Ezek a vállalkozói számlák is akciósak maradtak

Ezek a vállalkozói számlák is akciósak maradtak
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2015-01-16
 

A jelek szerint nagy sikernek örvend vállalkozói berkekben a CIB Bank még tavaly szeptemberben meghirdetett kampánya, ugyanis az eredetileg tegnap záródó regisztrációs időszakot mától meghosszabbította. Az akciónak köszönhetően pedig továbbra is az élmezőnyben marad a bank vállalkozói számlacsomagjaival.

Tavaly szeptember közepétől indította útjára a CIB Bank az ún. választható kedvezménycsomag kampányát, amelynek köszönhetően hosszú idő után újra a legjobb vállalkozói bankszámlák között szerepeltek számlacsomagjai. Nem meglepő, hiszen a kampány keretében a számlavezetési díjkedvezménytől kezdve a különböző tranzakciós (pl.: 50% díjkedvezmény az átutalásokból, vagy a készpénzfelvételi díjakból) és bankkártya kedvezményeken keresztül egészen az SMS tájékoztató szolgáltatásokhoz kapcsolódó kedvezményekig lehet válogatni az ügyfeleknek. Sőt, a klasszikus számlavezetési kedvezményeken túl még a fizikai kártyaelfogadó terminálra (POS), valamint ennek virtuális testvérére az eCommerce szolgáltatásra is kapható kedvezmény.

A dolog igazi szépsége, hogy az új ügyfeleken kívül a meglévőek is igénybe vehetik a kedvezményeket, valamint akár fél évig minden megkötés nélkül élvezhetőek ezek (a kampánynak két időszaka van és csak a másodikban kell számlaforgalmi feltételeket teljesíteni ahhoz, hogy továbbra is járjanak a kedvezmények). Jelen írásunknak nem célja a kampány minden részletét teljes körűen bemutatni, de természetesen a számlacsomagok termékoldalán (CIB Bázis, CIB Mikro, CIB Elektronikus Üzleti Számla Plusz) minden fontosabb tudnivalót megtalálni.

A már CIB Banki ügyfeleknek egyértelműen azt javasoljuk, hogy éljenek az akció nyújtotta lehetőséggel, hiszen egy egyszerű regisztráció révén rengeteget spórolhatnak a vállalkozói számlavezetésen. Míg azon cégek, amelyek még nem ügyfelei a CIB Banknak, de felkeltette érdeklődésüket a lehetőség, érdemes egy pillantást vetniük a teljes piaci képre. Hozzátesszük, ez utóbbival a CIB Bank ügyfelei sem veszítenek!

Bankmonitor
Sikeres kalkuláció!
Eredményeidet a lenti listában találod!

Maradt benned kérdés? Véleményed van? Szívesen látjuk! Szólj hozzá írásunkhoz lentebb, vagy írj a jobb oldalon található „Kérdezz tőlünk” felületen! Mindenkinek válaszolunk.

Hirdetés
Hirdetés