Itt az idő, hogy lecsapj a legkedveltebb ingyenes bankszámlára!

2017. 07. 31. szerző: bankmonitor.hu

Érdemes megragadni idejében az alkalmat, hogy a legkedvezőbbnek számító Erste Privilégium „L” számlacsomag nyújtotta lehetőséget kihasználjuk, ugyanis nem tudhatjuk, a bank mikor változtat a feltételeken. Nem véletlenül népszerű sokak körében a számla, ugyanis az kedvezményes számlavezetést kínál, amihez ráadásul komoly elvárások sem társulnak. Ha évente akár több tízezer forintot is lefaragnál a bankköltségeidből, akkor egy pillantást megér, hogy ránézz erre a lehetőségre.

Ezen cikk megjelenésének időpontjában legjobb ajánlatot képviselő bankszámla termék ma már nem elérhető. Az aktuális legjobb ajánlatunkat a Bankmonitoron itt érheted el: bankszámla 5000 Ft jóváírással, vagy végezz személyre szabott bankszámla költség számítást a kalkulátorunkkal!

Nem fér hozzá kétség, hogy jelenleg a legkedvezőbb feltételekkel az Erste Privilégium „L” számlacsomagja érhető el. A számlacsomag legnagyobb előnye, hogy szinte az összes banki szolgáltatáshoz ingyenesen juthatunk. Ezeket a kedvezményes feltételeket pedig 2019. március 1-éig fenntartja a bank, persze csak akkor, ha még időben nyitottuk meg a számlát.

Így a számlavezetést ingyen végzi a bank, sőt ezenkívül, ha interneten és mobilon intézed az ügyeidet, akkor a bankon belüli és kívüli átutalásokat is 0 forintos költséggel úszod meg (beleértve a csoportos beszedési megbízásokat is). További előny, hogy minden bankkártyás készpénzfelvétel ingyenes, amennyiben az Erste Bank saját ATM automatáiból veszel fel készpénzt.

Állandó költségként egyedül az SMS-díj jöhet elő, ami 16 forintot jelent SMS-értesítőnként, amennyiben igényeled ezt a szolgáltatást. Ha nem tartasz igényt a SMS-ekre, egy teljesen ingyenes bankszámlát kapsz, aminek költsége csak a második évtől lesz a bankkártya díj miatt.

Ami jó hír számunkra, hogy a kedvezményes bankszámlához extrém elvárásokat sem társít a bank. Elég, ha 150 ezer forint jóváírás érkezik a számlára, ami két részletben is befolyhat, így egy társtulajdonossal (például házastárssal) is elérheted a számlacsomagot. Ráadásul az sincs megkötve, hogy a számlára munkabér jellegű jövedelemként érkezzen a jóváírás, így bármilyen belföldi utalás elegendő a feltétel teljesüléséhez. Viszont a 150 ezer forint beérkezésére érdemes fokozottan ügyelni, mert ez biztosítja számodra, hogy a kedvezményeket ki tudjuk használni.

Amit mindenképp érdemes tudni még a számláról, hogy nem kötheted meg bármelyik bankfiókban, csak közvetítőkön keresztül érhető el. Erre lehetőség nyílik a Bankmonitor.hu-n keresztül is, aminek keretében online módon elindíthatod a számlanyitási folyamatot. Azonban az időzítésre nagyon figyelni kell, gyakorlatilag bármikor változtathat az akción a bank, így érdemes minél hamarabb élni a lehetőséggel.

A megfelelő bankszámla kiválasztása bonyolult feladat, de egy jó döntéssel tízezreket spórolhatsz meg évente. A Bankmonitor.hu Bankszámla kalkulátora pontosan ebben segít, mert egyszerűen, egy kattintással összehasonlíthatod a számlacsomagokat: 14 bank ajánlatai egy helyen. De ez nem minden: a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötést kínál számodra.

A legjobb 0 Ft-os bankszámla ajánlatunk

Szólj hozzá te is

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

A Bankmonitor Csapata

Szakértői cikkek

Lakáshitel tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

Kapcsolódó tartalmak

Újabb bank oszt pénzt az ügyfeleinek!

2018. 05. 17.

5-15 ezer forint közötti összeg ütheti a markát annak, aki a megfelelő időben, a megfelelő helyen nyit új bankszámlát. A talált pénznek azonban számos feltétele lehet. Nézd meg aktuális bankszámla...

A legolcsóbb bankszámlák egy helyen!

2018. 05. 09.

Tudod, hogy mennyi pénzt költesz havonta bankolásra? Nagyon fontos, hogy ezt a kérdést tisztázd, hiszen, ha a tapasztalatainkból indulunk ki, könnyen lehet, hogy több ezer forint is megspórolhatsz egy kedvezőbb...

A párnacihánál biztosabb helyet is találhatsz a pénzednek!

2018. 04. 26.

Az alacsony kamatok következtében sokan döntenek úgy, hogy a bankszámlájukon hagyják a felhasználatlan pénzösszegeket, vagy éppen készpénzben tartják azt. Ennek nyilvánvalóan megvannak a biztonsági kockázatai, ráadásul nem feledkezhetünk meg a...

Blogajánló

  • alapblog

    Párbeszéd a gazdaságról 9.

    Újraindítjuk az MNB-vel és az Inforádióval közös, Párbeszéd a gazdaságról című sorozatunkat. Az első adást ma este hallgathatják meg az Inforádión, 19.00 órai kezdettel. Ebben...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.