A hét pénzügyi történéseinek krémje a Bankmonitoron

A hét pénzügyi történéseinek krémje a Bankmonitoron
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2022-04-23
 

Ugye nem szeretsz lemaradni semmiről? Szakértőink összegyűjtötték a hét legfelkapottabb pénzügyi témáit. Lesz szó a legfrissebb Babaváró hitelt érintő változásokról, szigorodó lakásvásárlási hitel feltételekről, a leggyakoribb kifogásokról a bankszámlaváltás ürügyén. Kiderül, hogy milyen hitelt érdemes választani Katás vállalkozóként és legújabb videónk is tartogat megfelepetéseket a lakáshitelek kamata és az infláció kapcsolatáról. Kerülj képbe velünk!

Jó hír a Babaváró hitelre pályázóknak, de figyelni kell az igénylésnél

A napokban megjelent kormányrendelet értelmében a kamattámogatás mértéke csökken a Babaváró hitelnél. Ez pedig kifejezetten jó hír lehet a hiteligénylés előtt álló (leendő) családoknak. Ha ugyanis valami miatt nem állnak össze a csillagok és a kamattámogatás meghiúsulna, akkor jelentősen kevesebbet kellene visszafizetni. Olvasd el a részleteket az erről szóló szakértői cikkben.

Szigorodnak a lakásvásárlási hitel feltételei 2022-ben

Ha lakáshitel segítségével szeretnéd megvalósítani otthonteremtési terveidet, fel van adva számodra a lecke. Nem csak az irdatlan ingatlanárak vagy az emelkedő hitelkamatok miatt, de a banki hitelbírálati feltételek is szigorodni látszanak napjainkban. Összegyűjtöttük, hogy milyen feltételekkel igényelhetsz lakásvásárlási hitelt 2022-ben.

7 gyakori kifogás a bankszámlaváltás ellen, ami miatt több tízezer forintot bukhatunk évente

Számtalan tévhit és félinformáció kering a bankszámlaváltáshoz kapcsolódóan. Még mindig túl sokan ragaszkodnak a megszokott bankszámlához, még akkor is, ha a csomag elavult és drága. Sokan pedig egyenesen meg vannak róla győződve, hogy a bankváltás egy macerás, időigényes folyamat, amit a hátuk közepére se kívánnak. Szakértőink lerántják a leplet a leggyakoribb kifogásokról.

Vállalkozói hitelt, vagy személyi kölcsönt érdemes választani katás adózóként?

Számos olyan helyzet lehet, amikor személyi kölcsön, illetve szintén gyakori, amikor vállalkozói hitel illeszkedne leginkább egy katás vállalkozó terveihez. A trükk pedig egy ügyes „kiskapuban” rejlik, hiszen a katás vállalkozók magánszemélyként is vehetnek fel olyan kölcsönt, amit a vállalkozásuk előremozdításához használnak fel. Nézzük, mik a lehetőségek egy Katás vállalkozó számára, ha hitelre van szükség.

Egy év alatt megduplázódott a magyarok kedvenc lakáshitelének kamata!

A legnépszerűbb lakáshitelek THM-je egy év alatt közel a duplájára emelkedett. Ez pedig az elszálló inflációnak is köszönhető, a jegybank folyamatosan mérsékelni próbálja a károkat, de kamatemelési ciklusa még koránt sem állt meg. Mekkorát fordult egy év alatt a hitelpiac? Mi a helyzet a lakáshitel kamatokkal és a személyi kölcsönökkel? Tudd meg a részleteket cikkünkből.

Hirdetés

Hirdetés

+1 Az emelkedő lakáshitel kamatok sem érik el az inflációt – VIDEÓ

Folyamatosan emelkednek a lakáshitel kamatok, ugyanakkor a hitelköltségek még mindig az infláció jelenlegi szintje alatt vannak. Mit jelent ez? Kiderül Sándorfi Balázs, a Bankmonitor ügyvezetőjének videójából.

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Hirdetés