Hitelkártya kereső

Találd meg a legkedvezőbb hitelkártyát gyorsan és egyszerűen

Ft
Ft
kalkulator-bankmonitor

Spórolj időt és pénzt!

 1. A hitelkártya kereső megmutatja az elérhető hiteleket
 2. Minden hitelkártya feltételét részletesen megtekintheted
 3. Érdeklődésed, kérdésed esetén szakértőnk visszahív
 4. Gyorsítjuk, és gördülékenyebbé tesszük neked az ügyintézést
 5. Segítünk, hogy biztosan a legjobb hitelkártyát válaszd

Használd a Bankmonitor hitelkártya kalkulátorát:

Így igényelhetsz hitelkártyát

1

Keresés


Használd a hitelkártya keresőt, és válaszd a számodra legkedvezőbb lehetőséget.
2

Érdeklődés


Add le érdeklődésed a választott hitelkártyára, és szakértőnk visszahív.
3

Visszahívás


Megválaszoljuk a kérdéseid és megtudhatod, hogy előreláthatólag mekkora hitelkeretre számíthatsz.
4

Szerződés


A szerződést a kiválasztott bankkal kötöd, ahonnan kapod majd a hitelkártyát.
8
Bank hitelkártyáinak
független összehasonlítása
24
Órán belül
ingyenes visszahívás
500+
Hitelkártya igénylés
a Bankmonitoron keresztül
 • " Nekem személy szerint biztonságérzetet adott, hogy ilyen alaposan és körültekintően átnéztétek az anyagi helyzetünket, tanácsot adtatok illetve fogták a kezünket az egész folyamat során, emberi nyelvre fordították ami nem volt tiszta stb. Szerintem azzal, hogy a ti segítségetekkel/rajtatok keresztül kerestük meg a bankot gördülékenyebben haladt az ügyintézés is. Illetve köszönöm a mobilitást is. Szerintem nem egyszer volt, hogy munkaidőn kívül kerestünk... :)"

  Márta
 • " Hálásan köszönöm a segítségét! Gyors, pontos, korrekt, megbízható, ügyfélbarát, ezzel tudom jellemezni az Önök ügyintézését. Minden kérdésemre szinte azonnal pontos, kielégítő és biztos forrásból származó választ kaptam. Köszönöm!"

  Mónika
 • " Internetes keresgélés után találtunk rá a bankmonitor.hu-ra. Felvettük a kapcsolatot.Ami nekünk fontos volt:semmi kamu,semmi kisbetű,mindent tudjunk amit kell.ami fontos.mi mennyibe kerül,mikor van meg,mennyi lesz a törlesztő stb... Házhoz jöttek,elmagyarázták,segítettek és ami a lényeg,minden úgy volt ahogy ígérték. MINDENBEN! KÖSZÖNJÜK!"

  László
 • " Ezúton szeretném jelezni, hogy tökéletesen elégedett vagyok az Önök által nyújtott szolgáltatással és nagyon örülök, hogy Önöket választottam hitelem intézéséhez."

  Viktória
 • " A bankmonitor.hu-t ajánlom mindenkinek, akinek fontos, hogy szakértő, személyre szabott segítséget kapjon a legjobb, számára kedvező ajánlat kiválasztására és aki szeretné, hogy egyetlenegy, profi partner segítségével intézhessen el mindent egészen a hitelszerződés aláírásig. "

  László
 • " Köszönöm a részletes, alapos tájékoztatást, sokat segítettek bizonyos alkalmazott hitelhez köthető fogalmak, terminológiák, és a járulékos, mérlegelendő opciók megértésében. Jó lenne, ha bizonyos bankokban is ilyen profi és segítőkész szakemberek dolgoznának, mint Önök."

  Anikó

Gyakran ismételt kérdések

 • Kaphatok-e hitelkártyát, ha KHR (BAR) listán vagyok?

  Aki szerepel a KHR-ben (Központi Hitelinformációs Rendszer) nem igényelhet hitelkártyát. Bárki, akinek folyamatosan (90 napnál hosszabb ideig), a mindenkori legalacsonyabb minimálbért meghaladó rendezetlen tartozása van, aktív státusszal szerepel a KHR listán. Mivel a hitelkártya – ahogy az a nevében is szerepel - szintén egy fajta hitel, ezért ebben az esetben sincs lehetőség KHR-esként hitelkeretet igényelni. A hátralékos tartozás rendezését követően még egy évig passzív státusszal tartják nyilván az ügyfelet. Ezt követően nyílik lehetőség hitelkártya igénylésére.

 • Mekkora hitelkeretem lehet maximum?

  Az, hogy ki mekkora hitelkeretet kap az adott banktól, egy egyszerűsített hitelbírálat alkalmával derül ki. Jellemzően azonban az igényléskor, különösen, ha az adott bankkal semmilyen kapcsolat nincs, a minimális hitelkeretet hagyják jóvá. Néhány hónap elteltével lehetséges emeltetni a hitelkeretet. A hitelkeret megemelésének lehetőségére a bank is felhívja az ügyfél figyelmét.

 • Meddig kell visszafizetnem a kölcsönt?

  A bank pénzét meghatározott ideig, általában akár 45 napig használhatjuk ingyenesen. Ez a kamatmentes időszak, ami összességében 1 hónap költési időszak + 15 nap türelmi idő. A türelmi idő alatt történik meg az adott hónap költéseinek az összesítése és a kivonat kiküldése. Ez utóbbiból illetve az ún. fordulónapi SMS üzenetből tájékozódhatunk arról, hogy mennyit kell a fizetési határidőre visszafizetnünk.

 • Hogyan működik a hitelkártya?

  A betéti kártyával szemben egy hitelkártyával átmenetileg bankunk pénzét használhatjuk, mégpedig díjmentesen. Az elköltött összeg után ugyanis nem kell kamatot fizetnünk mindaddig, amíg a felhasznált hitelkeret összegét a megadott határidőre teljes egészében visszafizetjük. Fontos azonban, hogy a készpénzfelvételekre nem érvényes a kamatmentesség.

 • Mennyi pénzt spórolhatok meg hitelkártyával?

  A legtöbb hitelkártyával pénzt is kereshetünk, havonta akár több tízezer forintot. Mivel a bankok versenyeznek az ügyfelekért, így különféle kedvezményeket kínálnak a kártyabirtokosoknak. A leggyakoribb, hogy vásárlásaink után az elköltött összeg bizonyos részét (általában 1-4 százalékát) pénzben, vagy levásárolható pontok formájában visszakapjuk a banktól. A nagybankok kínálatában ráadásul több olyan hitelkártyát is találunk, amelyeknél az átlagosnál magasabb pénzvisszatérítésre számíthatunk.

 • Mi alapján válasszak hitelkártyát?

  Mindig a vásárlási szokásainkhoz leginkább illeszkedő hitelkártyát válasszunk. Egy szélsőséges példával élve, ha tegyük fel nincs autónk, akkor ne döntsünk olyan hitelkártya mellett, ami tankolásra biztosít kiemelkedően magas pénzvisszatérítést. Természetesen egy hitelkártyának is vannak költségei, viszont a legtöbbnél a széles kedvezmény-rendszernek köszönhetően, aktív kártyahasználat mellett a költségek többszöröse megtérül.

Szabadon felhasználható hitelkeret kedvezményekkel

Hitelkártyával átmenetileg bankunk pénzét használhatjuk úgy, hogy még extra kedvezményeket is kapunk.

HITELKÁRTYÁK ÖSSZEHASONLÍTÁSA

Kapcsolódó tartalmak