Betöltés

Spórolj az interneten is!

szerző: Bankmonitor.hu
2013-12-13

Az ünnepek környékén jellemző, hogy rendre többet költünk, mint szeretnénk. Viszont januárban már mindenki inkább takarékoskodik, vagy legalábbis összébb húzza a nadrágszíjat. Az egyik lehetőség erre a havi kiadásaink csökkentése. Ennek azonban nem kell feltétel együtt járni a megszokott életvitelünk változásával: például egy olcsóbb, de ugyanolyan sebességű internettel akár több tízezer forintot is megspórolhatunk havonta! Ez azt jelenti, hogy éves szinten több 18.000 forint marad a családi kasszában.

Már a Bankmonitor oldalán is kereshetünk internetezési szokásunknak megfelelő internetcsomagot. Ehhez mindössze az irányítószámunkat és azt kell megadnunk, hogy mennyit használjuk a világhálót. Az eredmény egy tételes lista, amiben az internetcsomag minden fontosabb paraméterét megtaláljuk: milyen gyors, mennyit kell érte fizetni, szükséges-e hűségidőt vállalni, stb. Még olyan extrákat is megtalálunk, mint a modem díját, vagy például a szerelésért fizetendő helyszíni díjat. Természetesen mind a feltételekre, mind pedig a díjakra (havi, de akár éves bontásban) rendezhetőek az internetcsomagok, így bármilyen paraméter szerint kedvünkre válogathatunk.

Nézzünk egy konkrét példát!

A 13. kerületben kerestünk internetet három eltérő használati szokás alapján:

Legolcsóbb internet szolgáltatások a 13. kerületben

Igen jól látjuk, hogy akár több, mint 35 ezer forintot is megspórolhatunk egy jó választással. De még ha nem is az elérhető legdrágább csomagból választunk, akkor is havonta több ezer forintot megtakaríthatunk.

Bankmonitor

Keress a legjobb
Bankmonitor
ajánlatok között!

Tovább a kalkulátorhoz

Két következtetést is levonhatunk a fentiek alapján. Az első, hogy érdemes számolni, mert több ezer forintot is megspórolhatunk egy-egy jó csomagválasztással. A másik, hogy minél nagyobb csomagot igényelünk, arányaiban annál olcsóbb az internet. Tehát sávszélességre vetítve mindenképp a nagyobb csomagok érik meg.

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található “Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Címkék:

Szakértői cikkek

Befektetésekről érthetően

A cikksorozat támogatója logo

Szakértői cikkek

Mobilfizetési megoldások

A cikksorozat támogatója logo

A Bankmonitor

Velünk időt és pénzt spórolhatsz mert nem kell bemenned egyesével minden bankba. Kalkulátorainkkal összehasonlíthatod a lakossági és vállalati pénzügyi termékeket és a döntésben személyesen is segítünk.

Kapcsolódó tartalmak

A biztonságos online fizetés elsődleges megoldása

2018. 08. 03.

Az interneten bonyolított vásárlások mennyisége egyre csak növekszik. A legfontosabb, hogy körültekintőek legyünk, ha nem szeretnénk, hogy kártyánk adatai illetéktelen kezekbe kerüljenek. A bűnözők ugyanis mindent megtesznek, hogy hozzáférhessenek pénzünkhöz....

Kiderült! Így netezik a magyar!

2014. 06. 05.

Ma már jóformán létezni sem tudunk Internet és mobiltelefon nélkül. Ma még azonban leginkább asztali számítógépünket használjuk a világhálón történő barangolásra és mobilunkat a beszélgetésre. A két technológiát egyesítő okostelefonok...

Drága a net? Így spórolhatsz ezreket!

2014. 06. 03.

Akár több tízezer forintot is megspórolhatunk évente, ha rászánunk tíz percet és ellenőrizzük, vajon megfelelő szolgáltató előfizetői vagyunk-e és megfelelő csomagot használunk-e? Lássuk, mivel lehet lefaragni az Internet előfizetés költségeiből!

Spórolj az interneten is!

2013. 12. 13.

Az ünnepek környékén jellemző, hogy rendre többet költünk, mint szeretnénk. Viszont januárban már mindenki inkább takarékoskodik, vagy legalábbis összébb húzza a nadrágszíjat. Az egyik lehetőség erre a havi kiadásaink csökkentése....

Blogajánló

  • Lakásfókusz

    Már az irodában is otthon érezhetjük magunkat

    A munkahelyünkre igencsak ritkán gondolunk úgy, mint egy nyugodt, otthonos helyre, ahová a kötelességeinken túl is szívesen járunk be. Ezen kíván változtatni a myhive nevű vadiúj irodamárka, amely az otthonos megvalósítást ötvözi a modern irodák sajátosságaival. A márka nemrég debütált Magyarországon, aminek köszönhetően öt irodaház is teljesen átalakul.