Egymillió forinttal is csökkentheted céged bankszámlaköltségeit – egy élő példa

Egymillió forinttal is csökkentheted céged bankszámlaköltségeit – egy élő példa
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-06-19 Frissítve: 2024-06-28
 

Egy informatikával foglalkozó, 500 millió Ft árbevételű cég éves bankszámlaköltsége megközelítette a 1,5 millió Ft-ot. Meglepő módon a jelentős devizaforgalom ellenére sem a külföldi utalások díjai adta a kiadások jelentős részét. A Bankmonitor szakértői segítségével az éves bankköltségből 1 000 000 Ft-ot sikerült végül lefaragni. Mutatjuk hogyan.

A vállalkozás éves szinten másfélmillió forintot fizetett ki az akkori bankjának.  Azzal a kérdéssel fordultak hozzánk, hogy ez így normális-e?

Érdemi választ egy ilyen kérdésre azt követően adhatunk, ha a társaság bankszámla-használati szokásait már részletesen felmértük. A megkeresést követően, a Bankmonitor csapata átfogó elemzést készített a vállalkozás bankolási gyakorlatáról. Ez azért nagyon fontos, mert az így kapott információk segítségével már egyedi ajánlatokat tudunk kérni az egyes bankoktól. Az éves költségmegtakarítás ebben az esetben meghaladta az 1 millió forintot, ami a cég korábbi bankszámlaköltségének 60%-át tette ki.

A kedvező ajánlatok kulcsa, hogy a Bankmonitor által készített elemzés alapján a bankok az általuk ajánlható legjobb bankszámlacsomaggal állnak elő.

Ha te is szeretnéd vállalkozásod bankszámlaköltségeit felülvizsgálni és egy kedvezőbb bankszámlacsomaghoz jutni, akkor kollégáink örömmel állnak rendelkezésedre:

Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!

 

Hirdetés
Hirdetés