Ennyit kell fizetned 3 millió forint személyi kölcsönre havonta

Ennyit kell fizetned 3 millió forint személyi kölcsönre havonta
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2021-07-20
 

Akkor sem mindegy, hogy melyik bank ajánlatát választod, ha „csak” személyi kölcsönt szeretnél igényelni. Az egyes banki ajánlatok között ugyanis óriási különbségek lehetnek. 3 millió forint igénylése esetén akár 680 ezer forintot is spórolhatsz egy jó választással. 

Sokan személyi kölcsönt választanak, ha hitelre van szükségük. Nem szükséges hozzá ingatlanfedezetet felajánlani, ezért ideális lehet azok számára, akiknek nincs saját lakásuk.

Akkor is a személyi hitel lehet az ideális választás, ha az időtényező lényeges lenne – gyorsan szükség lenne a pénzre -, ugyanis ezt a hitelt 3-5 munkanap alatt elbírálják a bankok, míg egy jelzáloghitel esetében akár 4-6 hét is eltelhet amíg a kölcsönt kifolyósítják.

Sok esetben még bizonyos lakáscélok megvalósításához – például felújítás – is a személyi kölcsönt választják az igénylők. Ezen célokhoz azonban jellemzően már nagyobb összegre van szükség. Márpedig nagyobb összeg esetén még fontosabbá válik megfelelő választás: az egyes bankok hitelajánlatai között ugyanis jelentős eltérések lehetnek.

Hirdetés

Hirdetés

Mennyi a törlesztőrészlete 3 millió forint személyi kölcsönnek?

Példaként nézzük meg milyen feltételekkel kaphatunk 3 millió forint személyi kölcsönt 7 éves futamidő mellett. A jövedelmünk a példában nettó 300 ezer forint.

A legolcsóbb bankok között nem jelentős az eltérés. (Az UniCredit Bank ajánlatának és a Sberbank kölcsönének törlesztőrészlete között csupán 300 forint az eltérés. Emiatt a teljes visszafizetendő összegben is csupán 30 ezer forint a differencia.)

A 3 legolcsóbb és legdrágább hitelajánlat 3 millió Ft személyi kölcsönre

De például a Budapest Bank személyi kölcsöne – harmadik legolcsóbb ajánlat – és a legdrágább hitelek között már jelentős az eltérés. Összességében 500-600 ezer forinttal kellene többet visszafizetni egy rossz választás miatt.

Mindenki más feltételekkel kap kölcsönt

Ez nem azt jelenti, hogy a bankok egyedileg adnak kamatot az egyes érdeklődőknek. Viszont nem mindenki kaphatja meg ugyanazokat a kedvezményeket. (Nincs elegendő jövedelem, alacsony a hitelösszeg, nem megfelelő  a futamidő…)

Vagyis ténylegesen előfordulhat, hogy egyik ember ugyanattól a banktól teljesen más ajánlatot kapna, mint egy másik. Ráadásul két eltérő élethelyzetben lévő személy egyáltalán nem biztos, hogy ugyanattól a pénzintézettől kapnák a legkedvezőbb ajánlatot. Éppen ezért érdemes mindenkinek megkeresnie a saját élethelyzetének leginkább megfelelő konstrukciót. Ebben segítséget nyújthat a Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátora, amely 12 bank ajánlatát összehasonlítva mutatja meg a legkedvezőbb ajánlatokat.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés