Újratervezés: megújult a Széchenyi Kártya GO! hitelkalkulátor!

Újratervezés: megújult a Széchenyi Kártya GO! hitelkalkulátor!

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-08-18 Frissítve: 2022-05-06
 

Vajon hozzájuthat-e a vállalkozásunk a júliustól immár Széchenyi Kártya GO! néven futó kisvállalkozói hitelek valamelyikéhez? Ha igen, milyen összegben? Ezekre a sokakat foglalkoztató kérdésekre ad gyors és pontos választ a Bankmonitor új Széchenyi Kártya GO! hitelkalkulátora, amely nemrégiben frissült, a termékcsalád kondícióival párhuzamosan.

A Kavosz által menedzselt Széchenyi Kártya hitelek üzletszabályzatának július eleji változását a programban résztvevő partnerbankok kondíciós listái is követték. Ennek megfelelően megújult a Bankmonitor hitelkalkulátora is, ahol a vállalkozások könnyen és gyorsan ellenőrizhetik, hogy a Széchenyi Kártya GO! kölcsönök közül, hitelcéljuknak megfelelően, melyik termékből mekkora maximális összeg folyósításával számolhatnak.

Miért jó a vállalati hitel kalkulátorokat használni?

A hitelkalkulátorok használatának számos előnye van.

 1. Minimális adattartalom. A kalkulátor perceken belül kitölthető, hiszen az abban szereplő kérdések, egy bevallás segítségével könnyedén megválaszolhatóak.
 2. Azonnali eredmény. A kitöltést követően az eredmény azonnal elkészül, így rögtön láthatjuk, mennyire reálisak az elképzeléseink a megcélzott hitel felvételével kapcsolatban. Vagy jöjjön a B-terv, valamilyen másfajta hiteltermék formájában.
 3. Ingyenes kalkulátor és hozzá kapcsolódó szakértői segítségnyújtás. A kalkulátor használata nem jár költségekkel, viszont a kalkulált hitelösszeghez a Bankmonitor szakértői segítenek hozzájutni, hiszen egy egyeztetést követően egyedi ajánlatot kérnek cégünkre. Vagyis mindenképpen érdemes egy kis időt szánni a kipróbálására – hiszen annak révén sok időt, energiát és pénzt spórolhatunk meg.

Hirdetés

Hirdetés

A Bankmonitor hiteltanácsadója segít megtalálni a megoldást!

A Bankmonitor Széchenyi Kártya GO! kalkulátora azonnal jelzi, ha a vállalkozás – a rögzített adatok alapján – valamilyen oknál fogva ki van zárva a program kedvezményes hiteleiből. A gyakori kizáró okok többnyire a Kavosz-üzletszabályzatában foglalt feltételek nem teljesítésével, vagy éppen azok fennállása miatt fordulnak elő.
A hitelprogram legújabb változata is szabályozza az igénylők hitelfelvételét, hiszen a maximálisan adható hitelösszeg számításánál a 2019-es, 2020-as üzleti év számaihoz köti az adható hitel nagyságát.

Amennyiben 2019. évben indult az adott vállalkozás, a támogatott hitelt nyújtó bankok köre leszűkül. Ebben az esetben még fontosabb a szakmai tanácsadás, hiszen ekkor nehezebb lesz megtalálni azt a pénzintézetet, amely az új támogatott kölcsön keretében, maximum 0,5%-os kamaton hitelezi majd a cégünket.

A Kavosz-üzletszabályzat mellett persze figyelemmel kell lenni a programban résztvevő bankok egyedi üzletszabályzataira is, hiszen ezek akár lényegesen szigorúbb feltételeket is tartalmazhatnak. A Kavosz főszabályként az előző évi árbevétel negyedét, vagy az utolsó rendelkezésre álló évi bérköltség kétszeresét engedi hitelként folyósítani, de a partnerbankok szabhatnak ennél szigorúbb feltételeket is.

Vállalati kalkulátorok sora áll ügyfeleink rendelkezésére

A Bankmonitor nemcsak a Széchenyi Kártya Programhoz készít kalkulátort, kalkulátoraink több témában is segítik ügyfeleinket, hiszen lehetőség van megvizsgálni azt, hogy

 • Hitelképes-e a cégem? | Banki termékek összehasonlítása
  Néhány kérdés megválaszolását követően megtudhatjuk, hogy hitelképes-e a vállalkozásunk.
 • Mennyi vállalkozói hitelt kaphat a cégem? | Bankmonitor.hu
  A válaszaink feltöltését követően megtudhatjuk, hogy egy adott hiteltípusból milyen összegű kölcsönre számíthat cégünk (feltételezve azt, hogy egyéb hitellel nem rendelkezik).
 • A faktorálás előnye és folyamata | Bankmonitor.hu
  Egyes cégek számára nem a standard hitelek jelentik megoldást, hiszen az adott piaci környezet az, amely likviditási problémákat okoz a működésükben. Ha a vevőink fizetési határideje hosszabb, mint a szállítói számlák lejárata, akkor jó megoldás lehet a faktorálás is.
 • Vállalkozói bankszámla kereső | Bankmonitor.hu
  Ez a kalkulátor a számlavezető bank kiválasztásában nyújt hathatós segítséget, hiszen a kalkulátor a kérdések megválaszolását követően a számunkra legideálisabb banki számlacsomagot kínálja fel.
 • Vállalkozói hitel kereső | Bankmonitor.hu
  Ennek a kalkulátornak a használatát akkor javasoljuk, ha már konkrét hiteligénnyel rendelkezünk, vagyis tudjuk a hitel típusát és annak összegét is. Ennél a kalkulátornál nem történik hitelképesség vizsgálat, csupán azt vizsgáljuk, hogy mely hitelintézetek jöhetnek szóba konkrét igény kapcsán. Az eredményként kapott listában a hitelnyújtók adott termékei kerülnek feltüntetésre.
  A kitöltésre fordított néhány perc tehát busásan megtérül, hiszen cserében nemcsak információhoz jutunk, hanem egy sor más szolgáltatást is igénybe vehetünk. Ráadásul szintén költségmentesen. A kalkulátor által kiszámolt adatokat ugyanis konkrét banki ajánlatokkal is alátámasztják a Bankmonitor szakértői, amelyet két munkanapon belül meg is küldenek részünkre. Amennyiben továbbra is szeretnénk igénybe venni a cég segítségét a hitelfelvétel folyamatában, úgy azt személyre szóló, dedikált kapcsolattartó segítségével teheti meg.

Ha tehát érdekel, hogy vállalkozásod milyen összegű, szuper kedvezményes Széchenyi Kártya GO! hitel felvételére számíthat, használd a Bankmonitor Széchenyi Kártya GO! hitelkalkulátorát!

Mennyi széchenyi hiteltkaphat a céged?
 • hitelösszeg:
  max. 1 milliárd Ft
 • kamat:
  max. 5% fix
 • futamidő:
  max. 10 év
Több mint egy kalkulátor,
adható hitelösszeg és termékajánlat, hitelezési
tapasztalatok, buktatók és tudnivalók
Bankmonitor
Ha nem tudod a pontosan a napot, add meg a hónap első napját!
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Ft
Válassz hitelcélt!
Sajnos nem vagy jogosult támogatás igénybevételére.
Az adatok alapján az új Széchenyi Kártya Program MAX+ feltételeinek megfelelsz!
A választott hitelcélnak ajánlott kedvezményes termékkonstrukció:
  Az elérhető hitel részleteit e-mailben küldjük meg a számodra
  • Milyen összegű hitelt kaphat a céged?
  • Milyen futamidő mellett?
  • Mi a különbség a bankok között?
  • Hogyan kerüld el a buktatókat?
  A Bankmonitor szakértője teljeskörű támogatást nyújt hiteligényedhez!
  Add meg adataidat, segítünk!
  Ft
  A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
  Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
  Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
  Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.
  Hirdetés
  Hirdetés