Eggyel kevesebb kedvezmény az OTP-nél a jövőben

Eggyel kevesebb kedvezmény az OTP-nél a jövőben
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-09-14
 

OTP-s ügyfélként már régóta szemezel a bank hitelkártyáival, de még mindig nem határoztad el magad az igénylésre? Akkor ezt most ne hagyd figyelmen kívül, hacsak nincs valami egyéb kedvezményre lehetőséged! Hétfőtől változnak az eddigi kedvezmények, de megmutatjuk, hogy úszhatod meg az éves kártyadíjat a jövőben is!

Korábbi „jó szokásával” szakít holnaptól az OTP Bank. Eddig a lakossági számlacsomagok zöméhez igényelt, vagy utólag a számlacsomagokhoz kapcsolt hitelkártya esetén éves kártyadíj kedvezményre számíthattak az ügyfelek. Ezt azonban hétfőtől kizárólag a 2014. szeptember 14-ig megkötött, vagy már jelenleg is a számlacsomaghoz kapcsolt hitelkártyák élvezhetik – derül ki a bank legújabb hirdetményéből.

Azaz a hétfői napon (2014. szeptember 15.), vagy azt követően kötött hitelkártya szerződésekre vagy a meglévő hitelkártyák ezt követően történő számlacsomaghoz kapcsolása esetén az alábbi kedvezmények már nem érvényesíthetőek.

tabla1_20140911
Mit jelent ez a költségek tekintetében?

Azoknál az ügyfeleknél természetesen semmit, akik eddig is élvezték ezeket a kedvezményeket. Akik azonban hétfőtől döntenek OTP hitelkártya mellet, azoknak
az érintett kártyák esetében az alábbi éves kártyadíjakkal kell számolniuk a jövőben (a jelenlegi díjak fényében).

A fenti hivatkozásokra kattintva megnézheted, hogy mindezek fényében mennyibe kerül az egyes hitelkártyák fenntartása.

De van megoldás, hogy egy fillért se fizessünk éves kártyadíj címen!

A bank korábban is és a jövőben is lehetőséget biztosított arra, hogy az éves kártyadíjat megspóroljuk a főkártyánál. Ehhez pedig
nem kell egyebet tennünk, mint a hitelkártyát aktívan használnunk

Ugyanis, ha a szerződéskötést követően meghatározott időtartam alatt elérjük az adott hitelkártyához tartozó költési szintet – hátralékba esés nélkül –, akkor a terhelt éves kártyadíjat a bank jóváírja utólag.

tabla2_20140911Ahogy látjuk sajnos ebben is tapasztalható részleges változás holnaptól (persze csak az új szerződéseknél), de még ezt követően is
hitelkártya típustól függően havi 25-167 ezer Ft költéssel megspórolható az éves kártyadíj. Lehetőség szerint azonban ne készpénzfelvételekkel érjük el a kívánt szintet!

Bár a hitelkártyákhoz kapcsolódó kedvezmény az új szerződéseknél megszűnik, de
még így is számos termék és szolgáltatás lesz elérhető kedvezményesen, vagy akár díjmentesen az egyes számlacsomagok révén. Továbbá arról sem szabad megfeledkezni, hogy a bank folyamatosan hirdet hitelkártyákhoz kapcsolódó akciókat, amely keretében nem csupán az éves kártyadíj kerül elengedésre, hanem egyéb kedvezmények is igénybe vehetőek.

Tehát ne csüggedj, keresd meg inkább a számodra legmegfelelőbb hitelkártyát!

1

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk. 

Hirdetés
Hirdetés