Betöltés

Soknak tartod a banki költségeket? – Így tudod megzabolázni őket

szerző: Bankmonitor.hu
2016-07-20

Eleged van az egekbe szökő bankszámla költségekből? Nem vagy hajlandó árgus szemekkel követni, hogy mennyit fizetsz bankolásra? Van megoldás. Betonozd be a bankköltségeidet. Az ügyféligényekre reagálva az OTP Bank most egy újabb lehetőséggel rukkolt elő, amellyel féken tarthatóak a költségek.

Ezen cikk megjelenésének időpontjában legjobb ajánlatot képviselő bankszámla termék ma már nem elérhető. Az aktuális legjobb ajánlatunkat a Bankmonitoron itt érheted el: IGAZI 0 Ft-os bankszámla tranzakciós díj mentesen. Ha pedig szeretnéd látni az összes bankszámlát, kattints ide!

Kétségkívül az elmúlt évek egyik legkedveltebb lakossági banki terméke az OTP Simple számlacsomag. A bankszámla sikere nem meglepő, hiszen

 • a díjmentes számlavezetés,
 • az első évben díjmentes PayPass képes bankkártya,
 • a kedvező átutalási díjak, valamint
 • a díjmentes eurószámla érthető módon igen vonzóvá teszik a számlacsomagot.

Mégis a dolog igazi szépsége, hogy ennél a bankszámlánál szabadon dönthetünk, hogy milyen kedvezményeket szeretnénk a fentieken felül. Azon kívül, hogy kedvünkre válogathatunk, még csak különböző feltételeket sem kell teljesítenünk. Néhány pár száz forintos díj ellenében élvezhetjük a kiválasztott kedvezmény(ek) előnyeit. Ezzel pedig garantált, hogy valóban csak azért fizetünk, amire tényleg szükségünk is van. A teljesség igénye nélkül…

 • 348 Ft-ért, illetve 596 Ft-ért havi 2 vagy 5 alkalommal díjmentesen vehetünk fel készpénzt az OTP bankautomatáiból (ATM) – a törvény által biztosított készpénzfelvételen felül.
 • 35 éves korig 198 Ft, afelett 348 Ft-ért havi 250 ezer Ft-os összeghatárig díjmentes minden netbanki és mobilbanki átutalás, továbbá csoportos beszedési megbízás és rendszeres átutalás.
 • 298 Ft-ért havonta minden bankszámlát, illetve bankkártyát érintő műveletről SMS-ben tájékoztat a bank, természetesen a kiküldött üzenetek után már nem kell külön fizetni.
 • 448 Ft-ért pedig egy olyan kedvezménycsomagot vásárolhatunk, amellyel havonta több kedvezményt is elérhetünk: kétszeri kedvezményes (0,6%) készpénzfelvétel OTP ATM-ből (természetesen ez is a törvényin felül értendő), továbbá naprakészek lehetünk minden pénzmozgással kapcsolatban (SMS értesítések), és 10 ezer Ft-ig a folyószámlahitelért sem kell külön fizetni

Ha változik az életünk és vele együtt a bankszámla használati szokásaink, akkor könnyen és egyszerűen akár havonta módosíthatjuk az igénybe vett kedvezménycsomagjainkat. Persze, ha kedvezménycsomag nélkül szeretnénk használni a bankszámlát, akkor azt is megtehetjük.

Nagyravágyóknak itt az új kedvezménycsomag

Az ügyféligényekre válaszolva hívta életre a bank az új All-in csomagot, mellyel egy fix havidíjért (akciósan 749 Ft ) az alábbi kedvezmények érhetőek el:

 • Két alkalommal havonta díjmentes a készpénzfelvétel belföldi OTP ATM-ből (a jogszabályi díjmentes kereten felül).
 • Díjmentes a net- és mobilbankon keresztül végzett valamennyi belföldi átutalás (eseti és rendszeres) és csoportos beszedés havonta 250 ezer Ft-ig.
 • Díjmentes az SMS szolgáltatás többek között a számlán történt pénzmozgásokról és a bankkártya műveletekről (a csomag tartalmazza az SMS üzenetek díját is).
 • Akció keretében pedig nem csak az első éves, hanem az azt követő évek kártyadíjai is megspórolhatóak, ha a kedvezménycsomag igénylését követő 11 hónapban a kártyás vásárlások összege eléri legalább a 600 ezer Ft-ot.

Így egyetlen csomaggal kedvezmények széles köre válik elérhetővé, a fenti keretek között pedig nem kell egyéb bankköltséggel számolni, ha az ingyenes bankszámlavezetés feltételei teljesülnek.

Kíváncsi vagy, hogy számodra az OTP Simple számlacsomag jelenti-e a legjobb megoldást? Bankszámla kalkulátorunk segítségével könnyen kiderítheted…

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankszámla
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Szeretnél kivételezett lenni a bankban? Ezt Neked találták ki!

2018. 10. 08.

A magyarok körében egyre növekszik a nagyobb jövedelemmel és a számottevő vagyonnal rendelkezők száma. A pénzintézetek az átlagos ügyfeleknél jobb jövedelmi helyzetben lévő, vagyonosabb ügyfelek (úgynevezett prémium ügyfelek) számára külön...

Blogajánló

 • alapblog

  Előre a venezuelai úton!

  Miután az infláció 25%-ra ugrott szeptemberben, a török diktatúra feltalálta a csodafegyvert az áremelkedés ellen: helyi rendőrök csekkolják a boltokban a budipapír-, pelenka- meg fogkrémárakat,...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.