Melyek a legjobb OTP lakáshitelek? Kalkulálj és hasonlítsd össze

Melyek a legjobb OTP lakáshitelek? Kalkulálj és hasonlítsd össze
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-12-01
 

A teljes körű pénzügyi szolgáltatásokat nyújtó OTP bank hazánk egyik legnagyobb hitelpiaci szereplője. A Bankmonitor szakértői a pénzintézet lakáshitelekkel kapcsolatos kínálati oldalát térképezte fel mindazok számára, akik kíváncsiak, hogy melyek a társaság legjobb ajánlatai ebben a kategóriában.

Kétségkívül az OTP Bank a leginnovatívabb pénzpiaci szereplő hazánkban, ez pedig számos ügyfélbarát megoldást eredményez, amihez a Bankmonitor is bátran adja névjegyét.

A már több mint 70 éve működő pénzintézet széles körű pénzügyi szolgáltatásai között a lakáscélú és szabad felhasználású hitelek mellett a különböző támogatási formák is jelen vannak. Cikkünkben az aktuálisan elérhető legkedvezőbb ingatlanhiteleknek járunk utána.

Milyen célokra használhatók fel az OTP lakáskölcsönök?

Azoknak, akik már rendelkeznek ingatlannal, lehetőségük van felújítási, bővítési, vagy korszerűsítési célból lakáshitelt igényelni. Akiknek pedig otthonteremtési céljaik vannak, új vagy használt lakás vásárlására, vagy építkezésre fordítható lakáskölcsönök közül választhatnak. 

A lakáscélokon túl pedig egy OTP-s jelzáloghitel lehet ideális választás azoknak, akik meglévő hitüket vagy hiteleiket szeretnék kiváltani, esetleg nagyobb összegű, szabadon felhasználható kölcsönre lenne szükségük és ezt ingatlanfedezetű hitellel kívánják elérni.

Hirdetés

Hirdetés

Milyen kondíciókkal igényelhetünk lakáshitelt az OTP-től?

Sorra vettük az egyes lakáscélokat, hogy bemutassuk, mely hiteltípusokat mennyi időre, milyen összegben és milyen kondíciókkal igényelhetünk jelenleg a pénzintézetnél.

Az OTP Bank lakáshiteleinek jellemzői

Miközben a legtöbb célra azonos igényelhető összegekkel és futamidővel találkozhatunk, az egyes hiteltípusok THM értékei között nagy eltérések lehetnek. (A táblázatban új lakás vásárlás és építkezés kapcsán feltüntetett 0.2 és 0.3 %-os alsó THM értékek a Zöld CSOK hitel kapcsán értendők.)

Egy jelzáloghitel igénylésekor a felvehető összeg nagyságát az igénylő(k) jövedelmi helyzete és a fedezeti ingatlan értéke is jelentősen befolyásolja. A hiteligényléshez pedig teljesítenünk kell az OTP Bank által támasztott követelményeket.

Hogyan lehet összehasonlítani a vállalat lakáshiteleit?

A Bankmonitor oldalán lehetőség van kizárólag az OTP lakáshiteleit összehasonlítani, mégpedig egy innovatív kalkulátorral, amely villámgyorsan és játszi könnyedséggel mutatja meg az aktuálisan elérhető legjobb ajánlatokat a bank termékei közül.

Az egyszerűen használható kalkulátor az alábbi adatokat fogja mindenképp elkérni:

  • hitelösszeg
  • futamidő
  • a család nettó havi jövedelme
  • a fedezeti ingatlan értéke.

A részletes lakáshitel kalkulátorban pedig a legfontosabb adatokon kívül olyan opciókat is beállíthatunk, amelyek segítségével még inkább testre szabhatók az eredmények, például:

  • kamatperiódus
  • hitelcél
  • az ingatlan elhelyezkedése
  • életkor
  • gyermekek száma
  • meglévő törlesztések
  • vállalt feltételek
  • lakáshitellel együtt igénybe vehető támogatások.

Az összehasonlítás eredménye alapesetben THM szerinti rendezésben jelenik meg, vagyis a legjobb teljes hiteldíj mutatóval rendelkező kölcsönök lesznek a lista élén. Ezt is van lehetőség átállítani, választhatunk például olyan beállítást, hogy az eredmények a havi törlesztőrészlet, vagy a teljes visszafizetendő összeg szerint rendeződjenek.

Melyek a legjobb OTP ingatlanhitelek napjainkban?

A Bankmonitor lakáshitel kalkulátora alapján a legjobb OTP jelzáloghitelek (20 millió forint igénylése, 20 éves futamidő, 400 ezer forint jövedelem esetén):

A legjobb OTP lakáshitelek célok szerint

Lakáscélú hitelekre és szabad felhasználásra 10 évig fix kamatozású lakáshitelt kínál a pénzintézet, emellett lakáscélokra minősített fogyasztóbarát konstrukciót vehetünk igénybe.

Tipp: A Bankmonitoron keresztül történő igényléskor további, extra kedvezményeket van lehetőség igénybe venni: lakáscélokra és szabad felhasználásra igényelt kölcsönök esetén több mint 750.000 Ft Bankmonitor kedvezményt kapható, amely tartalmaz több mint 700.000 Ft kamatkedvezményt és egy 40.000 Ft értékű Emag vásárlási utalványt is.

Indítsd el saját kalkulációd és tudd meg, hogyan veheted igénybe az egyedi Bankmonitoros OTP kedvezményeket! 

Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat

 

Hirdetés
Hirdetés