Betöltés

Ingyenes bankszámla a láthatáron!

szerző: Nagy Ildikó
2018-07-05

Ingyenes utalások tranzakciós illetékmentesen, ingyenes bankkártya egy évig, ingyenes számlavezetés, ingyenes értesítések a tranzakciókról. Ezt tudja a megújult akciós bankszámlánk!

Egy évig díjmentes bankszámla kondíciókat kaphat a CIB banknál az, aki a 2018-as évben CIB ECO bankszámlát nyit. Az egyedi kondíciókat kizárólag a Bankmonitor ügyfeleinek biztosítják, és az alábbi kedvezményeket tartalmazza:

A számlanyitást követő első évben nulla forintba kerülnek az alábbi tranzakciók (tranzakciós illeték sincs!)

 • bankon kívüli utalások internetbankon, mobilbankon keresztül
 • bankon belüli utalások internetbankon, mobilbankon keresztül
 • állandó átutalási megbízás bankon kívül
 • állandó átutalási megbízás bankon belül
 • csoportos beszedési megbízás

A promócióban történő részvétel feltétele:

 • a számla igénylése a Bankmonitor oldalán keresztül történik 2018. 12.31-ig,
 • nem rendelkezel élő lakossági bankszámlával 2018.07.01-én a CIB Banknál (kivéve CIB Malacpersely Számla),
 • a CIB ECO számlához a Diák kedvezmény nem kerül igénybevételre.

További kedvezmények

Ezeken felül a CIB ECO bankszámla havi számlavezetési díja is 0 Ft (a fenti egyedi kedvezményektől függetlenül), amennyiben havonta legalább a minimálbérnek megfelelő összeg (jelenleg 91 770 Ft) érkezik rá. Nem szükséges munkabérnek lennie és több részletben is érkezhet. Továbbá egy CIB VISA Inspire elektronikus bankkártya is díjmentes egy évig.

Amennyiben a bankszámlán bonyolított tranzakciókról értesítéseket is szeretnénk kapni, ezt is megoldhatjuk költségmentesen: okostelefonunkra ingyenes mobilapplikáción keresztül kérhetjük az üzeneteket hagyományos SMS szolgáltatás helyett.

A számlához természetesen igényelhető a havi kétszeri díjmentes készpénzfelvétel 150 ezer forintig.

Mennyibe kerül a számla a díjmentes időszak után?

A havi számlavezetés marad 0 Ft, ha érkezik a minimálbér, valamint az okostelefonos értesítések sincsenek akciós időszakhoz kötve. A fentebb részletezett utalások díja netbankon, mobilbankon keresztül 0,3%, maximum 6 000 Ft-ra változik, ahogyan a csoportos beszedési díja is. A bankkártya a második évtől évi 3 900 Ft lesz.

Hogy számodra mennyibe kerülne a CIB ECO vagy egyéb bankszámla az első évben, majd azután, azt a bankszámla kalkulátorunkban nézheted meg!

Milyen nem várt költségekre kell számítani?

A díjmentes számlavezetés a minimálbér érkezéséhez kötött, ebből egyenesen következik, hogy ha adott hónapban nem jön elegendő pénz, akkor havi fix díjjal kell számolni, amely jelenleg 1 890 Ft. Ezen kívül a számlanyitást követő 6 hónapon belüli számlamegszüntetést is költség terheli, amely 3 500 Ft.

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

3 Hozzászólás

 1. Farkas Sándor

  Na és mennyi kamatot fizetnek

 2. Iványi Jánosné

  A kérdéseim a következők
  Például ha a szolgáltató megváltozik / DÉGÁZ helyett NKM/ elég probléma volt a csoportos beszedésnél/ akkor megkerestem a Bankot, ahol az egyszámlám van, és nagy nehezen többszöri kísérletre helyre tettük. Önöknél ez ha valami gond van, akkor hogyan működik??? Másik kérdésem, hogy nekem a nyugdíjfolyósító utalja az összeget. Kinek kell intézni, hogy a szerződés után az összeget az új bankszámlámra utalja???? A tapasztalatom az, hogy minden banknál más szisztéma van, azaz az internetbank belépésnél Eddig az volt, hogy a banknál lévő gépnél megmutatták, hogy náluk miképpen tudom elérni a számlámat egyes utalásoknál.
  Kivel tudom Önöknél közvetlenül felvenni a kapcsolatot ha valami kérdésem van? Mennyi idő után kapok válaszokat???

  1. Nagy Ildikó

   Kedves Iványi Jánosné,
   Ennél a bankszámlánál is segítenek a bankban a netbank használattal kapcsolaban, illetve a nyugdíj átkérése kapcsán is. A szolgáltató változás minden banknál fennakadást tud okozni a csoportos beszedéseknél. Amennyiben megnyitja a bankszámlát, mi általános kérdésekben továbbra is tudunk segíteni, érdemi ügyintézés kapcsán viszont már a bankot kell keresnie.

Nem lehet hozzászólást írni.

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Szakértői cikkek

Lakáshitel kisokos

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Hogyan használd a hitelkártyádat?

2019. 02. 19.

A fejlett Nyugaton, mind Amerikában, mind Nyugat-Európában elterjedt a hitelkártyák használata. Vajon valaha idehaza is utolérjük őket ebben? Mégis mire lehet jó, ha lesz hitelkártyád? Kinek lehet érdemes használnia? Mik...

Céges megbeszélés laptoppal

Mitől ingyenes egy bankszámla?

2019. 02. 15.

A bankszámlák Magyarországon számos költségelemet tartalmazhatnak. Néha nem is olyan könnyű eligazodni az információk tengerében, ezért most bemutatjuk, milyen költségeket spórolhatsz meg, ha egy ingyenes folyószámla mellett teszed le a...

Blogajánló

 • alapblog

  Altruizmus haszna

  „Sok korrelációs kutatás kimutatta, hogy a mások megsegítésére fordított idő érzelmi előnyökkel jár az adományozó számára. A kutatási eredmények igen szoros kapcsolatot fedeztek fel az...

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.