Ennyibe kerül a fix törlesztéssel rendelkező lakáshitel 20 évre

Ennyibe kerül a fix törlesztéssel rendelkező lakáshitel 20 évre
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2014-08-25 Frissítve: 2020-05-05
 

Lakáshitel kamatkockázat nélkül? Nem, nem álmodunk. Az UniCredit Bank a mai naptól új, forradalmi megoldást kínál. A kölcsön rögzített kamatot kínál a teljes futamidőre, így a törlesztőrészlet is változatlan marad bárhonnan is fújnak a szelek. A kamatkockázat megszűnésével pedig már csak az a kérdés, hogy lesz-e elegendő jövedelmünk a törlesztőrészletek megfizetésére!

A forint hitelvevők számára jelenleg a legnagyobb kockázatot a kölcsön kamatának emelkedése jelenti. A Jegybank alapkamat csökkentési sorozata mélypontra küldte a lakáshitelek kamatszintjét, így még soha ilyen olcsón nem lehetett lakáshitelhez jutni Magyarországon. Nagy valószínűséggel innen már csak felfelé indulhatnak a kamatok, ezért amennyiben szeretnéd elkerülni, hogy hónapról hónapra többet kelljen fizetned, akkor érdemes hosszabb kamatperiódusú hitelben gondolkodnod.

20_évre_felvett_20140825Ahogy az ábrán is jól látszik a rövid távon kiszámítható hitelek kínálják a legalacsonyabb törlesztőrészletet, cserébe viszont csak maximum 1 évig maradhat változatlan a törlesztőrészlet. A hosszú távon fix törlesztőrészletet nyújtó hitelek nagyságrendileg 10 ezer forinttal drágábbak, viszont több éven keresztül kiszámítható havi kiadást biztosítanak a család számára.

kamatemelkedés_20140825Az olcsó induló törlesztést kínáló hitelek kamatemelkedés hatására azonban gyorsan beérik a kezdetben még drágább társaikat. Az MNB két év alatt 4,9%ponttal mérsékelte az alapkamatot, ugyanaz visszafelé is megtörténhet, aminek hatására már a hosszabb kamatperiódusú hitelek kerülnek nyeregbe.

Tapasztalataink alapján az ügyfelek részéről egyre nagyobb igény mutatkozik a hosszú távon kiszámítható hitelek iránt. Erre kínál kitűnő megoldást az UniCredit StabilKamat elnevezésű lakáshitele, amely a futamidő teljes hosszára (15 vagy 20 évre) biztosít változatlan kamatot, így törlesztőrészletet. 

Ha szeretnéd, hogy Neked is segítsünk a megfelelő hitel kiválasztásában, akkor add meg néhány adatodat és hitelszakértőnk felhív!


Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Ft
Ft
év
Ft
Bankmonitor
Lakáshitel kalkulátor
Spórolj akár Milliókat
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Nem kaphatsz lakáshitelt, amíg a KHR (BAR) listában szerepelsz.
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Gyorsan van szükséged lakáshitelre?
24-48 órán belül:
előzetes hitelminősítés
személyes hitelajánlat


Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Az élet legnagyobb pénzügyi kérdéseiben (és ilyen a lakáshitel felvétel) kizárólag megfontoltan érdemes döntést hozni. Használd a Bankmonitor.hu Lakáshitel-kalkulátorát: 13 bank több, mint 100 hiteltermékét tudod összehasonlítani részletesen

És itt nincs vége: a Bankmonitor segít Neked az ügyintézésben. A Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében egyszerre több banktól is konkrét hitel ajánlatot mutatunk be Neked, mely akár 6 hónapig is érvényes. Nem kell küzdened a bankfiókban, a Földhivatalban, mindent elintézünk helyetted a hitelhez jutásig és az időközben felmerülő esetleges problémákra azonnali megoldási javaslatot adunk. Kényelmes, gyors, megbízható – válaszd a Bankmonitort. Garantáltan ugyanazokkal a feltételekkel kapod meg (sokkal kényelmesebben) a hitelt nálunk, mint ha bemennél a bankfiókba. Sőt! Több esetben is egyedi kedvezményeket kínálunk (ingyenes előtörlesztés, ingyenes utalás…stb), melyeket a bankfiókban nem kapsz meg.

Címkék
Hirdetés