Black Friday Reloaded – avagy az őrület újraindul

Black Friday Reloaded – avagy az őrület újraindul
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2018-10-30
 

Már csak 3 hét és kezdődik az őrület! A Black Friday, a népszerű Fekete péntek nemsokára kopogtat az ajtónkon, és tömegek várják a jobbnál jobb akciókat. Mielőtt elstartolnak a versenyzők, és mielőtt az őrület kígyózó sorok és lelassult weboldalak formájában a tetőfokára hág, érdemes pénzedet készenlétbe helyezni. Ugyanis az érzés, amikor az orrod elől viszik el a rég kiválasztott műszaki cikket, felbecsülhetetlen! Ha előre tudod, hogy nem lesz elég a pénzed, akkor személyi kölcsönt előre is igényelhetsz! Erre pedig jobb alkalmat találni sem lehetne, mint amikor az üzletek akciókkal bombáznak Téged!

Évente csak néhány alkalom mutatkozik arra, hogy olcsón vásárolhass! Ennek egyik kiemelt jelentőségű eseménye a Fekete péntek. Ilyenkor az áruházak 1 nap alatt, akciós árak mellett igyekeznek kisöpörni a készleteik nagy részét. A november második felében lévő időpont sem a véletlen műve, hiszen a Black Fridaytől a Karácsonyig hátralévő idő körülbelül 1 hónap. A kiskereskedelemben a november és a december egyet jelent a megnövekedett forgalommal, ilyenkor boldog-boldogtalan az akciókat keresi, mindenki felkészül a karácsonyi ajándékozásra.

Hirdetés

Hirdetés

De mit tehetsz, ha valamit nagyon meg szeretnél venni, de várhatóan nem lesz rá pénzed?

2 szituáció létezik:

1., Ha biztosan tudod, melyik áruházban szeretnél vásárolni, akkor érdemes utánajárnod, hogy az adott áruházban elérhető-e a 0%-os teljes hiteldíj mutatóval (THM) rendelkező, úgynevezett ingyenhitel. Amennyiben az áruházban kaphatsz ilyet, azzal már meg is oldódott a dolog, hiszen ingyenes hitelre meg tudod venni, amit szeretnél.

2., Ha nem tudod előre, hogy melyik áruházban szeretnél vásárolni. Ilyen esetben attól függ, hogy kaphatsz-e ingyenhitelt, hogy melyik áruházat választod.

A megoldás:

Ha előre tudod, hogy nem kaphatsz az adott áruházban ingyenhitelt, vagy nem szeretnéd azt megkockáztatni, hogy nem lesz arra pénzed, amit meg szeretnél vásárolni, akkor megoldást jelenthet a személyi kölcsön 1-2 héttel korábbi igénylése. Ekkor biztosra veheted, hogy pozitív hitelbírálat esetén a vásárláskor rendelkezésre fog állni a szükséges pénzmennyiség.

Az alábbi táblázatban megnézheted, milyen személyi kölcsön ajánlatok közül választhatsz, ha 2 éven keresztül végig fix törlesztőrészlettel szeretnéd visszafizetni a hiteledet (nettó 250 ezer Ft havi jövedelmet vettünk alapul):

Nem győzzük hangsúlyozni, hogy a már meglévő hiteleidet is érdemes lehet kiváltani! Ezzel sok pénzt spórolhatsz meg! Az alábbi táblázatban megnézheted, melyek a számodra leghasznosabb személyi kölcsön ajánlatok, ha a hiteleid kiváltására az új vásárolnivalókkal együtt 2 millió forintra lenne szükséged!

Nézd meg a részletes személyi kölcsön kalkulátorunk segítségével, hogy számodra melyik bank személyi kölcsön ajánlata jelenthet megoldást!

Mennyi személyi hitelt kaphatok?
Perceken belül megtudhatod, hogy:
Részletes adatokat kérünk és ennek fejében +/-10%-os pontossággal jelezzük a felvehető hitel összegét és a havi törlesztő összeget!
Ne feledd, ez több mint egy kalkulátor!
Adataid megadása után szakértőnk megválaszolja minden kérdésedet és segít az ügyintézésben is.
Bankmonitor
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Ft
Ft
Ft

A meglévő hitelek, hitelkeretek, hitelkártyák jelentősen befolyásolják a felvehető hitel összegét, és a banki elbírálás eredményét!

Számodra elérhető hitelek:
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Az alábbi ok(ok) miatt, számodra sajnos nem elérhető a személyi kölcsön:
Kérj ingyenes visszahívást személyi hitel szakértőnktől!
Ft
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés