Betöltés

Mondd el véleményed az internet bankodról!

szerző: Bankmonitor.hu
2013-05-10

Az online banki szolgáltatás az, ami jó neked és jó a banknak is: gyors, kényelmes és olcsó. Idáig tiszta. Az viszont távolról sem egyértelmű, hogy milyen szolgáltatás minőséget kapsz az egyes bankoktól. Arra szeretnénk rákérdezni, hogy Nektek milyen tapasztalataitok vannak egy-egy online bankkal, illetve mit várnátok el a szolgáltatástól. Nagyra értékeljük véleményedet az első Bankmonitor.hu felmérésben! A kitöltők között Shopline ajándékutalványokat sorsolunk ki!

Néhány rövid kérdéssel ki szeretnénk deríteni, mi a véleményetek a magyar internetbanki helyzetről. Fontos, hogy lássuk: az internetbankok szerepe megkérdőjelezhetetlen. Jelenleg átlagosan közel 80%-al fizetünk kevesebbet például az internetbanki átutalásokért, mint a bankfióki tranzakciókért.

A díj nem minden persze: a használhatósághoz kell egy letisztult logikus és közérthető felület. Ez az, amire elsősorban kíváncsiak vagyunk, megvan-e ami kell ehhez, illetve, hogy milyennek találjátok az internetbanki szolgáltatást összességében.

A kitöltők között 5 darab 3 ezer Ft-os Shopline.hu ajándékutalványt sorsolunk ki, mellyel a legnagyobb hazai online áruházban kedvedre vásárolhatsz könyvet, műszaki cikket, játékot és számtalan egyéb terméket.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Szakértői cikkek

Lakáshitel kisokos

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Befektetésekről érthetően

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Magas kamat, alacsony kockázat: jön a Nemzeti Kötvény!

2019. 04. 17.

Az új lakossági állampapír teljesen megváltoztathatja a megtakarítások piacát. A Nemzeti Kötvény kamata fix és a futamidő során folyamatosan emelkedik, ezáltal a 5. évre elérheti a 6%-ot, a teljes futamidő...

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.