loading

Családok lakásvásárlása 0,7%-os kamattal! Hogyan?

Hatalmasat nőtt a támogatások és támogatott hitelek jelentősége a családok lakás és ház vásárlásainak finanszírozásában. Legújabb videónkban bemutatunk egy családot, akik a támogatások nélkül egyszerűen nem tudták volna megvenni a kiszemelt új otthont, míg az elérhető lehetőségek optimális kombinációjával nem csak, hogy ki tudták fizetni az árat, de szuper olcsón jutottat hozzá. Mit jelent a szuper olcsó? Konkrétan 0,73% éves kamatszintet. Semmi szemfényvesztés, a számok magukért beszélnek.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a lakáshitel kalkulátorunk.

Ha kíváncsi vagy, hogy melyik bank adja most számodra a legkedvezőbb lakáshitelt, akkor tégy egy próbát a Bankmonitor lakáshitel kalkulátorával. Ha pedig segítségre van szükséged az igényléshez, esetleg szeretnél képbe kerülni a támogatási lehetőségeket illetően, akkor a kalkulációt követően add meg az elérhetőséged, és hamarosan felveszi veled a kapcsolatot a Bankmonitor hitelszakértője. 

Szakértői cikkek
Kapcsolódó tartalmak
6 dolog, amit tudnod kell, ha lakást- vagy házat vásárolnál!

Egy új lakás, családi ház vagy nyaraló megvásárlása sokszor életünk legjelentősebb pénzügyi projektje, ami számos buktatóval járhat. Ezek közül gyűjtöttünk össze néhányat a teljesség igénye nélkül.  1. Nagyon figyelj, hogy...