Hitelkártya csereakció az Ersténél (X)

Hitelkártya csereakció az Ersténél (X)
Hirdetés

Cikk2014-12-02
 

Magyarországon elsőként indított hitelkártya csereakciót az Erste Bank, amelynek segítségével most kedvező feltételekkel hozható át bármely másik banknál fennálló hitelkártya-tartozás 4 hónapig 0 százalékos kamattal. Sőt, 2015. április 10-ig a vásárlások és készpénzfelvételek kamata is 0 százalék.

Számos hitelkártya ajánlat van a piacon, a váltás azonban sokszor nem könnyű, hiszen a fennálló tartozását nem tudja mindenki azonnal kiegyenlíteni. Az Erste Bank ezért ‒ Magyarországon elsőként ‒ kedvezményes hitelkártya cserét ajánl november közepétől. A december 23-ig érvényes akcióban résztvevő ügyfelek hitelkártya-tartozását az Erste kiegyenlíti, és a kiváltott hitelösszeg, az új kártyával végrehajtott vásárlási és készpénzfelvételi tranzakciók után pedig a bank 2015. április 10-ig nem számít fel kamatot. A hitelkártya csereakcióban a keret is áthozható: a bank maximum 2 millió forintos hitelkeretet biztosít a hitelbírálaton megfelelő ügyfelek számára.

Az érintettek tábora jelentős: a Magyar Nemzeti Bank adatai szerint a második negyedév végén összesen közel 9 millió hazai kibocsátású fizetési kártya volt forgalomban, ezen belül a betéti kártyák aránya 85 százalék, míg a hitelkártyák részesedése több mint 15 százalék volt. Azaz hazánkban 1,36 millió darab hitelkártya volt forgalomban június végén.

Az Erste Bank célja, hogy olyan pénzügyi megoldásokat ajánljon, amelyek alkalmazkodnak az ügyfelek megváltozott igényeihez és személyre szabott szolgáltatásokat kínáljanak. Az új akció célja továbbá az is, hogy a tudatos pénzügyi döntéssel az ügyfelek számára megkönnyítse a bank a váltást egy számukra előnyösebb hitelkártya ajánlatra.

Az Erste hitelkártyák a piac legelőnyösebb ajánlatai között vannak: Erste Joker Hitelkártyával az ügyfelek vásárlásaik után 4 százalékos pénzvisszatérítést kaphatnak az általuk választott három üzletkategóriában, míg egyéb vásárlásaik után 1 százalék visszatérítésre jogosultak. Erste Wizz Air Hitelkártyával vásárolva pedig 100 forintonként 2 pontos jóváírást – Wizz Air repülőjegyek vásárlása esetén 100 forintonként 4 pontot – kapnak az ügyfelek, amit repülőjegyek és egyéb Wizz Air szolgáltatások vásárlására használhatnak fel. A főkártya díjmentes Wizz Discount Club tagságot is biztosít, amely kedvezményesebb repülőjegy vásárlást tesz lehetővé, továbbá az igénylést követően 10.000 üdvözlőponttal ajándékozza meg a bank a főkártya birtokost.

Hirdetés