loading

TV előfizetést gyorsan, könnyen, olcsón!

Azt már megszokhattátok, hogy a Bankmonitor weboldalán minden pénzügyi témájú kérdésre pár kattintással választ kaphattok, de nem vagyunk benne teljesen biztosak, hogy legújabb szolgáltatásainkról is tudtok. Legyen szó internetről, tévéről, vagy telefonról, pillanatok alatt megtudhatod, hogy melyik szolgáltató a legolcsóbb!

Reméljük, hogy mára elsőként a Bankmonitor jut eszedbe, amikor felmerül a kérdés, hogy melyik a legolcsóbb bankszámla, melyik a legtöbb kamatot kínáló bankbetét, melyik befektetési alap hozama volt a legmagasabb, vagy esetleg melyik banknál juthatsz a legkedvezőbb feltételekkel lakáshitelhez. Csupán néhány természetes kérdés a mindennapjainkból, de a válasz megtalálásához hosszú-hosszú órákat kell eltöltenünk bankok, vagy banki weboldalak meglátogatásával.

Elsődleges célunk, hogy ennél egyszerűbb megoldást kínáljunk számodra és folyamatosan arra törekszünk, hogy minél több területen lehessünk a segítségedre! Mindezek fényében decembertől már nem csak a fenti kérdésekre találod meg pillanatok alatt a választ weboldalunkon, hanem azt is könnyen kiderítheted, hogy melyik szolgáltatónál érdemes internetet, tévét, vagy telefont igénybe venned!

Korábbi cikkünkben már kiveséztük a szolgáltatók különböző internet ajánlatait és megállapítottuk, hogy egy
jó választással havonta akár több, mint 35 ezer forintot is meg lehet spórolni. Mindez tökéletes bizonyítéka annak, hogy pénzügyi tudatosságunkat még csak egy pillanatra sem szabad félretenni a hétköznapokban.

Nézzük, mire számíthatunk TV előfizetés terén!

Oldalunkon mindössze az irányítószámodat kell megadnod és már indulhat is a böngészés. A keresés eredményeként egy tételes listát kapsz, amiben a szolgáltatás minden fontosabb paraméterét megtalálod: mennyi csatorna van a csomagban, mennyit kell fizetned érte, szükséges-e hűségidőt vállalnod, stb. Még olyan extrákat is megtalálsz, mint a beltéri egység díját, vagy például a szerelésért fizetendő helyszíni díjat. Természetesen mind a feltételekre, mind pedig a díjakra (havi, de akár éves bontásban) rendezheted a tévécsomagokat, így bármilyen paraméter szerint kedvedre válogathatsz.

Mi a helyzet TV fronton a második kerületben?

tv131218

Tehát ha nincsenek nagy igényeink, de mégis azért néha-néha szeretnénk kicsit tévézni, akkor a T-Home-nál már havi 977 forintért is megtehetjük (persze ebben az esetben mindössze 4 csatorna kínálatából válogathatunk). Ugyan kicsivel drágább, de az előbbiekhez képest sokkal inkább megéri, ha például a UPC Direct – Direct Light szolgáltatása mellett döntünk, hiszen így azonnal 19 csatorna áll rendelkezésünkre.

Persze, ha ez nem elég, mert megrögzött tévénézők vagyunk, akkor a csatornaszám a csillagos égig fokozható. Rangsorunk bajnoka csatornaszám tekintetében szintén a UPC egyik csomagjához köthető, ahol 98 csatornán élvezhetjük a tévézés gyönyöreit.

Természetesen nem kell végletekbe esnünk és így is találunk kiemelkedő ajánlatokat. Átlagosan 2.500 – 3.000 forintért már legalább 30 csatornát vehetünk igénybe, sőt találunk olyan csomagot 3.000 forint alatt, amelyiknél 64 csatorna szolgálja szórakozásunkat.

Valószínűleg ezzel újat nem fogunk elárulni, de a legfontosabb, hogy mindenki saját tévézési szokásai alapján válasszon szolgáltatást! Ezért tovább nem is érdemes habozni, irány kedvezőbb csomagokat keresni, karácsony előtt még simán bekötik! 🙂

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankmonitor
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Kapcsolódó tartalmak
Blogajánló
  • alapblog Összeesküvés Amerika ellen

    Kína és Oroszország együttesen történelmileg páratlan kísérletet hajt végre. Minden létező, a jövőt érintő, gazdasági, politikai, pénzügyi, tudományos téren késznek mutatkozik összefogni – Amerika ellenében....

  • KonyhaKontrolling Kinek a felelőssége a problémáid megoldása?

    Amerre csak nézek, rendszeresen fellángol a vita arról, hogy több vagy kevesebb szabályozással, nagyobb vagy kisebb mértékű állami újraelosztással kell-e működnie egy országnak. Az ilyen viták nagyon szokszor valójában az emberkép körül keringenek. Az alapkérdés pedig az, hogy az emberek felelősek-e a saját sorsukért, még ha ez nincs is kimondva. Aki már egy ideje olvassa Tovább olvasom "Kinek a felelőssége...

  • Haszon.hu Brexit után Britcoin, a britek ebbe a közösségbe inkább belépnének

    Nagy-Britannia pénzügyi intézményei államilag támogatott forradalomra készülnek a kriptovaluták világában. A brit pénzügyminiszter, Rishi Sunak azt kérte a jegybanktól, hogy vizsgálja meg mélyebben egy nemzeti kriptovaluta bevezetésének lehetőségét. Egy ilyen, Bank of England által támogatott digitális fizetőeszköz lehetővé tenné a vállalkozások és a fogyasztók számára, hogy közvetlenül a jegybanknál vezessék a számláikat, így csökkenthetnék a hagyományos pénzintézetek szerepét, miközben hitelezési...