Betöltés

Békéscsabán is megnyílt a Bankmonitor iroda

szerző: Fülöp Norbert
2019-04-15

Békéscsaba belvárosának központjától egy percre, a Lázár utca 20. szám alatt megnyílt a Bankmonitor legújabb partnerirodája. Az irodában a jelentős szakmai múlttal rendelkező Kukoláné Mészáros Irén irodavezető (lakáshitel-, lakástakarék- és banki szakértő) munkatársaival várja a megoldandó pénzügyi kérdésekkel rendelkező ügyfeleket.

Milyen pénzügyi kérdésekkel érdemes békéscsabai irodánkat felkeresned:
– Lakáshitel
– Hitelkiváltás
– CSOK
– Babaváró hitel
– Személyi kölcsön
– Lakás előtakarékosság
– Vállalati finanszírozás
– Bankszámla

A képen láthatók: (balra) Kukoláné Mészáros Irén hitelszakértő, (jobb oldalon) Kukola Mihály területi vezető és Sándorfi Balázs, a Bankmonitor cégvezetője, alapítója  

Irén és munkatársai az elmúlt években is több milliárd forint értékű szerződés létrejöttében támogatta a magánszemélyeket és vállalkozókat. Amire biztosan számíthatsz tőlük: objektív válaszok, a bankpiaci kínálat összehasonlítása, a bonyolult pénzügyi kérdések emberi nyelvre történő lefordítása.

Itt léphetsz kapcsolatba a Bankmonitor Partner békéscsabai irodájával a Facebook oldalukon keresztül.

Szakértői cikkek
Befektetésekről érthetően
A cikksorozat támogatója logo
Szakértői cikkek
Mobilfizetési megoldások
A cikksorozat támogatója logo
A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak
Békéscsabán is megnyílt a Bankmonitor iroda
2019. 04. 15.

Békéscsaba belvárosának központjától egy percre, a Lázár utca 20. szám alatt megnyílt a Bankmonitor legújabb partnerirodája. Az irodában a jelentős szakmai múlttal rendelkező Kukoláné Mészáros Irén irodavezető (lakáshitel-, lakástakarék- és...

Blogajánló
  • alapblog Európa csúcsán – pénzromlásban

    Ki kaszál ezen? Az állam, évente több száz milliárd plusz adóbevétellel, illetve inflálhatja a kiadásait, ezért is nem tesz semmit az infláció kordában tartására, zéró(közeli)... The post Európa csúcsán – pénzromlásban appeared first on alapblog.

  • Lakásfókusz Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.