Unicredit-Cetelem partnerség: Jól járnak-e az ügyfelek?

 • 2015.07.20.
 • szerző: bankmonitor

Cetelem személyi kölcsönök már az UniCredit Bank fiókjaiban is! Stratégiai együttműködést kötött a Magyar Cetelem Bank és az UniCredit Bank, melynek keretében az UniCredit Bank hálózatában is igényelhetőek a Cetelem személyi kölcsön ajánlatai. A bírálatot továbbra is a Cetelem Bank munkatársai végzik.

Milyen termékekre terjed ki az együttműködés?

Stratégiai együttműködésről állapodott meg a Magyar Cetelem Bank és az UniCredit Bank. Ennek keretében 2015 júniusától a Cetelem személyi kölcsön kínálata elérhetővé vált az UniCredit Bank teljes fiókhálózatában. Az együttműködés a Cetelem Saját Ritmus szabad felhasználásúIngatlan felújítási és Adósságrendező személyi kölcsöneire terjed ki: a megállapodás szerint az értékesítés az UniCredit bankfiókokban történik, míg a hitelbírálatot, a mögöttes banki rendszereket és a folyamat hátterét a Cetelem adja.

Nézzük mi volt és mit kapunk helyette?

Az UniCredit Bank Bármire személyi kölcsönét és a Cetelem személyi kölcsöneit hasonlítottuk össze, a 2015. július 10-én érvényes kondíciók alapján. Visszasírjuk-e a régi terméket? Jobban járunk-e most?

Milyen adatokkal számoltunk?

1 millió forintot igényelnénk, 5 éves futamidővel. Ehhez 300.000 Ft havi nettó jövedelmet igazolunk.


A táblázat adataiból is látszik, hogy az ügyfelek ennek a stratégiai együttműködésnek köszönhetően nem szenvednek hátrányt. Amennyiben a bank által támasztott követelményeknek megfelelnek, a Cetelem és az UniCredit szabad felhasználási célú hitelei között – a fenti paraméterekkel – havi 1 651 forint, míg a teljes visszafizetés tekintetétében 48 770 forint különbség van a Cetelem javára.

Ügyfélszempontokat figyelembe véve jó döntés volt! Versenyképes termék, amit több helyen elérhetnek az ügyfelek.

Kalkulátorunk segítségével még több ajánlat között válogathatsz!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Személyi kölcsön
ajánlatok között!

TOVÁBB A KALKULÁTORHOZ


Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb! Mindenkinek válaszolunk.

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetés

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Hevülő gazdaságok, hevülő árfolyamok

  Az Inforádió „Párbeszéd a gazdaságról” című műsorában beszélgetett Virág Barnabás, az MNB ügyvezető igazgatója és Szabó László, a HOLD Alapkezelő elnöke a nagy jegybankok által gerjesztett...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.