Betöltés

Ingyenes bankszámla a láthatáron!

szerző: Nagy Ildikó
2018-07-05

Ingyenes utalások tranzakciós illetékmentesen, ingyenes bankkártya egy évig, ingyenes számlavezetés, ingyenes értesítések a tranzakciókról. Ezt tudja a megújult akciós bankszámlánk!

Egy évig díjmentes bankszámla kondíciókat kaphat a CIB banknál az, aki a 2018-as évben CIB ECO bankszámlát nyit. Az egyedi kondíciókat kizárólag a Bankmonitor ügyfeleinek biztosítják, és az alábbi kedvezményeket tartalmazza:

A számlanyitást követő első évben nulla forintba kerülnek az alábbi tranzakciók (tranzakciós illeték sincs!)

 • bankon kívüli utalások internetbankon, mobilbankon keresztül
 • bankon belüli utalások internetbankon, mobilbankon keresztül
 • állandó átutalási megbízás bankon kívül
 • állandó átutalási megbízás bankon belül
 • csoportos beszedési megbízás

A promócióban történő részvétel feltétele:

 • a számla igénylése a Bankmonitor oldalán keresztül történik 2018. 12.31-ig,
 • nem rendelkezel élő lakossági bankszámlával 2018.07.01-én a CIB Banknál (kivéve CIB Malacpersely Számla),
 • a CIB ECO számlához a Diák kedvezmény nem kerül igénybevételre.

További kedvezmények

Ezeken felül a CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja is 0 Ft (a fenti egyedi kedvezményektől függetlenül), amennyiben havonta legalább a minimálbérnek megfelelő összeg (jelenleg 91 770 Ft) érkezik rá. Nem szükséges munkabérnek lennie és több részletben is érkezhet. Továbbá egy CIB VISA Inspire elektronikus bankkártya is díjmentes egy évig.

Amennyiben a bankszámlán bonyolított tranzakciókról értesítéseket is szeretnénk kapni, ezt is megoldhatjuk költségmentesen: okostelefonunkra ingyenes mobilapplikáción keresztül kérhetjük az üzeneteket hagyományos SMS szolgáltatás helyett.

A számlához természetesen igényelhető a havi kétszeri díjmentes készpénzfelvétel 150 ezer forintig.

Mennyibe kerül a számla a díjmentes időszak után?

A havi számlavezetés marad 0 Ft, ha érkezik a minimálbér, valamint az okostelefonos értesítések sincsenek akciós időszakhoz kötve. A fentebb részletezett utalások díja netbankon, mobilbankon keresztül 0,3%, maximum 6 000 Ft-ra változik, ahogyan a csoportos beszedési díja is. A bankkártya a második évtől évi 3 900 Ft lesz.

Hogy számodra mennyibe kerülne a CIB ECO vagy egyéb bankszámla az első évben, majd azután, azt a bankszámla kalkulátorunkban nézheted meg!

Milyen nem várt költségekre kell számítani?

A díjmentes számlavezetés a minimálbér érkezéséhez kötött, ebből egyenesen következik, hogy ha adott hónapban nem jön elegendő pénz, akkor havi fix díjjal kell számolni, amely jelenleg 1 890 Ft. Ezen kívül a számlanyitást követő 6 hónapon belüli számlamegszüntetést is költség terheli, amely 3 500 Ft.

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

3 Hozzászólás

 1. Farkas Sándor

  Na és mennyi kamatot fizetnek

 2. Iványi Jánosné

  A kérdéseim a következők
  Például ha a szolgáltató megváltozik / DÉGÁZ helyett NKM/ elég probléma volt a csoportos beszedésnél/ akkor megkerestem a Bankot, ahol az egyszámlám van, és nagy nehezen többszöri kísérletre helyre tettük. Önöknél ez ha valami gond van, akkor hogyan működik??? Másik kérdésem, hogy nekem a nyugdíjfolyósító utalja az összeget. Kinek kell intézni, hogy a szerződés után az összeget az új bankszámlámra utalja???? A tapasztalatom az, hogy minden banknál más szisztéma van, azaz az internetbank belépésnél Eddig az volt, hogy a banknál lévő gépnél megmutatták, hogy náluk miképpen tudom elérni a számlámat egyes utalásoknál.
  Kivel tudom Önöknél közvetlenül felvenni a kapcsolatot ha valami kérdésem van? Mennyi idő után kapok válaszokat???

  1. Nagy Ildikó

   Kedves Iványi Jánosné,
   Ennél a bankszámlánál is segítenek a bankban a netbank használattal kapcsolaban, illetve a nyugdíj átkérése kapcsán is. A szolgáltató változás minden banknál fennakadást tud okozni a csoportos beszedéseknél. Amennyiben megnyitja a bankszámlát, mi általános kérdésekben továbbra is tudunk segíteni, érdemi ügyintézés kapcsán viszont már a bankot kell keresnie.

Nem lehet hozzászólást írni.

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Szakértői cikkek

Befektetésekről érthetően

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Nincs már sok idő a kötelező adategyeztetésre

2019. 10. 30.

A kötelező adategyeztetés határideje október végével lejár. Még mindig sok lakossági és vállalati ügyfélnek kellene elvégeznie ezt a hét hátralévő részében, enélkül ugyanis számlájuk zárolásra kerül. Azoknak szükséges megjelenni a...

Blogajánló

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.