Betöltés

Lakásbörze olcsó hitellel

szerző: Bankmonitor.hu
2014-09-26

A hazai ingatlan piac újraéledésének egyik biztos jele, hogy öt év szünet után ismét megrendezik a Lakásbörzét. A szervezők szerint ugyanis idén megfordul a trend és egyre élénkül a piacon lévő lakások iránti kereslet, amely végül pozitív hatással lesz az árakra is. A Lakásbörze kiállítás és vásár szeptember 26-28-án tart nyitva. Sőt! Októberben a Lakásvásár is tárt kapukkal várja majd a látogatókat. A rendezvény tiszteletére pedig egy nagybank akcióval is várja a leendő ügyfeleit!

Banki akciók is várják a látogatókat

A 2014. szeptember 26-27-28. között megrendezett Lakásbörze kiállításon több bank is képviselteti magát. A CIB Bank az érdeklődő vásári résztvevők részére akciós kupont biztosít. A kuponnal rendelkező ügyfelek részére a hitelfelvételhez kapcsolódó költségekből jelentős kedvezményt biztosít.

 • Nem kell megfizetni az értékbecslés díját
 • Nincs folyósítási jutalék
 • Visszatérítik a közjegyzői okirat díját (az erre vonatkozó feltételek teljesítése esetén)
 • Nem kell megfizetni a jelzálog bejegyzéséért fizetendő földhivatali eljárási illetéket

Az akció igénybevételének feltétele, hogy 2014.12.31-ig a befogadott, hiánytalan kölcsönigénylés mellé az akció igénybevételére feljogosító kupon is benyújtásra kerüljön.Persze a kupon birtoklása nem azt jelenti, hogy aki ilyet kap, automatikusan át is megy a hitelbírálaton a banknál. Természetesen mind az igénylő(k)nek, mind az ingatlannak meg kell felelnie a banki előírásoknak.

Természetesen a bankok zöme a börzétől függetlenül is kínál
lakáshitel kedvezményeket.

Ha megnéznéd, hogy melyek ezek, töltsd ki az alábbi táblázatot és add le érdeklődésedet! Kollégáink hamarosan felveszik veled a kapcsolatot és segítenek!

Lakáshitel kalkulátor

Milyen lakáshitelre van szükséged?
Ft
év
Add meg az adataidat!
Ft
Ft
Szerepelsz-e a KHR-ben?
A megadott adatok alapján ? bank, ? ajánlata közül választhatsz.
A várhatóan legkedvezőbb hitelek:
Badge 1
havi törlesztő
THM
A megadott adatok alapján sajnos nem vagy jogosult egyetlen lakáshitelre sem, mert:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
 • Csökkentsd a felvenni kívánt hitelösszeget
 • Növeld a futamidőt

X Ft hitel Y év futamidőre
havi Z Ft-tól, Q % THM-től.

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!
Bankmonitor

Komoly fejtörést okozhat számukra, hogy a számtalan különböző kamatozású és feltételű hitel közül kiválasszuk a számukra megfelelőt. 

Alapvetően két típus közül választhatunk:

 • Kamattámogatott hitel 
 • Piaci kamatozású hitel 

Használt lakás vásárlására 5 évre kaphatunk állami kamattámogatást a hitelünkre. Így a futamidő elején kiszámítható ugyan a konstrukció, de sokakat aggaszthat, hogy mi történik, ha lejár a támogatott időszak. Az elmúlt időszakban kialakult hitelkamatoknak köszönhetően gyakran merül fel a kérdés, hogy miért is válasszuk a támogatott hitelt, ha jelenleg a piaci lakáshitelek sokszor kedvezőbb kondíciókkal érhetőek el. 

lakashitel20140926

Fontos megjegyezni, hogy a legkedvezőbb kamatozású hitelek jellemzően rövid (3, 6, 12 hónapos) kamatperiódus mellett igényelhető piaci kamatozású hitelek, így gyakrabban vagyunk kitéve az esetleges kamatváltozásnak. Ha hosszabb időre szeretnénk a törlesztőrészlettel tervezni, 3, 5, 10, de már 15 vagy 20 éves periódussal is vehetünk fel kölcsönt. Ennek árát meg is kérik a bankok. Ezeknél a hosszabb kamatperiódusú hitelekkel szemben (amik általában drágább konstrukciók) már méltó versenytárs az Otthonteremtési kamattámogatott hitel.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Szeretném igénybe venni a Bankmonitor segítségét Lakáshitel vonatkozásában:

A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A Bankmonitor.hu munkatársa rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot, a minél egyszerűbb ügyintézés érdekében!
Amennyiben további kérdésed, észrevételed merülne fel, lépj velünk kapcsolatba a bankmonitor@bankmonitor.hu e-mail címen keresztül!

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Személyi kölcsön tudnivalók

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Megvalósítjuk a lakáscélodat!

2018. 09. 14.

A lakáscél megvalósításához elengedhetetlen az önerő megléte. Ennek összegyűjtése sok esetben nem kis feladat. Két konkrét élethelyzetben, két teljesen különböző példán keresztül mutatjuk be, hogy a lakáshitelek felvételéhez hogyan gyűjtheted...

Hitel és lakástakarék?

2018. 09. 11.

A hiteligénylés felelős döntés. Azonban az ajánlatok közül nem mindig egyszerű a legjobbat kiválasztanunk. Nem mindegy, mekkora az önerőnk és a jövedelmünk, mekkora hitelre van szükségünk, és mennyi időre fixálnánk...

Blogajánló

 • Lakásfókusz

  Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

  A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.