Bankmonitor Partneriroda nyílt Budapesten

Bankmonitor Partneriroda nyílt Budapesten
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2023-11-24 Frissítve: 2024-02-28
 

Megnyílt Budapest III. kerületében Montevideo utca 16/a szám alatt a legújabb partneri irodánk, amelynek elsődleges célja, hogy személyes kontaktust teremtsünk azokkal, akik nem csak az online világban szeretnék intézni a pénzügyeiket. Az iroda megnyitásával célunk, hogy kialakítsunk egy olyan személyes kapcsolatot a jelenlegi és jövőbeli ügyfeleinkkel, amelyen keresztül fel tudunk építeni egy megfelelő, egyénre szabott pénzügyi megoldást a célok megvalósításához.

Bízunk benne, hogy irodánk nyitásával egy kézzelfoghatóbb, személyes kapcsolatot tudunk kialakítani az online ügyintézés világában. Tapasztalataink szerint a célok megvalósítása előtt számos olyan buktató merül fel, amivel nem számoluk előre. Így nem csak terméket adunk, hanem egy körültekintő előzetes átvizsgálást is. Már a tervezés időpontjában is hozzánk fordulhattok, ugyanis az előminősítés segítségével már az első lépéseknél ki tudjuk szűrni az esetleges akadályozó vagy javítandó tényezőket. De tovább fokozva a velünk járó kapcsolatfelvétel előnyeit, ráadásul több mint 10 éves pénzügyi tapasztalatainknak köszönhetően a bonyolultabb ügyletektől sem riadunk vissza. Számos egyedi elbírálás által jóváhagyott ügyletet tudhatunk magunk mögött.

A Kontiroll Kft-vel való együttműködésnek köszönhetően könyvelésben, adóoptimalizálásban és üzletviteli tanácsadásban is tudunk segíteni mind hazai és mind külföldi cégek számára. Nem utolsó sorban ide tartozik a vállalkozások számára elérhető hitelek és biztosítások ügyintézése is.

Mivel kapcsolatban fordulhatsz hozzánk?

  • számlanyitás
  • jelzáloghitelek
  • személyi hitelek
  • babaváró hitel
  • állami támogatások
  • magán és céges biztosítások
  • KKV hitelek és támogatások
  • lakástakarék
  • befektetési termékek

Miért válassz minket?

  • független tanácsadók vagyunk, akik segítenek eligazodni a termékek kínálatai közt
  • nem áll érdekünkben egyetlen bank vagy biztosító ajánlatát előnyben részesíteni a többivel szemben
  • személyre szóló, átlátható ajánlatokat adunk rövid határidőn belül
  • a piacon teljes termékpalettával dolgozunk
  • több szakértővel dolgozunk együtt
  • fiókban nem elérhető kamat- és előtörlesztési kedvezményeket adunk, amellyel milliókat spórolhatsz a hitel teljes futamideje alatt
  • akár munkaidőn kívül is elérsz minket
  • és nem legutolsó sorban ingyenesek vagyunk számodra

Irodánk a Kolosy tértől pár perc sétával elérhető, illetve a gépkocsival érkező ügyfeleink számára ingyenes parkolási lehetőséget is nyújtunk.

Facebook oldalunkon folyamatosan követheted a legújabb szakmai tartalmainkat, akciós ajánlatokat.

Gábos Nikolettközgazdász, hitelszakértő, Bankmonitor Partner Óbuda irodavezető

2018 óta vagyok tagja a Bankmonitor csapatának. 2012 óta dolgozom banki termékekkel. Az elmúlt években több milliárd hitelösszeg folyósítását zártam sikeresen. Hitelszakértői tevékenységem mellett szakmai cikkeket írok a Bankmonitor.hu oldalára és csapatvezetői tevékenységet végzek. Célom, hogy a hozzám fordulók a lehető legolcsóbban megvalósítsák lakáscéljukat. Ehhez összeállítom az adott élethelyzetnek megfelelő hitel és támogatás portfóliót. Fordulj hozzám, ne fizess feleslegesen.

Bársony András – jogász, hitelszakértő, Kontiroll Kft ügyvezetője

2021 óta vagyok tagja a Bankmonitornak. 2006 óta foglalkozom hitelközvetítéssel, értékpapír ügyletek, portfólió menedzseléssel. Ezen kívül az ügyletek jogi hátterében is szakmai segítséget tudok nyújtani. Bármilyen pénzügyi helyzetben segíteni tudok: fordulj hozzám bizalommal, legyen szó megtakarításokról, biztosításokról, hitelekről. Sőt még jogi oldalról is megvizsgálom a helyzeted, hogy ezzel se legyen probléma.

Jelentkezz be hozzánk online, mi pedig pár órán belül felvesszük veled a kapcsolatot!

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat
Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Hirdetés