Betöltés
loading

Hasznos cikkek a héten, ha személyi kölcsönöd van, vagy éppen azt keresel

Töretlen a személyi kölcsönök népszerűsége, hiszen gyorsan és fedezet nélkül lehet így pénzhez jutni, ráadásul a felhasználást illetően sem kötik meg a kezünket. A héten annak jártunk utána, hogy mire kell odafigyelni, amikor a számunkra legkedvezőbb személyi kölcsönt keressük, és hogyan tehetünk szert plusz pénzre csak azzal, hogy olcsóbbra cseréljük meglévő hitelünket? Megnéztük azt is, hogy mire számíthatnak a katás adózók.

A Bankmonitor.hu ingyenes szolgáltatásokat nyújtó weboldal: több, mint 30 bank és pénzügyi szolgáltató több ezer termékének objektív összehasonlítása, szakértői írások a jó és megalapozott pénzügyi döntésekért. Tájékoztatáson túl konkrét támogatást is nyújtunk a kiválasztott banki termék szerződésének megkötésében. Jelen írásunkhoz hasznos kiegészítést adhat számodra a személyi kölcsön kalkulátorunk.

Személyi kölcsön katás vállalkozóként? Nem mindegy, melyik banknál próbálkozol!

A személyi kölcsön sok szempontból nyerő finanszírozási forma, még akkor is, ha vannak korlátai. A legfontosabb pozitívum kétségtelenül a gyorsaság, hiszen átlagosan 3-7 nap alatt akár számlán lehet az igényelt összeg, ráadásul 7% alatti kamatot is találni a piacon. Lényeges, hogy itt nincs szükség fedezetre – sem autóra, sem ingatlanra –, a bank kizárólag az igénylő jövedelmét vizsgálja a hitelbírálat során. Igen ám, de a katás jövedelem vajon hitelképes, ha személyi kölcsönről van szó? Ennek jártunk utána. Tovább a katás vállalkozókat érintő cikkre.

Biztos, hogy a legkedvezőbb kamatozású személyi kölcsönre kell a legkevesebbet fizetned?

Nem elég megtalálni a legkedvezőbb kamatozású, törlesztőrészlettel rendelkező személyi kölcsönt. Számos bank a hitelnyújtásnál elvárja, hogy számlát nyiss náluk. Ha pedig kedvezményes feltétételekkel szeretnél kölcsönt kapni, akkor biztos, hogy a számlát aktívan kell használnod – meghatározott összegű havi jóváírást, adott számú tranzakció várhatnak el a kedvezményért cserébe -, emiatt pedig már a bankszámla teljes havi költségével is érdemes számolnod a hitel kiválasztása során. Tovább a cikkre, ha kíváncsi vagy a legolcsóbb személyi kölcsönökre. 

Váltsd ki személyi kölcsönöd – Változatlan törlesztőrészlet mellett kaphatsz plusz 100 ezer forintot is

Tönkrement a mosógép, új sütőt kell venni, szerelőhöz kell vinni az autót? Ha sürgős kiadás előtt állsz és nincs megtakarításod, akkor ehhez hitelre lesz szükséged. Meglévő személyi kölcsönöd kiváltásával úgy juthatsz akár 100 ezer forint szabadon elkölthető összeghez, hogy közben a törlesztőrészleted nem emelkedne meg. Ha nincs konkrét célod, akkor is érdemes lehet kiváltanod a hiteled, mutatunk egy tippet a fennmaradó hitelösszeg okos felhasználására. Itt olvashatsz többet a személyi kölcsönök kiváltási lehetőségeiről.

Személyi hitel kalkulátor
A bankok jelenleg ÚJ, OLCSÓBB személyi kölcsönöket dolgoznak ki.
AMINT EZEK ELÉRHETŐK LESZNEK, AZONNAL FELHÍVUNK ÉS SEGÍTÜNK, hogy megkaphasd a számodra megfelelő kölcsönt adott esetben akár online, személyes ügyintézés nélkül!
Már most megtudhatod szakértőinktől, mennyi személyi kölcsönt kaphatsz!
Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Ft
hónap
Szerepelsz-e a KHR-ben?
A várhatóan legkedvezőbb szabad felhasználású hitelek:
Badge @
havi törlesztő
THM
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
  • Csökkentsd a felvenni kívánt hitelösszeget
  • Növeld a futamidőt
  • Várj még pár hónapot hogy meglegyen a megfelelő munkaviszony hossza.
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Fióki látogatás nélkül igénylem
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi
Veled a kapcsolatot
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre
Bankmonitor
A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Hogyan vehetsz fel lakáshitelt a válság közepén?

Pár hét leforgása alatt gyökeresen megváltozott a bankok hozzáállása a hiteligénylőkhöz. Mi és miért változott? És ami még ennél is fontosabb: a Bankmonitor gyakorlati tanácsai azoknak, akik most kívánnak lakáshitelt...

Blogajánló