Kaphatunk még személyi kölcsönt karácsony előtt?

Kaphatunk még személyi kölcsönt karácsony előtt?
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2019-12-17 Frissítve: 2022-04-27
 

Sokan kifuthatnak a pénzükből az ünnepek alatt. Az ajándékvásárlás és az ünnepi menü összeállítása bizony roppant költséges. Könnyen elképzelhető, hogy nem lesz elég a betervezett összeg az ünnepekre, az idő viszont vészesen fogy. Vajon kaphatunk még személyi kölcsönt karácsony előtt? Igen, de egyáltalán nem mindegy hol és hogyan intézzük az igénylésünk.

Egy személyi kölcsön igénylése igencsak elhúzódhat az ünnepek előtt a banki szabadságolások miatt, ráadásul az igénylők nagy része még karácsony előtt meg szeretné kapni a kért összeget.

Igényeljünk gyorsan, online a Bankmonitoron keresztül

Maximum 3 millió forint összegig lehet online igényelni személyi kölcsönt a Bankmonitoron keresztül. Az igény leadását követően telefonon megkeres egy szakértő, és ha megfelelsz az online folyamat feltételeinek, akkor küldenek egy e-mailt a regisztrációhoz, ami legfeljebb 10 percet vesz el az életedből.

Jó hír, hogy nincs szükség munkáltatói igazolásra sem, elégséges 3 havi bankszámlakivonat. Ezt letöltheted saját bankod netbankjából, és fel tudod tölteni a Bankmonitor igénylési felületére – ez nagyjából 20 percet venne igénybe. Még aznap felhívhat téged a szakértő és elvégezheti a videótelefonos azonosítást. Ez bármikor, akár munkaidőn kívül is elvégezhető, maximum 15 percig tart és mobiltelefonról indítható.

Vagyis mindez akár egy nap alatt lezongorázható! Ezt követően indul a bank bírálata, mely maximum négy munkanapot vesz igénybe. Így, összességében akár egy héten belül  megkaphatod a kért összeget, azaz még karácsony előtt számlán lehet a pénz.

Hirdetés

Hirdetés

Személyi kölcsön igénylése saját bankodtól

A bankok jellemzően sokkal gyorsabban, akár napon belül is folyósíthatnak személyi kölcsönt saját ügyfeleiknek. Ez jó lehetőség, ugyanakkor nem minden esetben érdemes élni vele. A Bankmonitor Személyi Kölcsön Kalkulátora alapján ugyanis – 3 millió forint hitelösszeg, 5 éves futamidő és 400 ezer forint jövedelem beállítása esetén – a legolcsóbb és legdrágább ajánlat havi törlesztőrészletének különbsége 18 188 forint. Emiatt a legdrágább ajánlatra összességében több mint egy millió forinttal kell többet visszafizetned.

Az is előfordulhat, hogy saját bankod hitelezési feltételeinek nem felelnél meg. Ettől még kaphatsz egy másik banktól személyi kölcsönt, de azt már a standard igénylési feltételek mentén indíthatod el. Sőt az is elképzelhető, hogy nincsen bankszámlád, vagyis minden hitelintézet számára idegen, új ügyfél lennél.

Személyi kölcsön a standard folyamat szerint

A Bankmonitor szakértői szerint egy standard személyi kölcsön igénylés jó esetben 1,5, rossz esetben azonban akár 3-4 hétig is elhúzódhat. A bankfiókok leterheltsége miatt ugyanis könnyen előfordulhat, hogy csak egy héttel későbbi időpontban tud a tanácsadó fogadni téged.

A munkáltatói igazolás kikérése nem tűnik nagy dolognak, de adott esetben erre is várhatsz akár 1-1,5 hetet. Több olyan cég létezik ugyanis, melynél ezen igényedet továbbítják a központba, majd az ott elkészített igazolást kapod meg postafordultával.

A dokumentumok befogadását követően a bank bírálati ideje eltarthat akár 1 hétig is. Vagyis a teljes folyamat még optimális esetben is nagyon neccesen lehet meg karácsonyig.

Ha a Bankmonitor szakértőinek segítségét kéred, akkor kollégák segítenek kiválasztani a megfelelő bankot, de a szükséges dokumentumok és feltételek átbeszélésével rengeteg időt is megspórolhatsz. Sőt, online igénylés esetén az első telefonbeszélgetéstől számítva akár 5 munkanap alatt megkaphatod a kért összeget.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés