Betöltés

A legkedvezőbb személyi kölcsönök ünnepek előtt

szerző: Bankmonitor.hu
2014-12-18

Összegyűjtöttünk néhány igazán kedvező év végi akciót a személyi kölcsönök kosarából. A CIB Banknál nincs szükség munkáltatói igazolásra, a Sberbanknál nem kell induló költséggel számolni és utólag még egy kis pénzt is jóváírnak a számlánkon! Sorolhatnánk hosszasan az akciókat! Cikkünkben mindegyikről részletesen beszámolunk. Egy dologra azonban figyeljünk : Ne vállaljuk túl magunkat!

Akadnak olyan munkahelyek, ahol a munkavállalók jutalmat, bónuszt kapnak egész éves munkájuk elismeréseként. Ezeket az extra jövedelmeket azonban sok esetben csak a következő év elején kapják kézhez. De ha a hűtő most romlott el, a lakást még Karácsony előtt kell kifesteni, akkor nem tudjuk megvárni, amíg megérkezik a számlánkra az éves bónusz. Jó megoldás lehet ilyen esetben is a személyi kölcsön. Bármire fordítható, egyszerűen igényelhető és még ingatlant sem kell fedezetül felajánlanunk a hitel mögé.

Hogyan működik a személyi kölcsön?

Ha kezes és fedezet nélküli hitelt szeretnénk felvenni, akkor erre a legjobb megoldás a személyi kölcsön. Nagy előnye a gyors átfutás és rövid ügyintézési idő! A teljes és hiánytalan dokumentáció benyújtása után akár néhány órán belül a számlánkon lehet a kért hitelösszeg! A fedezet nélkül adható hitel biztosítéka az adós jövedelme, vagyis a személyi kölcsönt ingatlan fedezet felajánlása nélkül igényelhetjük. Jellemzően olyan élethelyzetekben jelent megoldást, amikor gyorsan van szükségünk hitelre, amit rövid időn belül vissza is tudunk fizetni. 

Milyen év végi akciókkal kedveskednek a bankok?

A Sberbanknál 2014 december 31-ig elengedik a folyósítási díjat, ami alap esetben 0,5% (minimum 4.000 Ft) lenne, továbbá amennyiben a havi törlesztőrészleteket szerződésszerűen és késedelem nélkül teljesítettük az adott teljes ügyleti évben, visszakapjuk a felvett hitelösszeg 10%-ának 1/7-ét. Ez nem vicc, valóban így szól az akció. Vagyis 500 ezer forint személyi kölcsön esetében 7 143 Ft-ról van szó.

A CIB Banknál nincs induló költség és nem kell munkáltatói igazolást sem benyújtanunk. Ez persze nem azt jelenti, hogy jövedelmünk igazolása nélkül juthatunk hitelhez, de bőven elegendő a bankszámlakivonat bemutatása.

Az FHB-nál előnyt élveznek a közszférában dolgozók, nekik ugyanis a bank nem számítja fel a folyósítási jutalékot. Az OTP Bank és a K&H 100%-ban elengedik az induló költségeket.

Ugyan nincs akció az Erste Banknál, mégis az egyik legkedvezőbb törlesztőrészletet náluk találjuk, ha magasabb jövedelemmel rendelkezünk, de csak egy kisebb összegre van szükségünk. Ha ez nem lenne elég, mert nagyobb összegű hitelre van szükségünk (legalább 1 millió Ft), akkor említésre méltó a K&H Kiemelt személyi kölcsöne, valamint az FHB Prémium személyi kölcsöne.

Csak akkora hitelt vegyünk fel, amit törleszteni is tudunk!

Felelősen hitelt felvenni csak úgy szabad, ha egészen biztosak vagyunk a fizetési képességünkben. Ha a fizetésünket minden hónapban maradéktalanul elköltöttük eddig, akkor nagyon nehéz helyzetbe kerülhetünk a havi törlesztővel. Világosan látni kell a hitelszerződés aláírása előtt, hogy mi az az összeg, amit reálisan fizetni tudunk. Készítsük el havi bevételeink és kiadásaink összeállítását. Gondoljuk át még egyszer, biztosan ekkora hitelre van-e szükségünk.

Mit tartsunk feltétlenül szem előtt személyi kölcsön igénylése előtt

 1. Valóban szükségünk van-e az adott összegre?
 2. Váratlan helyzet (betegség, munkanélküliség) esetén mennyit tudunk havonta kifizetni?
 3. Ennek megfelelően válasszunk futamidőt!
 4. Nézzük meg az egyszeri költségeket is!

A fenti hüvelykujj szabályokon túl a témával egy korábbi cikkünkben részletesebben is foglalkoztunk, de ha úgy érzed, hogy már mindent alaposan átgondoltál, akkor ne is habozz tovább, keresd meg a legjobb személyi kölcsönt kalkulátorunk segítségével!

Személyi hitel kalkulátor

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
A megadott adatok alapján eddig ? bank, ? ajánlata közül választhatsz.
A pontosabb kalkulációhoz szükséges még:
Ft
hónap
Szerepelsz-e a KHR-ben?
A várhatóan legkedvezőbb hitelek:
Badge 1
havi törlesztő
THM
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
 • Csökkentsd a felvenni kívánt hitelösszeget
 • Növeld a futamidőt
 • Várj még pár hónapot hogy meglegyen a megfelelő munkaviszony hossza.

Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Bankmonitor

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Személyi kölcsön vonatkozásában:

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Blogajánló

 • alapblog

  Van hova feküdni

  Érdekes sorrend, két elöregedő ázsiai ország, a két német nyelvű ország és Kelet-Európa

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.