Egy újabb lakástakarék akció, amellyel ingyen indítod el megtakarításodat!

 • 2014.11.14.
 • szerző: bankmonitor

Nem csupán kapcsolattartásra, posztolásra használhatjuk a facebookot, hanem bizony 2014 november 10-től már lakástakarék pénztári szerződésünk induló díját is megspórolhatjuk. Az OTP Lakástakarék Zrt. díjmentes számlanyitási lehetőséget hirdet az OTP Bank Facebook oldalán közzétett akció keretében érvényes kuponnal rendelkezők részére. 2014. december 05-éig élhetünk ezzel a lehetőséggel.

Mik a feltételek?

Az OTP Bank Facebook oldalán, vagy az otpsegitunk.hu/otplakastakarek weboldalon történő regisztrációt követően névre szóló kupont kell kinyomtatnunk, amit a szerződéskötéskor le kell adni. Egy kuponnal maximum 4 db lakás-előtakarékossági szerződést lehet kötni. A kupon csak a HITEL PLUSZ 4 termékre nyújt kedvezményt.

A kedvezmény igénybevételének további feltétele a hűségvállalás. Hűség vállalás keretében a lakás-előtakarékoskodó vállalja, hogy a hűség időszak alatt a lakás-előtakarékossági szerződésének

 • szerződéses összegét alacsonyabb összegűre nem módosítja,
 • a szerződést nem osztja meg, nem mondja fel,
 • nem engedményezi társasházi/ lakásszövetkezeti, illetve közmű beruházási projekthez,
 • nem változtatja meg a szerződésben megnevezett lakás-előtakarékoskodó személyét.

Leírtak teljesítése esetén nem kell megfizetnünk a szerződéskötési díjat, amivel egy 20 ezer forintos, 4 éves megtakarítás esetén 28 000 forint marad a zsebünkben.

A gyorsaság is számít!

Minden nap, a legelső 5 szerződő játéknaponként utólag (60 napon belül) visszakapja az első havi betét összegét. A betéti kedvezményre vonatkozó kampányban csak azok a szerződők vesznek részt, akik be is fizették az első havi megtakarítást és a számlavezetési díjat.

Ha nem nyertünk se bánkódjunk!

Nyilván egy-egy ilyen kampány csak megerősít bennünket a megtakarítási szándékunkban és megadja az utolsó lökést, hogy végre lépjünk. Már a szerződéskötési díj elengedése is jelentős kedvezmény, ha pedig megnyerjük az egy havi betét összegét, az csak hab a tortán.

Kalkulátorunk segítségével megtudhatod, milyen további kedvezményekkel köthetsz lakástakarék-pénztári szerződést!

Lakástakarék kalkulátor

Lakástakarék
 • Havi X Ft befizetés
 • Y év-en keresztül
 • Z Ft (lakáscélra vagy lakáshitel törlesztésre)
 • ebből Q Ft állami támogatás
 • I % éves hozam (EBKM)

 • Teljes állami garancia a befizetett pénzre (OBA)
 • garantált éves hozam

Most Q Ft állami támogatással
Z Ft gyűjthetsz össze lakás célra.

Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Blogajánló

 • alapblog

  Facebook: nehéz idők jönnek

  Legalábbis ezt árazza a piac a négy éve legnagyobb áreséssel több havi mélypontra: a szabályozó hatóságok szívózni fognak a céggel a kezében lévő hatalmas adattömeg...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.