Felhőalapú informatikai rendszerekkel fejleszthető a vállalkozások működése – Budapestre érkezik az AWSome Day! (x)

Felhőalapú informatikai rendszerekkel fejleszthető a vállalkozások működése – Budapestre érkezik az AWSome Day! (x)
Hirdetés

Cikk2018-11-06
 

A vállalatok működése minden méretben egyre összetettebb, ennek kiszolgálásához pedig minél inkább kifinomult, és a célnak megfelelő informatikai háttér szükséges. Ma már számos innovatív megoldás érhető el többek között az adatvagyon gazdálkodás, a nagy rendelkezésre állású, hibatűrő rendszerek megvalósítása, valamint az automatizált informatikai működés kialakítása területén. Legyen szó hibrid felhő alapú informatikáról, vállalatirányítási és pénzügyi rendszerekről vagy éppen mesterséges intelligenciáról, a megfelelő megvalósítás szakértelmet és odafigyelést igényel. A Total Cloud Consulting (TC2) és az Amazon Web Services (AWS) szervezésében megrendezésre kerülő AWSome Day budapesti rendezvényén a világ legnagyobb felhőszolgáltatója révén választ kapunk arra, hogy a legújabb fejlesztések hogyan egyszerűsítik, gyorsítják és teszik költséghatékonnyá a vállalati folyamatokat, továbbá melyek a legmagasabb szintű biztonsági megoldások.

Kettős helyzetben vannak ma a vállalkozások: a jelenlegi problémákat meg kell, hogy oldják, de mire reagálnak, addigra a piac újabb igényeket támaszt, ami állandó fejlődési hajlandóságot igényel. Az új helyzetek és a változások kezelése azonban együttesen komoly kihívást jelent, a gazdasági élet támasztotta elvárásoknak a felelősen gondolkodó és működő társaságok pedig szeretnének megfelelni. A megoldáskeresést és a cloud computing erőteljes előtérbe kerülését jól jellemzi az az adat, miszerint az üzleti és informatikai döntéshozók 92%-a állítja, hogy a következő két évben rengeteg informatikai rendszer költözik a felhőbe.

November 13-án, az AWSome Day budapesti rendezvényén a TC2 szakemberei és meghívott szakértők azt is bemutatják, hogy:

  • mely szolgáltatások támogatják a vállalati környezet biztonságos felhős üzemeltetését, megfelelve a nemzeti és globális szabályozói elvárásoknak
  • milyen automatizmusok segítik a vállalati informatikai fejlesztéseket
  • hogyan csökkenthető drasztikusan az SAP rendszerek infrastrukturális és üzemeltetési költsége
  • hogyan lehet a felhőben gyorsabban, hatékonyabban üzleti kalkulációkat végezni
  • milyen előnyöket biztosít a VMware Cloud on AWS szolgáltatás
  • hogyan ötvözhetők a mesterséges intelligencia és Amazon Web Services szolgáltatások a mindennapokban

Az eseményen ezen kívül esettanulmányokon keresztül ismerhetjük meg, mit tapasztaltak a felhasználók a gyakorlatban, mindennapi helyzeteket felvázolva kapunk képet a felhőinformatika megvalósíthatóságának példáiról.

Olvassa el a részletes programot, és regisztráljon az ingyenes eseményre!

Dátum: 2018. november 13., 9:00 – 4:30
Regisztráció: 8.15 – 9.00
Helyszín: Budapest, 1146 Ajtósi Dürer sor 19.-21., Dürer Rendezvényház

Hirdetés