Betöltés

Egy ház, két bankszámla, négy kerék – A héten megéri dönteni

szerző: Bankmonitor.hu
2018-05-29

Története során először hirdetett meg a Bankmonitor akciós hetet, amikor is több tízezer forint ütheti markodat kötöttségek nélkül, ha éppen most szánod rá magad bankváltásra, lakáshitel vagy személyi kölcsön felvételére, esetleg lakástakarék megkötésére.

A Bankmonitor 2018. május 28-tól június 3-ig egy teljes hét erejéig biztosít akciót a friss érdeklődést leadóknak. Az egy hétig tartó akcióban több termék is részt vesz, amit a következőkben példák segítségével mutatunk be. Végső soron egy számít, a csak nálunk elérhető kedvezménnyel most több pénz marad a pénztárcádban, egyes esetekben ennek mértéke a több tízezer forintot is elérheti. Ha egyébként is szükséged lenne pénzügyi termékre, akkor nem is lehet jobb időzítés a döntésre.

Egyre többen merik rászánni magukat a bankváltásra, főleg azt követően, hogy a Bankmonitor kalkulátorával bizonyíthatóan évente tízezreket spórolhatunk egy személyre szabott bankszámlával. A hét során az akciónk úgy szól, hogy ha valaki a CIB ECO bankszámla megnyitására vonatkozó érdeklődést ad le, akkor 5000 forintos jóváírást kap a bankszámlájára a számlanyitást követően a feltételek teljesítésekor. Ezzel együtt átlagos számlahasználati szokások esetében is az jön ki, hogy az első évben nem mi fizetünk a banknak, hanem ő nekünk.

Előfordulhat, hogy pénzre lenne szükségünk, de nem akarunk a hitelért cserébe jelzáloghitelt felvállalni és az összeget is szabadon használnánk fel. A hitelcél bármi lehet, a példa kedvéért mondjuk azt, hogy egy autót vásárolnál, például egy 2013-as Ford Focust, amiből 2,5 millió forintért bőséges a választék. Ha a héten megkeresel bennünket, hogy legalább 2 millió forint Sberbank személyi kölcsönt vennél fel a vételhez, akkor mi a hitelösszeg 0,5%-át Erzsébet-utalványban odaadjuk neked az akció keretében. A 2,5 millió forintos hitelösszegnél 12 500 forintos utalvány lesz a tiéd.

A megtakarítási célok között jelenleg a képzeletbeli dobogón biztosan szerepel az ingatlancél, akár vásárlás, építés, felújítás vagy éppen hitel-visszafizetésről van szó. A lakástakarék a befizetésekre járó 30%-os állami támogatás miatt kézenfekvő, azonban még jobb tud lenni a termék, ha a Bankmonitor akcióját kihasználod. Amennyiben havi 20 ezer forint befizetésű, 6 éves Erste lakástakarék kötését indítod el nálunk a hét folyamán, akkor 20 ezer forintot kapsz „kézbe”, így valójában ingyen úszod meg a számlanyitást.

Az ingatlanpiac nagy fordulatszámon pörög, nagyon sokan vannak viszont, akik kellő önerő híján hitelre szorulnak. Budapesten és a nagyobb városokban nem szokatlan a 10 millió forintot meghaladó hitelösszeg. Abszolút értékben a legnagyobb akciót itt érvényesítheted, ha bármilyen 10 millió forint feletti lakáshitelre leadsz érdeklődést és az felvételre is kerül időben, akkor 0,4%-át Erzsébet-utalványban visszakapod. A 10 millió forintnál mindez 40 000 forintos utalványt jelent.

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Személyi kölcsön vonatkozásában:

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Kényelmes vagy körülményes az online bankszámlanyitás?

2018. 08. 14.

A bankok egyre inkább igyekeznek az online felületek felé terelni az ügyfeleiket. Ennek egyik formája az online számlanyitás, illetve a számlanyitáshoz szükséges online adatfelvétel. Az idősek bizonyára kevésbé élnek vele,...

Lakáshitel: ha nem megy gyorsan, csináld lassan!

A lakásárak az utóbbi 5 évben hatalmas növekedésen mentek keresztül, aminek köszönhetően az önerőnk az ingatlanok árának egyre kisebb részét teheti ki, és ezzel párhuzamosan nagyobb összegű lakáshitelre van szükség...

Lakástakarék megoldások, ha versenyt futsz az idővel

2018. 08. 13.

Sokszor előfordul, hogy a lakástakarékunk futamidejének vége nincs összhangban a felhasználás időpontjával. Akár hamarabb, akár később szeretnénk elkölteni a pénzt, mindkét esetre van megoldás. Egy 6 éves futamidejű lakástakarék példáján...

Blogajánló

  • alapblog

    Allah meghallotta Erdogant    

    Azután, hogy az elmúlt napokban növekedett a politikai feszültség, és elmérgesedett a kereskedelmi háború az Amerikai Egyesült Államok és NATO szövetségese Törökország között, rohamos gyengülésbe...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.