Betöltés

Utolsó lehetőség, hogy megspórolj egy havi törlesztőt

szerző: Bankmonitor.hu
2016-01-22

Az év eleje jelentős akciókkal indult a személyi kölcsönök piacán. Még egy hónap sem telt el és valaki máris visszavonulót fújt. A CIB Előrelépő Személyi Kölcsönét már csak január 27-ig igényelheted akciósan.

Rendkívül sikeres és méltán nagy érdeklődésre számottevő termék a CIB Előrelépő Személyi kölcsöne. Meglehetősen attraktív kamat mellett még a decemberi törlesztőt is elengedi a bank a teljes futamidő alatt.

Ezért cserébe csupán szerződésszerűen kell teljesítened. Nem késhetsz a törlesztőkkel 5 napnál többet egy hónapban, különben megszűnik a decemberben esedékes törlesztőrészletek elengedésére vonatkozó kedvezményed.

Nézd meg, a te pénztárcádnak  melyik személyi kölcsön állna a legjobban!

Bankmonitor

Keress a legjobb
Személyi kölcsön
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Mennyit buksz, ha nem most igényeled? A számok magukért beszélnek

700 ezer forint összegű személyi kölcsön igénylése esetén – 3 éves futamidővel számolva – a havi törlesztőd 24.100 forint. Ha ezt az összeget még január 27. előtt igényled és a kölcsönt január 29-ig meg is kapod, a 3 év alatt 867 607  forintot fizetsz vissza.

Ha nem sikerül tartanod a határidőt, a teljes visszafizetésed ennél 72 300 forinttal lesz több.

Szerencsére csak a törlesztő elengedésére vonatkozó akció szűnik meg, a 2%-os kamatkedvezmény nem.

Kik rúgnak még labdába?

Továbbra is sok bank kínál akciós, vagy alapból igen kedvező kamattal személyi kölcsönt. Akár egy millió forintot is igényelhetsz, ha rendelkezel a bank által előírt minimális jövedelemmel.

Ahhoz azonban, hogy eséllyel meg is kapd ezt a jelentős összeget, 200 ezer forint feletti havi jövedelemmel kell rendelkezned.

Ilyen kamat mellett vehetsz fel egy millió forintot

Magasabb jövedelemmel magasabb hitelt is igényelhetsz. Persze csak azért, mert többet kaphatsz, ne vegyél fel több hitelt, csak amennyire valóban szükséged van.

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Személyi kölcsön vonatkozásában:

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Blogajánló

  • alapblog

    FANG: az évtized sztárbefektetései

    Legyőzhetetlen technológiai részvények? Bár az amerikai részvények általánosságban is szárnyalnak az elmúlt években, a FANG-részvények kiemelkednek a piacon. Bátran állíthatjuk, hogy a FANG-részvények, vagyis a...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.