Betöltés
loading

Fontos könnyítés a CIB bankszámláknál!

Mivel a járványhelyzetben a napi pénzügyek intézése is más, illetve sajnos sokak jövedelmi helyzete is megváltozott, a CIB Bank most nem várja el azoktól az ügyfeleitől a kedvezményes számlavezetési díjak feltételeinek való megfelelést, akik azokat korábban rendszeresen teljesítették. A kedvezmény azokra is vonatkozik, akiknek a Bankmonitoron keresztüli igénylés esetén 2 évig teljesen ingyenes CIB ECO Bankszámlájuk van.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a bankszámla kalkulátorunk.

A Bankmonitoron keresztül történő igénylés esetén 2 évig ingyenes CIB ECO Bankszámla és a CIB ECO Plusz Bankszámla esetében azon ügyfeleknek, akiknek 2019. november, december és 2020. január, február hónapok közül legalább háromban érkezett – ECO esetén nettó minimálbér összegű, 99 085 Ft, ECO Plusz esetén 450.000 Ft – jóváírás átutalással a számlájukra, a bank elengedi a havi számlavezetési díjat az év végéig abban az esetben is, ha nem érkezik a számlájukra az adott hónapot megelőző hónapban a kedvezményes számlavezetési díjhoz elvárt jóváírás.

A CIB Online Számlacsomag esetében is jár a kedvezményes számlavezetési díj az év végéig feltételek teljesítése nélkül mindazoknak, akik az előírt bejövő átutalást (50 000 Ft) és a meghatározott online tranzakciószámot 2019. november, december és 2020. január, február hónapok közül legalább háromban teljesítették.

A CIB Kártyázó Számlacsomagok esetében a kedvezmények igénybevételéhez szükséges kártyás vásárlások darabszámát 2 hónapon keresztül a felére csökkenti a CIB Bank annak érdekében, hogy a kártyát kevesebb alkalommal használó ügyfelek is részesülhessenek a kedvezményes számlavezetési díjban. Így akár a számlavezetési díj kétharmadát is visszakaphatja az, aki legalább 15 kártyás vásárlást bonyolít le – megérheti tehát már a kisebb összegű vásárlásokat is kártyával intézni, e tranzakciókhoz az esetek többségében PIN kódra sincs szükség.

Az egyoldalú módosítás az ügyfeleknek kedvezőbb feltételeket teremt, azokat nem kell igényelni, automatikusan életbe lépnek.

Bankszámla kalkulátor
Milyen bankszámlára van szükséged?
Ft
Ft
db
Ft
db
Legolcsóbb összköltség havonta
Havonta
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő találatot.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
  • Csökkentsd a felvenni kívánt hitelösszeget
  • Növeld a futamidőt
Add meg további adataidat és részletesen tájékoztatunk!
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi
Veled a kapcsolatot
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi
Veled a kapcsolatot
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre
Bankmonitor

 

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Fontos könnyítés a CIB bankszámláknál!

Mivel a járványhelyzetben a napi pénzügyek intézése is más, illetve sajnos sokak jövedelmi helyzete is megváltozott, a CIB Bank most nem várja el azoktól az ügyfeleitől a kedvezményes számlavezetési díjak...

Ez most a 10 legolcsóbb bankszámla Magyarországon

Ebben a cikkben összegyűjtöttük, melyek most a legkedvezőbb bankszámlák a számtalan elérhető piaci ajánlat közül. Érdemes mindenkinek elolvasnia, mert aki okosan választ, az több tízezer forintot is nyerhet az évek...

Blogajánló
  • alapblog Vége a visszaesésnek

    Áprilisban jött a nagy ütés a boltokra. Skandinávok jól megúszták, ahogy a németek is, a magyar visszaesés is kicsi a körülményekhez képest. Ezeken a helyeken... The post Vége a visszaesésnek appeared first on alapblog.