Álláshirdetés: Online pénzügyi tartalommenedzser

Álláshirdetés: Online pénzügyi tartalommenedzser
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-09-07
 

Magyarország vezető banki termék összehasonlító weboldala és piacvezető lakossági hitelközvetítője, a Bankmonitor, Online pénzügyi tartalommenedzsert keres csapatába.

A munkahely (Bankmonitor.hu)

Magyarország piacvezető banki összehasonlító website-ja, ahol bárki, bármikor objektív információk alapján választhatja ki a következő bankszámláját, lakáshitelét… Itt azonban nem állunk meg; ügyfeleinknek teljeskörű segítséget nyújtunk az új banki szerződés létrejöttében is (teljesen digitális folyamatban, vagy személyes közreműködés bevonásával támogatva).

Mi a feladat, amiben alkothatsz?

A mindennapokban fontos pénzügyi kérdésekről, aktualitásokról blogposztok és cikkek írása, melyek hozzásegítik az embereket a helyes pénzügyi döntésekhez. Mindehhez rengeteg muníciót ad a Bankmonitor hatalmas adatbázisa, az összehasonlító algoritmusai és a havi szinten több ezer új ügyfélszerződésen keresztül megszerzett közvetlen tapasztalat. A munka célja, hogy közérthetően kommunikáljunk összetett pénzügyi kérdésekről mind a Bankmonitor.hu saját weboldalán és közösségi média oldalain, mind a hazai vezető online médiumok felületein megjelentetett írásainkban. Affinitásod függvényében közreműködhetsz videó tartalmak és alternatív tartalmi elemek létrehozásában is.

Talán József Attila fogalmazta meg legpontosabban: „Én egész népemet fogom / nem középiskolás fokon / taní- / tani!”

Hirdetés

Hirdetés

Miért jó?

Társadalmilag pozitív értéke lehet a munkádnak: új, unikális, azonnal hasznosítható, forintra váltható ismereteket közvetíthetsz az általad létrehozott tartalommal. Hasznos lesz és hasznosulni fog a munkád!

Miben fejlődhetsz?

A Bankmonitor.hu nemcsak Magyarországon, de európai összehasonlításban is élvonalbeli technológiai környezetben működik és fejlődik kimagasló dinamikával. A csapat tagjaként Te magad is együtt fejlődhetsz a céggel pénzügyi tudásban, tartalom létrehozásban és menedzselésben, új tartalmi kísérletek megvalósításában.

Mit kérünk Tőled?

  • A meglévő pénzügyi tudás elengedhetetlen
  • Ambíciót az alkotásra és a személyes fejlődésre
  • Kifejezetten örülünk a már meglévő tartalom előállítási tapasztalatnak
  • Kiemelkedően jó kommunikációs készséget írásban
  • Legyen véleményed, javaslatod és ne hiányozzon a proaktivitás a mindennapjaidból
  • Az angol nyelvismeret határozott előnyt jelent
  • Magas szintű digitális affinitás

A Bankmonitor csapatáról, akikhez csatlakozol

Konstruktív együttműködés, fiatalos lendület, az alkotás szándéka és rengeteg élvonalbeli szaktudás jellemzi csapatunkat. Jó hangulatú bulikon ünnepeljük meg az aktuális sikereinket. Nehezebb pillanatokban is összetartunk és kreatívan keressük a megoldást.

Fontos kiegészítések

  • home office lehetőség van
  • támogatjuk a fejlődésed
  • a teljes csapatunk 60 fő, akik közül 6-7 kollégával fogsz napi szinten együtt dolgozni

Jelentkezés

Ha tetszik, amit nyújtunk, szívesen lennél a csapatunk tagja és megfelelsz az elvárásainknak, küldd el magyar nyelvű önéletrajzodat az allas@bankmonitor.hu email címre!

Hirdetés
Hirdetés