Év eleji hitellehetőségek kisebb összegekre

Év eleji hitellehetőségek kisebb összegekre
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2016-01-04 Frissítve: 2020-04-06
 

Megetted otthon az összes lencsét, még sincs pénzed? Talán már el is készítetted az év végi mérleget és rájöttél, hogy túlságosan kiköltekeztél. A napok mennek, pénzre pedig szükség van. Ha nem sikerült megfékezni az év végi kiköltekezést, akkor az év eleji nehezebb időszakot valahogy át kell hidalni. Mihez nyúlhatsz, ha hirtelen pénzre van szükséged?

Eladhatod a családi ezüstöt, ha van. De a viccet félre téve nem szabad kétségbe esni, inkább gondolkozz. Amikor pénzre van szükséged, mindig meg kell vizsgálni, hogy pontosan mi a cél. Miért? Mert a pénz felhasználásától függően nem mindegy, milyen terméket igényelsz.

  1. 1 hónapon belül vissza tudod fizetni a hitelt

A hitelkártya átsegíthet az átmeneti nehézségeken. Használata csak akkor javasolt azonban, ha valóban határidőre vissza tudod fizetni a felhasznált pénzt. Hitelkártyával a minden napi vásárlásokat célszerű rendezni. Hiszen akár 45 (esetenként 51) napig használhatod ingyen a bank pénzét. Így időt nyersz, és amikor megjön az első fizetésed, fel is tudod tölteni a leapasztott hitelkeretedet.

Ha 1-én vásárolsz a hitelkártyáddal, akkor összesen 45 nap kamatmentes napod van. Feltéve, hogy az időszak végén az elvásárolt összeget teljes egészében visszafizeted. Ha 2-án, akkor már csak 44 nap, és így tovább. Ha a költési időszak utolsó napján használod a hitelkártyádat, akkor 15 nap maradt visszafizetni az összeget.

Vigyázz, mert ha nem fizeted vissza a teljes összeget, tetemes tartozást halmozhatsz fel a kamatokból. A hitelkártyáknál életveszélyes a készpénzfelvétel. Ez egyrészt nagyon drága, másrészt már a készpénzfelvétel napjától kamatot kell fizetned.

SOHA NE VEGYÉL FEL KÉSZPÉNZT HITELKÁRTYÁVAL! MINDIG IDŐBEN TÖLTSD FEL A HITELKERETEDET!

  1. Hirdetés

    Hirdetés

    Hosszabb idő alatt tudod visszafizetni a hitelt

Ilyenkor év elején is érdemes személyi kölcsönben gondolkozni, ha éppen egy nagyobbacska összegre van szükséged hirtelen.

Kalkulátorunk segítségével megtalálhatod a számodra legkedvezőbb személyi kölcsönt.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat

A törlesztő részleten túl is vannak szempontok, melyeket soha ne tévessz szem elől. Mire gondolunk?

Kezdeti költség

Ma már szerencsére a személyi kölcsönök esetében egyre több banknál találkozhatsz olyan konstrukcióval, ahol nem kell induló díjakkal számolni.

Törlesztési számla

Sok banknál már nem előírás a bankszámlanyitás. Ha elégedett vagy a jelenlegi bankoddal, a személyi kölcsön miatt nem kell feltétlenül váltanod.

Jövedelem jóváírás

Ha nem akarod, nem kell a munkabéredet a választott bankhoz utaltatni. Azzal azonban érdemes számolni, hogy cserébe kamatkedvezményben részesülhetsz.

Mennyi idő alatt kapod meg a személyi kölcsönt?

A személyi kölcsön felvétele ma már elég gyors folyamat. Vannak olyan bankok, ahol a kölcsönszerződés megkötése után akár néhány órán belül a számládon van a pénz. Az OTP Bank például garanciát vállal arra, hogy a szerződéskötést követő 1 órán belül kifizetik a hitelösszeget. Amennyiben nem így történik, 10.000 forint értékű vásárlási utalványt kapsz. 

Az egyes bankok hitelezési hajlandósága jelentősen eltér egymástól. Még az igénylés pillanatában sem lehet teljes biztonsággal megmondani, hogy megkapod-e a kért kölcsönösszeget. Miért? A válasz egyszerű. A bank nem lát túl sok mindent rólad. Megnézi a munkáltatót, ellenőrzi a munkabért, lekérdezi adataidat a KHR-ből és látja a bankszámládat.

Biztosat a bank is csak a minősítést követően fog tudni mondani. Az igénylés azonban semmilyen előzetes költséggel nem jár. Ezért ha személyi kölcsönön gondolkozol, versenyeztesd a bankokat.

Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés