2 milliós személyi kölcsön, ha az számít, mennyit fizetsz havonta

2 milliós személyi kölcsön, ha az számít, mennyit fizetsz havonta
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-10-01 Frissítve: 2021-08-06
 

Egy nettó 250 ezer forintot kereső ügyfél helyzetére kerestünk megoldást. Mindenáron azt szerette volna megtudni, hogy a havi törlesztőrészlete melyik személyi kölcsönnel lenne a legkisebb, ha 2 millió forintot igényelne 5 évre végig fix kamatozással. Mi utánajártunk!

Csapjunk is bele! Nettó 250 000 forintos jövedelem mellett kedvező ajánlatokra bukkanhatunk. 5 évre 2 millió forintot akár már közel 7,7%-os teljes hiteldíj mutató, 2,4 millió Ft visszafizetendő és közel 40 ezer forintos törlesztőrészlet mellett is tudunk igényelni. Lássuk is a táblázatot!

A táblázatban a fenti ügyfél kérésére induló törlesztőrészlet szerint rendeztük az ajánlatokat. Az 5 éves futamidő alatt már havi 40 207 forintos törlesztőrészlettel megoldható a 2 millió forint törlesztése. A legkedvezőbb ajánlat szerint 7,73%-os THM-mel és 2 399 152 Ft visszafizetésével tudhatjuk le a hitelünket.

Ahogy láthatjuk, az első helyezett mindhárom lehetőséget (THM, induló törlesztő, teljes visszafizetés) illetően a SberBank személyi kölcsöne lett, míg a további helyezettek sorrendje teljesen attól függ, melyik szempont szerint rendezzük a táblázatot. Nézd meg a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátorát, ha Téged is érdekel, mennyibe kerülne a hiteled törlesztése!

Mennyi személyi hitelt kaphatok?
Perceken belül megtudhatod, hogy:
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Bankmonitor
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Ft

A meglévő hitelek, hitelkeretek, hitelkártyák jelentősen befolyásolják a felvehető hitel összegét, és a banki elbírálás eredményét!

Számodra elérhető hitelek:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Az alábbi ok(ok) miatt, számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön:
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés