Betöltés

Mondd el véleményed az internet bankodról!

szerző: Bankmonitor.hu
2013-05-10

Az online banki szolgáltatás az, ami jó neked és jó a banknak is: gyors, kényelmes és olcsó. Idáig tiszta. Az viszont távolról sem egyértelmű, hogy milyen szolgáltatás minőséget kapsz az egyes bankoktól. Arra szeretnénk rákérdezni, hogy Nektek milyen tapasztalataitok vannak egy-egy online bankkal, illetve mit várnátok el a szolgáltatástól. Nagyra értékeljük véleményedet az első Bankmonitor.hu felmérésben! A kitöltők között Shopline ajándékutalványokat sorsolunk ki!

Néhány rövid kérdéssel ki szeretnénk deríteni, mi a véleményetek a magyar internetbanki helyzetről. Fontos, hogy lássuk: az internetbankok szerepe megkérdőjelezhetetlen. Jelenleg átlagosan közel 80%-al fizetünk kevesebbet például az internetbanki átutalásokért, mint a bankfióki tranzakciókért.

A díj nem minden persze: a használhatósághoz kell egy letisztult logikus és közérthető felület. Ez az, amire elsősorban kíváncsiak vagyunk, megvan-e ami kell ehhez, illetve, hogy milyennek találjátok az internetbanki szolgáltatást összességében.

A kitöltők között 5 darab 3 ezer Ft-os Shopline.hu ajándékutalványt sorsolunk ki, mellyel a legnagyobb hazai online áruházban kedvedre vásárolhatsz könyvet, műszaki cikket, játékot és számtalan egyéb terméket.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

0 Hozzászólás

 1. Volár Ferenc

  Miért nem tudnaka bankok rugalmasan kezelni a pénz beszedésen kivül a csoportos utalások továbbítások egy időben történő lebonyolításának indítását.Több hónap is eltelik mire rendeződne a tranzakció

 2. bu-ru

  Hol a 7 kérdés?

 3. bankmonitor.hu

  A kérdéseknek a cikkben kell megjelennie középen. Ha nem jelenik meg, az azért lehet, mert már a böngészőben kitöltötte valaki a kérdőívet.

 4. lrdx

  A 3. kérdésre miért nincs olyan válaszlehetőség, hogy nincs, de nem is használnám?

 5. Kertif

  Miért nem, napi 24 órában van lehetőség, az online pénzügyi tranzakciók (pl. utalások) indítására és fogadására?

 6. bankmonitor.hu

  Ezt mi sem értjük, az informatikai rendszer lehetővé tenné mindezt. Az utalás indítására legalább már napi 24 órában van lehetőség.

 7. Ebert Terézia

  Miért nincs Magyarországon olyan pénzkiadó és egyenleg kiadó automata (tehát ezek külön-külön), mint a régi EU-s országokban van? Miért ezt a ficnis amerikai rendszert használják?

 8. viktorbalogh

  > Miért nem, napi 24 órában van lehetőség, az online pénzügyi tranzakciók (pl. utalások) indítására és fogadására?

  tudomasom szerint barmikor indithatsz utalast, banki nyitvatartasi idon tul maximum annyit eredmenyez hogy egy kesobbi napon lesz elszamolva.

  egyebkent itt kulfoldon meg az elszamolas is megtortenik ha bankon belulre utalsz, nekem pillanatokon belul atert parom szamlajara az osszeg hetvegen, (ugyanannal a banknal vagyunk)

Szólj hozzá te is

A Bankmonitor szakértői törekednek a fórumban felmerülő kérdésekre maximálisan pontos választ adni. Ennek következtében ha egy kérdés megválaszolásához pénzügyi területen kívüli (pl. mélyebb jogi) ismeretek is szükségesek, nem minden esetben tudjuk rövid időn belül vállalni a válaszadást. Köszönjük a megértést!

Az email címet nem tesszük közzé.


Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Blogajánló