Befektetések az új hidegháború küszöbén

Befektetések az új hidegháború küszöbén
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-04-20 Frissítve: 2021-07-01
 

Olyan befektetést keresel, ami akár 5-10%-os éves hozamra képes? Nem tudod, mit tegyél a pénzeddel, mert aggaszt a nagy bizonytalanság a részvénypiacon? Te is tartasz az amerikai elnök önkényű kirohanásaitól, egy elharapódzó kereskedelmi háborútól? Sok kérdés kering a fejedben, de nem kaptál eddig választ rájuk? Jövő csütörtökön az Aegon Alapkezelővel közösen tartott befektetési szemináriumunkon többek között ezekre a kérdésekre is választ kapsz.

Értékes befektetési tippekhez juthatsz szemináriumunkon, ahol az Aegon Alapkezelő szakemberei is ott lesznek!

Bárki megmondhatja, hogy ma a befektetési alap a magasabb hozamot elérni kívánó befektetők szinte egyelten mentsvára. A legfőbb ok mellettük, hogy nem kell akkora kockázatot felvállalni, mint egy egyedi részvénnyel, mégis az állampapírokat akár jelentősen meghaladó hozamot érhetsz el velük.

Pontosan ezért is indítottuk el annak idején az Aegon Alapkezelővel közösen a befektetési szeminárium sorozatot, hogy szakemberek beszéljenek közérthetően az éppen aktuális befektetési sztorikról és megosszák a tippjeiket a nagyközönséggel.

Mivel az egyik legnagyobb kérdés most a befektetők fejében, hogy az amerikai elnök vezetésével valóban elindul-e egy globális kereskedelmi háború, ezért ezzel kiemelten foglalkozunk egy előadás erejéig. De szó lesz arról is, hogy például a szíriai események kapcsán egymásnak feszülő amerikai-orosz kapcsolat valóban elmérgesedhet-e vagy csak egy színjátéknak vagyunk szemtanúi.

A csütörtöki eseményen a hangsúlyos részt az Aegon Alapkezelő szakembereinek előadása fogja jelenteni, ahol elmondják várhatóan, hogy mit gondolnak a kötvény és részvénypiacokról, és egyáltalán mennyire éri meg szerintük kockázatot vállalni a mostani bizonytalan környezetben.

Külön kitérnek majd az általuk különös tekintettel figyelt orosz részvénypiacra is. Az előadást az a szakember fogja tartani, aki az Aegon Russia részvényalapot is kezeli, így első kézből értesülhetnek a résztvevők, hogy mekkora potenciál van az orosz piacban.

Azért, hogy teljes legyen a kép, nem elég a befektetésekről beszélni, hanem azzal is tisztában kell lennie, hogy egy befektetési alap megvásárlásának költségei hogyan is alakulnak, és miként lehet a legolcsóbban kezelni a befektetéseinket. Az Aegon szakértője egy konkrét példán keresztül mutatja be, hogy miként lehet akár több százezer forintot is megspórolni csak a költségeken, ha megfelelő szolgáltatást választunk ki magunknak.

Ha megnyerte tetszésed a szeminárium, akkor bátran gyere el a rendezvényre. A részvétel ingyenes, azonban a korlátozott férőhelyek miatt regisztrációhoz kötött.

Hirdetés
Hirdetés