K&H személyi kölcsönök: sokat számít az igazolt jövedelem nagysága!

K&H személyi kölcsönök: sokat számít az igazolt jövedelem nagysága!
Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-02-06
 

Kiszámoltuk, milyen kamattal és havi törlesztővel vehetünk fel eltérő jövedelemszint esetén személyi kölcsönt Magyarország második legnagyobb pénzintézetétől, a K&H Banktól. Jövedelmünk nagyságától függően kamatkedvezményben részesülhetünk, ami több százezer forint pénzügyi előnyt jelenthet számunkra.

A személyi kölcsönöket a szabad felhasználás és a gyors ügyintézés teszik igazán vonzóvá, ezen kívül ingatlanfedezet bemutatására és adóstárs bevonására sincsen szükség ezeknél.

Egy személyi kölcsön elbírálásakor a hitelvizsgálat elsősorban a jövedelemre terjed ki. A bankok részéről ugyanis elvárt a rendszeres, igazolt jövedelem megléte, ennek nagysága pedig a hitelkamatok szintjére is hatással lehet. A nagyobb kereset ugyanis jobb hitelminősítést és alacsonyabb banki kockázatot jelent, amit a bankokok kamatkedvezménnyel honorálnak. 

Hirdetés

Hirdetés

K&H személyi kölcsönök eltérő jövedelemszint esetén 

A K&H Bank kínálatában kizárólag végig fix kamatozású személyi kölcsönök érhetők el, melyeket induló díj megfizetése nélkül vehetsz fel. A Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátora szerint egy 1 millió Ft összegű, 5 éves futamidejű K&H Személyi Kölcsönhöz jelenleg 13,76%-os THM mellett juthatunk hozzá, ami 22 239 Ft-os havi törlesztőt jelent. Azonban, ha legalább nettó 300 ezer Ft jövedelmet tudunk felmutatni, akkor 4,9% kamatkedvezményben részesülünk (8,86% lesz a THM), így ugyanennek a hitelnek már csak 20 033 Ft lesz a törlesztője. Ez 132 ezer Ft-os pénzügyi előnyt jelent teljes visszafizetésben.

Amennyiben nagyobb hitelösszegre van szükségünk, akkor 4,5% kamatkedvezményre számíthatunk akkor, ha az igazolt jövedelem eléri a 300 ezer forintot. Példéul, ennél kisebb jövedelemnél egy 5 millió forintos személyi kölcsön havi törlesztője 111 197 Ft, míg 300 ezer forintnál már csak 100 166 Ft lesz ugyenez. Ez pedig összeségében 662 ezer forint különbség a teljes visszafizetésben.

A K&H esetében 7 millió Ft a személyi kölcsönök felső összeghatára, így ha 7-10 millió forintra volna szükséged, akkor más bank után kell nézned.  Egy 7 millió forintos K&H Kiemelt Személyi Kölcsön – a jövedelem nagyságától függetlenül – 7,91%-os THM mellett, havi 140 232 Ft törlesztőrészlet megfizetésével érhető el!

Hogyan javulhat a hitelminősítésünk?

A jövedelmünk alapvetően meghatározza (a JTM mutató szerint) a hitelképességünket, ennek mértékén azonban nem tudunk egyik pillanatról a másikra változtatni. Több lehetőségünk nyílhat ugyanakkor arra, hogy a hitelbírálat kedvezőbb eredményre vezessen. Egy adóstárs bevonásával például nagymértékben javulhat a hitelminősítésünk, hiszen ezzel csökken a bank kockázata. Ezáltal nem csak hitelképessé válhatunk, hanem magasabb összeg felvételére vagy kedvezőbb törlesztőrészletre is jogosultak lehetünk.

Ha szeretnéd megtalálni a számodra legkedvezőbb személyi kölcsönt, akkor használd a 13 magyar bank ajánlatait összehasonlító Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátort.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az Adatvédelmi szabályzatba foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés