loading

Oszd meg velünk legjobb 2013-as pénzügyi döntéseidet és nyerj iPad Minit!

Szeretnénk a hétköznapok kisebb-nagyobb pénzügyi sikereinek helyt adni. Arra kérünk, hogy röviden írd meg nekünk az idei évben meghozott legjobb pénzügyi döntésed történetét. Míg napról napra olvashatunk elkeserítő pénzügyi helyzetekről, a pozitív példák nem kerülnek napvilágra. Ezen szeretnénk változtatni, elsősorban azért, hogy mindenki számára erőt és kedvet adjon a tudatosabb pénzügyi döntésekhez mások hétköznapi sikere is. A legjobb történeteket díjazzuk!

Milyen történeteket várunk? 

A legfontosabb, hogy kiderüljön: hogyan jutottál a pénzügyek terén egyről a kettőre 2013-ban. Szólhat a történeted a megtakarítások elkezdéséről, a pénzhez való viszony tudatossá tételéről, egy okosan felvett hitelről, vagy akár hitel visszafizetésről, esetlegesen az első havi költségvetésed összeállításáról, egy bankváltásról, akár arról hogyan döntöttél megtakarításaidról a banki kamatok megfeleződését követően… és sok mindenről még, ami pozitív és előre mutató, amiből mások is tanulhatnak. 

Hogyan? 

Kérjük, hogy úgy írd meg a történetedet, hogy mindenki számára érthető legyen: honnan indultál és hová jutottál el… mi jelentette számodra a nehézséget…mi befolyásolt… mi számodra a legnagyobb siker a történtekben.

Az írásokat a bankmonitor@bankmonitor.hu email címre várjuk.

Elsődleges célunk a sikerélmények és tanulságok megosztása, így a megkapott írásokat valamilyen szerkesztett formában közzétesszük a Bankmonitor.hu oldalunkon. Természetesen a történeteket anonim módon közöljük!

Díjazás:

A sikeres pénzügyi döntést mi kiegészítjük egy Ipad Mini-vel, hogy bárhol, bármikor elérhesd a Bankmonitor.hu-t a jövőbeli pénzügyi döntéseidhez : ) Az Ipad Mini-t a megjelentetett írások szerzői közül fogjuk kisorsolni.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Kapcsolódó tartalmak
Így fialtatják a pénzük a leggazdagabbak

Néhány tízmillió forinttól már elérhető a privát banki szolgáltatás. De miben különbözik a prémium és a privát ügyfél? Mi a különbség vagyonkezelés és vagyonkezelés között? Mire kell figyelnie az egyszeri...

Blogajánló
  • alapblog Vége a befagyasztott lakbéreknek

    A német alkotmánybíróság megsemmisítette azt a berlini görögdinnye (kívül zöld, belül vörös) rendeletet, amely 5 évre befagyasztotta a lakbéreket. Azt a problémát, hogy sok nagyvárosban...

  • KonyhaKontrolling Kinek a felelőssége a problémáid megoldása?

    Amerre csak nézek, rendszeresen fellángol a vita arról, hogy több vagy kevesebb szabályozással, nagyobb vagy kisebb mértékű állami újraelosztással kell-e működnie egy országnak. Az ilyen viták nagyon szokszor valójában az emberkép körül keringenek. Az alapkérdés pedig az, hogy az emberek felelősek-e a saját sorsukért, még ha ez nincs is kimondva. Aki már egy ideje olvassa Tovább olvasom "Kinek a felelőssége...

  • Haszon.hu Riasztást adott ki a Lidl, a pénzedre utaznak a csalók

    Az áruházlánc nevével visszaélő csalók a neten indítottak támadást a vásárlók megtévesztésére. Kedves Vásárlóink!Szeretnénk felhívni figyelmeteket egy online terjedő csalásra, melyben a csalók vállalatunk nevében azzal keresik fel áldozataikat, hogy Lidl ajándékutalványt vagy éppen okostelefont nyertek. Ennek fejében a postázási költség kiegyenlítését, valamint postázási cím megadását kérik.Szeretnénk jelezni, hogy a Lidl Magyarország által megszervezett nyereményjátékokról kizárólag hivatalos felületeinken adunk tájékoztatást,...