Betöltés

Befektetések az új hidegháború küszöbén

szerző: Bankmonitor.hu
2018-04-20

Olyan befektetést keresel, ami akár 5-10%-os éves hozamra képes? Nem tudod, mit tegyél a pénzeddel, mert aggaszt a nagy bizonytalanság a részvénypiacon? Te is tartasz az amerikai elnök önkényű kirohanásaitól, egy elharapódzó kereskedelmi háborútól? Sok kérdés kering a fejedben, de nem kaptál eddig választ rájuk? Jövő csütörtökön az Aegon Alapkezelővel közösen tartott befektetési szemináriumunkon többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz.

Értékes befektetési tippekhez juthatsz szemináriumunkon, ahol az Aegon Alapkezelő szakemberei is ott lesznek!

Bárki megmondhatja, hogy ma a befektetési alap a magasabb hozamot elérni kívánó befektetők szinte egyelten mentsvára. A legfőbb ok mellettük, hogy nem kell akkora kockázatot felvállalni, mint egy egyedi részvénnyel, mégis az állampapírokat akár jelentősen meghaladó hozamot érhetsz el velük.

Pontosan ezért is indítottuk el annak idején az Aegon Alapkezelővel közösen a befektetési szeminárium sorozatot, hogy szakemberek beszéljenek közérthetően az éppen aktuális befektetési sztorikról és megosszák a tippjeiket a nagyközönséggel.

Mivel az egyik legnagyobb kérdés most a befektetők fejében, hogy az amerikai elnök vezetésével valóban elindul-e egy globális kereskedelmi háború, ezért ezzel kiemelten foglalkozunk egy előadás erejéig. De szó lesz arról is, hogy például a szíriai események kapcsán egymásnak feszülő amerikai-orosz kapcsolat valóban elmérgesedhet-e vagy csak egy színjátéknak vagyunk szemtanúi.

A csütörtöki eseményen a hangsúlyos részt az Aegon Alapkezelő szakembereinek előadása fogja jelenteni, ahol elmondják várhatóan, hogy mit gondolnak a kötvény és részvénypiacokról, és egyáltalán mennyire éri meg szerintük kockázatot vállalni a mostani bizonytalan környezetben.

Külön kitérnek majd az általuk különös tekintettel figyelt orosz részvénypiacra is. Az előadást az a szakember fogja tartani, aki az Aegon Russia részvényalapot is kezeli, így első kézből értesülhetnek a résztvevők, hogy mekkora potenciál van az orosz piacban.

Azért, hogy teljes legyen a kép, nem elég a befektetésekről beszélni, hanem azzal is tisztában kell lennie, hogy egy befektetési alap megvásárlásának költségei hogyan is alakulnak, és miként lehet a legolcsóbban kezelni a befektetéseinket. Az Aegon szakértője egy konkrét példán keresztül mutatja be, hogy miként lehet akár több százezer forintot is megspórolni csak a költségeken, ha megfelelő szolgáltatást választunk ki magunknak.

Ha megnyerte tetszésed a szeminárium, akkor bátran gyere el a rendezvényre. A részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött.

Ismerd meg jobban a befektetések világát a 2018. október 9-i rendezvényen!
A rendezvény időpontja: 2018. október 9. (kedd) 17:30
A rendezvény helyszine: 1091 Budapest, Üllői út 1. AEGON Székház

Belépés díjtalan, de regisztrációhoz kötött!
Sikeres regisztráció!
Rövidesen kapsz egy emailes megerősítést is!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Nézd meg kiemelt befektetési ajánlatainkat: Részletek »


A Bankmonitor.hu több mint 25 éves szakmai tapasztalatának köszönhetően - amelyet különböző bankoknál és brókercégeknél szereztünk - nem csak segítünk eligazodni a közel 50 alapkezelő több ezer alapja között, de a megfelelő szolgáltató vagy vagyonkezelő kiválasztásában is segítségedre lehetünk.

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Befektetési alap vonatkozásában:
Köszönjük, hogy megadtad adataidat!
Amennyiben további kérdésed lenne befektetési alapokkal kapcsolatban, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Szakértői cikkek

Lakáshitel kisokos

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Befektetésekről érthetően

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

befektetés

Mit hozhat a 2019-es év a magyar befektetők számára?

2019. 01. 21.

Nem tudod, mit várhatsz 2019-től? Azon gondolkozol, hogyan őrizd meg a vagyonod értékét? Netán infláció feletti reálhozamot is szeretnél elérni? Milyen lehetőségeid vannak? Megmutatjuk, miket érdemes figyelembe venned, hogy elérd...

Hogyan fektess be 10 millió forintot?

2018. 11. 07.

A magyarok számos esetben nehezen döntik el, mibe fektessék a nehezen megtakarított pénzüket. Bizony, ez közel sem egyszerű kérdés, és sok profi szakember is számtalanszor megküzd a problémával. Az cseppet...

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.