Betöltés
loading

Fontos könnyítés a CIB bankszámláknál!

Mivel a járványhelyzetben a napi pénzügyek intézése is más, illetve sajnos sokak jövedelmi helyzete is megváltozott, a CIB Bank most nem várja el azoktól az ügyfeleitől a kedvezményes számlavezetési díjak feltételeinek való megfelelést, akik azokat korábban rendszeresen teljesítették. A kedvezmény azokra is vonatkozik, akiknek a Bankmonitoron keresztüli igénylés esetén 2 évig teljesen ingyenes CIB ECO Bankszámlájuk van.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a bankszámla kalkulátorunk.

A Bankmonitoron keresztül történő igénylés esetén 2 évig ingyenes CIB ECO Bankszámla és a CIB ECO Plusz Bankszámla esetében azon ügyfeleknek, akiknek 2019. november, december és 2020. január, február hónapok közül legalább háromban érkezett – ECO esetén nettó minimálbér összegű, 99 085 Ft, ECO Plusz esetén 450.000 Ft – jóváírás átutalással a számlájukra, a bank elengedi a havi számlavezetési díjat az év végéig abban az esetben is, ha nem érkezik a számlájukra az adott hónapot megelőző hónapban a kedvezményes számlavezetési díjhoz elvárt jóváírás.

A CIB Online Számlacsomag esetében is jár a kedvezményes számlavezetési díj az év végéig feltételek teljesítése nélkül mindazoknak, akik az előírt bejövő átutalást (50 000 Ft) és a meghatározott online tranzakciószámot 2019. november, december és 2020. január, február hónapok közül legalább háromban teljesítették.

A CIB Kártyázó Számlacsomagok esetében a kedvezmények igénybevételéhez szükséges kártyás vásárlások darabszámát 2 hónapon keresztül a felére csökkenti a CIB Bank annak érdekében, hogy a kártyát kevesebb alkalommal használó ügyfelek is részesülhessenek a kedvezményes számlavezetési díjban. Így akár a számlavezetési díj kétharmadát is visszakaphatja az, aki legalább 15 kártyás vásárlást bonyolít le – megérheti tehát már a kisebb összegű vásárlásokat is kártyával intézni, e tranzakciókhoz az esetek többségében PIN kódra sincs szükség.

Az egyoldalú módosítás az ügyfeleknek kedvezőbb feltételeket teremt, azokat nem kell igényelni, automatikusan életbe lépnek.

 

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Nem akarsz bankot váltani? Számlacsomagot még mindig cserélhetsz!

Rendszeresen hallani azt, hogy érdemes meghatározott időközönként átnézni a bankok bankszámla ajánlatait: számlánk lecserélésével, egy bankváltással ugyanis évente akár több tízezer forintot is nyerhetünk. Sokakban a legnagyobb ellenérzést a bankváltás...

Bankbetét körkép: ezek most a legmagasabb kamatok!

A bankbetétek manapság nem tartoznak a legelterjedtebb befektetési formák közé. Ebben a cikkben utánajártunk, hogy melyek most a piacon elérhető legjobb ajánlatok, és hogy tud-e infláció feletti hozamot elérni az,...

Hitelt szeretnénk? Akkor szükség van bankszámlára is

A legtöbb bank elvárja, hogy a hiteligénylőnek legyen aktív bankszámlája legalább 2-3 hónapja. Vagyis nem elég egy olyan számlacsomag, amelyen nem hajtunk végre semmilyen tranzakciót, a pénzintézetek jellemzően legalább egy...

Blogajánló
  • alapblog A félmeztelen podcast

    Kedves Olvasóink, Hallgatóink! A Hold After Hours-ban podcast, azaz csak audio formátumban tárgyaljuk meg azokat az eseményeket, amelyeket a piacon, gazdaságban, politikában, vagy akár a... The post A félmeztelen podcast appeared first on alapblog.