Újratervezés: megújult a Széchenyi Kártya GO! hitelkalkulátor!

Újratervezés: megújult a Széchenyi Kártya GO! hitelkalkulátor!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-08-18 Frissítve: 2022-05-06
 

Vajon hozzájuthat-e a vállalkozásunk a júliustól immár Széchenyi Kártya GO! néven futó kisvállalkozói hitelek valamelyikéhez? Ha igen, milyen összegben? Ezekre a sokakat foglalkoztató kérdésekre ad gyors és pontos választ a Bankmonitor új Széchenyi Kártya GO! hitelkalkulátora, amely nemrégiben frissült, a termékcsalád kondícióival párhuzamosan.

A Kavosz által menedzselt Széchenyi Kártya hitelek üzletszabályzatának július eleji változását a programban résztvevő partnerbankok kondíciós listái is követték. Ennek megfelelően megújult a Bankmonitor hitelkalkulátora is, ahol a vállalkozások könnyen és gyorsan ellenőrizhetik, hogy a Széchenyi Kártya GO! kölcsönök közül, hitelcéljuknak megfelelően, melyik termékből mekkora maximális összeg folyósításával számolhatnak.

Miért jó a vállalati hitel kalkulátorokat használni?

A hitelkalkulátorok használatának számos előnye van.

  1. Minimális adattartalom. A kalkulátor perceken belül kitölthető, hiszen az abban szereplő kérdések, egy bevallás segítségével könnyedén megválaszolhatóak.
  2. Azonnali eredmény. A kitöltést követően az eredmény azonnal elkészül, így rögtön láthatjuk, mennyire reálisak az elképzeléseink a megcélzott hitel felvételével kapcsolatban. Vagy jöjjön a B-terv, valamilyen másfajta hiteltermék formájában.
  3. Ingyenes kalkulátor és hozzá kapcsolódó szakértői segítségnyújtás. A kalkulátor használata nem jár költségekkel, viszont a kalkulált hitelösszeghez a Bankmonitor szakértői segítenek hozzájutni, hiszen egy egyeztetést követően egyedi ajánlatot kérnek cégünkre. Vagyis mindenképpen érdemes egy kis időt szánni a kipróbálására – hiszen annak révén sok időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg.

Hirdetés

Hirdetés

A Bankmonitor hiteltanácsadója segít megtalálni a megoldást!

A Bankmonitor Széchenyi Kártya GO! kalkulátora azonnal jelzi, ha a vállalkozás – a rögzített adatok alapján – valamilyen oknál fogva ki van zárva a program kedvezményes hiteleiből. A gyakori kizáró okok többnyire a Kavosz-üzletszabályzatában foglalt feltételek nem teljesítésével, vagy éppen azok fennállása miatt fordulnak elő.
A hitelprogram legújabb változata is szabályozza az igénylők hitelfelvételét, hiszen a maximálisan adható hitelösszeg számításánál a 2019-es, 2020-as üzleti év számaihoz köti az adható hitel nagyságát.

Amennyiben 2019. évben indult az adott vállalkozás, a támogatott hitelt nyújtó bankok köre leszűkül. Ebben az esetben még fontosabb a szakmai tanácsadás, hiszen ekkor nehezebb lesz megtalálni azt a pénzintézetet, amely az új támogatott kölcsön keretében, maximum 0,5%-os kamaton hitelezi majd a cégünket.

A Kavosz-üzletszabályzat mellett persze figyelemmel kell lenni a programban résztvevő bankok egyedi üzletszabályzataira is, hiszen ezek akár lényegesen szigorúbb feltételeket is tartalmazhatnak. A Kavosz főszabályként az előző évi árbevétel negyedét, vagy az utolsó rendelkezésre álló évi bérköltség kétszeresét engedi hitelként folyósítani, de a partnerbankok szabhatnak ennél szigorúbb feltételeket is.

Vállalati kalkulátorok sora áll ügyfeleink rendelkezésére

A Bankmonitor nemcsak a Széchenyi Kártya Programhoz készít kalkulátort, kalkulátoraink több témában is segítik ügyfeleinket, hiszen lehetőség van megvizsgálni azt, hogy

  • Hitelképes-e a cégem? | Banki termékek összehasonlítása
    Néhány kérdés megválaszolását követően megtudhatjuk, hogy hitelképes-e a vállalkozásunk.
  • Mennyi vállalkozói hitelt kaphat a cégem? | Bankmonitor.hu
    A válaszaink feltöltését követően megtudhatjuk, hogy egy adott hiteltípusból milyen összegű kölcsönre számíthat cégünk (feltételezve azt, hogy egyéb hitellel nem rendelkezik).
  • A faktorálás előnye és folyamata | Bankmonitor.hu
    Egyes cégek számára nem a standard hitelek jelentik megoldást, hiszen az adott piaci környezet az, amely likviditási problémákat okoz a működésükben. Ha a vevőink fizetési határideje hosszabb, mint a szállítói számlák lejárata, akkor jó megoldás lehet a faktorálás is.
  • Vállalkozói bankszámla kereső | Bankmonitor.hu
    Ez a kalkulátor a számlavezető bank kiválasztásában nyújt hathatós segítséget, hiszen a kalkulátor a kérdések megválaszolását követően a számunkra legideálisabb banki számlacsomagot kínálja fel.
  • Vállalkozói hitel kereső | Bankmonitor.hu
    Ennek a kalkulátornak a használatát akkor javasoljuk, ha már konkrét hiteligénnyel rendelkezünk, vagyis tudjuk a hitel típusát és annak összegét is. Ennél a kalkulátornál nem történik hitelképesség vizsgálat, csupán azt vizsgáljuk, hogy mely hitelintézetek jöhetnek szóba konkrét igény kapcsán. Az eredményként kapott listában a hitelnyújtók adott termékei kerülnek feltüntetésre.
    A kitöltésre fordított néhány perc tehát busásan megtérül, hiszen cserében nemcsak információhoz jutunk, hanem egy sor más szolgáltatást is igénybe vehetünk. Ráadásul szintén költségmentesen. A kalkulátor által kiszámolt adatokat ugyanis konkrét banki ajánlatokkal is alátámasztják a Bankmonitor szakértői, amelyet két munkanapon belül meg is küldenek részünkre. Amennyiben továbbra is szeretnénk igénybe venni a cég segítségét a hitelfelvétel folyamatában, úgy azt személyre szóló, dedikált kapcsolattartó segítségével teheti meg.

Ha tehát érdekel, hogy vállalkozásod milyen összegű, szuper kedvezményes Széchenyi Kártya GO! hitel felvételére számíthat, használd a Bankmonitor Széchenyi Kártya GO! hitelkalkulátorát!

Mennyi széchenyi hiteltkaphat a céged?
  • hitelösszeg:
    max. 1.4 milliárd Ft
  • kamat:
    max. 5% fix
  • futamidő:
    max. 10 év
Több mint egy kalkulátor,
adható hitelösszeg és termékajánlat, hitelezési
tapasztalatok, buktatók és tudnivalók
Bankmonitor
Ft
Ft
Válassz hitelcélt!
Sajnos nem vagy jogosult támogatás igénybevételére.
Az adatok alapján az új Széchenyi Kártya Program MAX+ feltételeinek megfelelsz!
A választott hitelcélnak ajánlott kedvezményes termékkonstrukció:
    Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra
    • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
    • Milyen futamidő mellett?
    • Mi a különbség a bankok között?
    • Hogyan kerüld el a buktatókat?
    A Bankmonitor szakértője teljeskörű támogatást nyújt hiteligényedhez!
    Add meg adataidat, segítünk!
    Ft
    A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
    Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
    Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
    Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
    Hirdetés
    Hirdetés