az első évben!

Újabb bank döntött úgy, hogy szabadon elkölthető forintokkal ösztönzi a bankszámlát nyitni szándékozó ügyfeleket arra, hogy az adott pénzintézet mellett tegyék le a voksukat, és ott bankoljanak.

Ez a típusú akció nem új keletű, a CIB Bank jó ideje alkalmazza, és kizárólag a Bankmonitor ügyfeleinek ír jóvá 5 000 Ft-ot ECO számlacsomag megnyitása esetén. A Gránit Bank is ezzel igyekszik magához csábítani az érdeklődőket, ott a Digitális számla VideóBankon keresztüli igénylése esetén jár 5 555 Ft, amennyiben a Bankmonitoron keresztül, vagy egyéb közvetítő partner segítségével jut el az ügyfél a bankhoz.

A K&H Bank nem aprózta el, 15 000 Ft extra jóváírást teljesít az ügyfelek által megnyitott számlára. Ennél magasabb összeget nemrégiben a Raiffeisen Bank ajánlott fel, ott 20 000 Ft volt a tét, de az akció már leárt. Az előbbi akciókhoz viszonyítva azonban jelentős különbség, hogy a K&H Bank cserébe többet kér, nem elegendő pusztán a számlanyitás.

Mit kell tenni a 15 000 forintos ösztönzőért?

  • K&H okos plusz vagy K&H prémium számlacsomagot nyitni06.29-ig,
  • regisztrálni a bank weboldalán 2018.07.29-ig,
  • a jövedelmet az új K&H bankszámlára utaltatni (legalább minimálbér, maximum 3 részletben),
  • és teljesíteni a 3 úgynevezett jutalomcsomag feltételeit.

Az utolsóból következik, hogy a megszerezhető tizenötezer forintos jutalom egy maximum összeg, és csak akkor jár, ha mindhárom feltételrendszernek eleget tettünk. Ha csak egyik vagy másik csomagot tudjuk teljesíteni, akkor kevesebb pénz jár, de bármilyen kombinációban választható.

Hogyan épül fel a feltételrendszer?

Alapfeltétel: bankszámla megnyitása, és jövedelem utaltatása

  1. Kényelmes jutalomcsomag, ezért 4 000 Ft jár: e-bank, mobilbank, csoportos beszedési megbízás, és kiegészítő életbiztosítás igénylése,
  2. Biztonságos jutalomcsomag, ezért 6 000 Ft jár: folyószámlahitel igénylése,
  3. Tudatos jutalomcsomag, ezért 5 000 Ft jár: hitelkártya, rendszeres megtakarítás, vagy rendszeres megtakarítási életbiztosítás vállalása.

Fontos feltétel továbbá, hogy csak az vehet részt az akcióban, aki 2018.01.01. és 2018.04.30. között nem rendelkezett forintban vezetett K&H lakossági bankszámlával.

Jól látható az akció részleteiből, hogy a 15 000 Ft nem ingyen pénz, de persze egyik banknál sem az. Érdemes megnézni, hogy egyébként az adott feltételek mellett mennyibe kerül a számla, valamint az egyéb termékek fenntartási költsége, és máris közelebb kerülhetünk a válaszhoz, hogy melyik ajánlatot érdemes választani.

Ezt azonban megelőzi annak kiderítése, hogy egyáltalán az akciós számlacsomagok közül megfelelő-e bármelyik a saját pénzügy szokásaidnak. Ehhez használd bankszámla kalkulátorunkat, amelyben megadhatod a számládon jellemző tranzakciókat, így megtudhatod, melyik számlacsomag mennyibe kerülne számodra!

Hirdetés

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Hirdetés