Bankmonitor: Független biztosítási tanácsadás

Bankmonitor: Független biztosítási tanácsadás
Hirdetés
Hirdetés

2023-07-10
 

Sok érdeklődő számára nem teljesen világos, hogy cégünk, a Bankmonitor hogyan vesz részt egy biztosítási szerződés megkötésében. Most bemutatjuk, hogyan tud segíteni a Bankmonitor a hozzánk forduló, biztosítási igényt megfogalmazó ügyfeleknek.

Bankmonitor – Biztosítási üzletág

A Bankmonitor pénzügyi szakértőként elsősorban a bankpiaci termékek (hitelek, megtakarítási termékek, bankszámlák, stb.) összehasonlításával és forgalmazásával indította tevékenységét 2012-ben. Később tovább bővítettük pénzügyi tevékenységünket, és 2020-ban új üzletágként elindítottuk a biztosítási tanácsadást. A Bankmonitor nem biztosítótársaság, hanem független biztosításközvetítő, így nem tartozik egyetlen biztosítóhoz sem.

Bankmonitor – Független tanácsadás

Ha ügyfeleinket arról szeretnénk meggyőzni, hogy miért a Bankmonitor tanácsait hallgassák meg, mielőtt pénzügyi döntést hoznak, a legfontosabb érvünk a függetlenség.

A piacon lévő biztosítási termékeket az ügyfél szempontjai alapján elemezzük, összehasonlítjuk a konstrukciók legfontosabb tulajdonságait, és bemutatjuk a módozatok előnyeit és hátrányait is, majd közvetítőként szerződést kötünk ügyfeleinkkel.

Nekünk az a legfontosabb, hogy azok, akik bizalommal fordulnak hozzánk, a számukra legjobb terméket tudják megvásárolni, nem többet és nem kevesebbet annál, mint amire szükségük van. Így hosszú távú, bizalommal teli, tartós kapcsolatot tudunk kialakítani ügyfeleinkkel.

Hirdetés

Hirdetés

Az élethelyzeted alapján adunk tanácsot

Jó tudni
– Ha olyan jól tudja a Bankmonitor, hogy melyik a legjobb termék, akkor miért nem azt ajánlja mindenkinek?

– Mert a világ legjobb autója sem jó mindenkinek.

Mindenkinek más és más igényei vannak, és a biztosítási piacon nincs egy olyan termék (és valószínűleg nem is lesz), amelyik mindenki számára jó lenne.

A biztosítások értékesítése nem ott kezdődik, hogy megmondjuk, melyik a legjobb termék, amit meg kell venni, hanem ott, hogy felmérjük a hozzánk fordulók élethelyzetét. Ügyfeleinkkel közösen megpróbáljuk feltérképezni, hogy mit kell tudnia egy biztosítási szerződésnek ahhoz, hogy az igényeiknek megfelelő legyen.

Bankmonitor – Széles választék

A függetlenségen túl a Bankmonitor mellett egy másik fontos érv, hogy a piacon minden vezető biztosítótársasággal kapcsolatban állunk, értékesítjük termékeiket. Így gyakorlatilag majdnem az egész magyar biztosítási palettáról tudunk megoldásokat ajánlani a hozzánk fordulóknak.

Bankmonitor – Kalkulátorok

Számunkra fontos, hogy az érdeklődőknek már az első pillanatban tudjunk olyan érdemi információkat adni, amely segít eligazodni a biztosítási dzsungelben. Ennek érdekében termékeink nagyrészénél a Bankmonitor által fejlesztett, saját kalkulátorok segítik ügyfeleink tájékozódását. A kalkuláció nem egy adott termék árait mutatja, hanem egy általános képet ad arról, hogy a piacon körülbelül mennyit tudod megvásárolni az a terméktípust, amit szeretnél.

Megtakarításos termékek esetében az általad meghatározott havi megtakarítások időtartam végi eredményét, kockázati biztosítások esetében a biztosítási védelem havi árát mutatjuk meg neked.

Gyermekcélú megtakarítások és Nyugdíjbiztosítások

A megtakarításos élet- és nyugdíjbiztosítások piacán nyolc vezető biztosítótársaság 14 termékét hasonlítjuk össze egymással.

Az ügyfélprofil elemzését követően ebből ajánljuk neked azokat a konstrukciókat, amelyek az adott élethelyzetedhez leginkább illenek. A döntés a te kezedben van.

Ha gondoskodni szeretnél gyermeked továbbtanulásáról vagy életkezdéséről egy komolyabb összeggel, akkor nézd meg a gyermekcélú megtakarításról szóló oldalunkat!

Használd a kalkulátorunkat, és megmutatjuk, hogy havi megtakarításaiddal milyen lejárati összegre számíthatsz.

Gondoskodj időben gyermeked
biztos jövőjéről!
Ft
Bankmonitor
0 Ft
0 év alatt
ennyit tudsz megtakarítani gyermeked számára
A részletes eredményedet
e-mailben fogjuk elküldeni számodra!

Szeretnéd megtudni:
  • Hogyan lesz ennyi megtakarítása gyermekednek?
  • Hogy melyik számotokra a megfelelő megoldás?
Bízd magad független szakértőinkre!
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A részletes eredményeket megküldtük az e-mail címedre!
Ha nem találod az e-mailünket, nézd meg a levélszemét (spam) mappában is!

Kockázati életbiztosítások

A kockázati életbiztosítások esetében szintén nyolc biztosító 10 termékét hasonlítjuk össze.

Az alapszolgáltatás mindegyik termék esetében az életbiztosítási védelem, de csaknem 100 kiegészítő biztosítást is kínálnak a biztosítók, amelyek elsősorban baleset és egészségbiztosítások, de egyéb más asszisztencia jellegű szolgáltatások is vannak a palettán nagy választékban.

Ha a családod és saját magad biztosítási védelme fontos a számodra, akkor látogass el a részletekért a kockázati életbiztosítás oldalunkra, kalkulálj és regisztrálj, hogy tanácsadóink be tudják mutatni a lehetőségeket.

Bankmonitor
Kiszámoljuk mennyibe kerül
a családod védelme

Milyen kockázatokra
szeretnél megoldást?
Bankmonitor
év
Ft
Már csak

egy lépés
van hátra!
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el
  • Pontosan milyen védelmet kapsz ezen összegért? Hogyan működik?
  • Milyen esetben kapod meg a kifizetést a biztosítótól?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben!
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
A részletes eredményeket megküldtük az e-mail címedre!
Ha nem találod az e-mailünket, nézd meg a levélszemét (spam) mappában is!

Hitelfedezeti célú biztosítások

Ellentétben a megtakarításos vagy kockázati életbiztosításokkal, a bankfüggetlen csoportos hitelfedezeti célú biztosítások esetében szűk a magyar paletta, ezért csak egyetlen biztosítási terméket tudtunk ajánlani. Ezért felkértük az NN Biztosítót, hogy készítsen egy terméket, Bankmonitor Biztonság néven, amelyet csak a Bankmonitor forgalmaz, és ezzel a termékkel bővíthettük a választékot az elmúlt év végén.

Az NN Biztosító a termékfejlesztés során figyelembe vette azokat a tapasztalatokat és igényeket, amelyeket ügyfeleinktől gyűjtöttünk.

A Bankmonitor továbbra is megőrzi a függetlenségét a hitelfedezeti jellegű biztosítások esetében is, hiszen a Bankmonitor Biztonság mellett más csoportos hitelfedezeti biztosításokat is értékesítünk továbbra is.

Ha érdekel a bankfüggetlen hitelfedezeti biztosítási védelem, amely már régebben felvett hitelek mellé is megköthető, akkor a csoportos személybiztosításokról szóló oldalunkat ajánljuk, ahol a többi oldalhoz hasonlóan kalkulálhatsz és regisztrálhatsz.

Bankmonitor
Csoportos
Személybiztosítás
Töltsd ki az űrlapot, és tudd meg hogyan tudod fizetni a hiteledet baj esetén is!

Bankmonitor
Válaszd ki a hiteleidet, add meg a
tartozás összegét!
Ft
Ft
Ft
MÁR CSAK EGYETLEN LÉPÉS!

A részleteket e-mailben fogjuk elküldeni számodra!

A hitelfedezeti biztosítás részleteit emailben küldjük el neked a következő fontos információkkal:
  • Milyen esetekben véd?
  • Mennyibe kerül a szolgáltatás?
  • Mennyit fizet a biztosító?
Add meg az elérhetőséged, és elküldjük a hitelfedezeti biztosítás részleteit emailben!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!
Munkatársunk rövidesen felveszi Veled a kapcsolatot!
Ha addig is további kérdésed lenne, írj nekünk a bankmonitor@bankmonitor.hu címre.

Mi más?

A néhány kiemelt biztosítási kategórián túl a Bankmonitor palettáján megtalálhatók a lakásbiztosítások, nyugdíj- és egészségpénztárak, utasbiztosítások, vállalati és egyéni egészségbiztosítások és még számtalan speciális biztosítás vállalkozók és magánszemélyek számára.

Ha bármilyen biztosítási igény merülne fel benned, keresd nyugodtan a Bankmonitort. Tanácsadóink segítenek megtalálni a számodra legjobb megoldást.

Hirdetés
Hirdetés