Betöltés

Oszd meg velünk legjobb 2013-as pénzügyi döntéseidet és nyerj iPad Minit!

szerző: Bankmonitor.hu
2013-12-03

Szeretnénk a hétköznapok kisebb-nagyobb pénzügyi sikereinek helyt adni. Arra kérünk, hogy röviden írd meg nekünk az idei évben meghozott legjobb pénzügyi döntésed történetét. Míg napról napra olvashatunk elkeserítő pénzügyi helyzetekről, a pozitív példák nem kerülnek napvilágra. Ezen szeretnénk változtatni, elsősorban azért, hogy mindenki számára erőt és kedvet adjon a tudatosabb pénzügyi döntésekhez mások hétköznapi sikere is. A legjobb történeteket díjazzuk!

Milyen történeteket várunk? 

A legfontosabb, hogy kiderüljön: hogyan jutottál a pénzügyek terén egyről a kettőre 2013-ban. Szólhat a történeted a megtakarítások elkezdéséről, a pénzhez való viszony tudatossá tételéről, egy okosan felvett hitelről, vagy akár hitel visszafizetésről, esetlegesen az első havi költségvetésed összeállításáról, egy bankváltásról, akár arról hogyan döntöttél megtakarításaidról a banki kamatok megfeleződését követően… és sok mindenről még, ami pozitív és előre mutató, amiből mások is tanulhatnak. 

Hogyan? 

Kérjük, hogy úgy írd meg a történetedet, hogy mindenki számára érthető legyen: honnan indultál és hová jutottál el… mi jelentette számodra a nehézséget…mi befolyásolt… mi számodra a legnagyobb siker a történtekben.

Az írásokat a bankmonitor@bankmonitor.hu email címre várjuk.

Elsődleges célunk a sikerélmények és tanulságok megosztása, így a megkapott írásokat valamilyen szerkesztett formában közzétesszük a Bankmonitor.hu oldalunkon. Természetesen a történeteket anonim módon közöljük!

Díjazás:

A sikeres pénzügyi döntést mi kiegészítjük egy Ipad Mini-vel, hogy bárhol, bármikor elérhesd a Bankmonitor.hu-t a jövőbeli pénzügyi döntéseidhez : ) Az Ipad Mini-t a megjelentetett írások szerzői közül fogjuk kisorsolni.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

MINDEN
SZOMBATON
12:10


Eddigi adások

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

Így fialtatják a pénzük a leggazdagabbak

2017. 03. 30.

Néhány tízmillió forinttól már elérhető a privát banki szolgáltatás. De miben különbözik a prémium és a privát ügyfél? Mi a különbség vagyonkezelés és vagyonkezelés között? Mire kell figyelnie az egyszeri...

Blogajánló

  • alapblog

    Élet a www.szallas.hu után

    A Szallas.hu oldal alapítói, Dorcsinecz József és Varga Zoltán új szolgáltatást indítottak, Pepita.hu néven. Beszélgetésünkben azt szerettem volna megtudni, hogy egy első üzletében nagyon sikeres vállalkozók képesek lehetnek-e megismételni a...

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.