Betöltés

Egyre drágább a bankszámlád? Így kerülheted el a meglepetéseket…

szerző: Bankmonitor.hu
2016-08-15

Szomorú tény, de minél többet használjuk a bankszámlánkat, általában annál többe kerül. A jó hír, hogy ebbe viszont nem kell feltétlenül beletörődnünk. Ha nem akarjuk, hogy a bankolás miatt fájjon a fejünk, akkor itt a megoldás, amivel féken tarthatóak a költségeink.

Ezen cikk megjelenésének időpontjában legjobb ajánlatot képviselő bankszámla termék ma már nem elérhető. Az aktuális legjobb ajánlatunkat a Bankmonitoron itt érheted el: IGAZI 0 Ft-os bankszámla tranzakciós díj mentesen. Ha pedig szeretnéd látni az összes bankszámlát, kattints ide!

Elsőre nem tűnik a legolcsóbb megoldásnak, viszont ezzel garantált, hogy egy előre rögzített havi díjon felül semmi egyéb költséggel nem kell számolni a bankolásért, ha a díjmentes számlavezetés feltételei teljesülnek. Nem kell „apró betűs” részek miatt aggódni, az alábbi keretek között fix havi 1.498 Ft-ban kimerülnek a bankköltségeink:

 • Két alkalommal havonta díjmentes a készpénzfelvétel belföldi OTP ATM-ből (a jogszabályi díjmentes kereten felül). Így nem jelent problémát, ha többet vennél fel, mint 150 ezer Ft, vagy kettőnél több alkalommal van szükséged készpénzre a hónap során.
 • Díjmentes a net- és mobilbankon keresztül végzett valamennyi belföldi átutalás (eseti és rendszeres) valamint a csoportos beszedés is havonta 250 ezer Ft-ig. Tehát nem a darabszámon, hanem az értékhatáron van a hangsúly. Így pedig nem kell állandóan sakkozni, hogy az első 2-3 átutalással teljesüljenek a nagyobb összegű megbízásaid.
 • Díjmentes az SMS szolgáltatás többek között a számlán történt pénzmozgásokról és a bankkártya műveletekről. Ráadásul a csomag tartalmazza az SMS üzenetek díját is, így nem kell a hónap végén meglepetés összegekre számítani.
 • Akció keretében pedig nemcsak az első éves, hanem a második éves kártyadíj is megspórolható, ha a kedvezménycsomag igénylését követő 11 hónapban legalább 600 ezer Ft-ért vásárolsz a bankkártyáddal. Ez az összeg életkorodtól függően újabb évi 2-4 ezer Ft megtakarítást jelent.

A fentiekben részletezett, nemrégiben napvilágot látott All-in kedvezménycsomag a nagy népszerűségnek örvendő OTP Simple számlacsomaghoz kapcsolható. Ráadásul most akciósan kipróbálható, így augusztusi igényléssel két hónapig (szeptemberben és októberben, az akció időtartama alatt) fél áron, 749 Ft-ért vehető igénybe.

Az All-in kedvezménycsomag aktív bankszámla használat mellett éri meg leginkább. Főként azoknak, akik napi pénzügyeik intézéséhez a netbankot részesítik előnyben, a vásárlásaikat jellemzően bankkártyával intézik és alkalmanként készpénzt is felvesznek. Szóval, ha mindez Rád is igaz és nem vagy tovább hajlandó árgus szemekkel követni a bankköltségeid, szeretnéd egyszerűen visszakeresni a kiadásaidat, biztonságban tudni a pénzedet, akkor itt az idő váltani.

Az igénybe vett kedvezménycsomago(ka)t könnyen és egyszerűen módosíthatjuk, így ha úgy alakul, akkor bármikor változtathatunk. Ha pedig úgy tartja kedvünk, akkor akár kedvezménycsomag nélkül is használhatjuk a bankszámlát.

Kíváncsi vagy, hogy számodra az OTP Simple számlacsomag jelenti-e a legjobb megoldást? Bankszámla kalkulátorunk segítségével könnyen kiderítheted.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Szeretnél kivételezett lenni a bankban? Ezt Neked találták ki!

2018. 10. 08.

A magyarok körében egyre növekszik a nagyobb jövedelemmel és a számottevő vagyonnal rendelkezők száma. A pénzintézetek az átlagos ügyfeleknél jobb jövedelmi helyzetben lévő, vagyonosabb ügyfelek (úgynevezett prémium ügyfelek) számára külön...

Blogajánló

 • alapblog

  A lakástakarék hattyúdala

  Befektetői körökben keserédes viccelődés tárgya, hogy ha egy vállalat új székháza elkészül, akkor az valószínűleg a cég életciklusának csúcsát is kijelöli. Onnan már lefelé vezet...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.