K&H személyi kölcsönök: sokat számít az igazolt jövedelem nagysága!

K&H személyi kölcsönök: sokat számít az igazolt jövedelem nagysága!

Hirdetés
Hirdetés

Cikk2020-02-06
 

Kiszámoltuk, milyen kamattal és havi törlesztővel vehetünk fel eltérő jövedelemszint esetén személyi kölcsönt Magyarország második legnagyobb pénzintézetétől, a K&H Banktól. Jövedelmünk nagyságától függően kamatkedvezményben részesülhetünk, ami több százezer forint pénzügyi előnyt jelenthet számunkra.

A személyi kölcsönöket a szabad felhasználás és a gyors ügyintézés teszik igazán vonzóvá, ezen kívül ingatlanfedezet bemutatására és adóstárs bevonására sincsen szükség ezeknél.

Egy személyi kölcsön elbírálásakor a hitelvizsgálat elsősorban a jövedelemre terjed ki. A bankok részéről ugyanis elvárt a rendszeres, igazolt jövedelem megléte, ennek nagysága pedig a hitelkamatok szintjére is hatással lehet. A nagyobb kereset ugyanis jobb hitelminősítést és alacsonyabb banki kockázatot jelent, amit a bankokok kamatkedvezménnyel honorálnak. 

Hirdetés

Hirdetés

K&H személyi kölcsönök eltérő jövedelemszint esetén 

A K&H Bank kínálatában kizárólag végig fix kamatozású személyi kölcsönök érhetők el, melyeket induló díj megfizetése nélkül vehetsz fel. A Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátora szerint egy 1 millió Ft összegű, 5 éves futamidejű K&H Személyi Kölcsönhöz jelenleg 13,76%-os THM mellett juthatunk hozzá, ami 22 239 Ft-os havi törlesztőt jelent. Azonban, ha legalább nettó 300 ezer Ft jövedelmet tudunk felmutatni, akkor 4,9% kamatkedvezményben részesülünk (8,86% lesz a THM), így ugyanennek a hitelnek már csak 20 033 Ft lesz a törlesztője. Ez 132 ezer Ft-os pénzügyi előnyt jelent teljes visszafizetésben.

Amennyiben nagyobb hitelösszegre van szükségünk, akkor 4,5% kamatkedvezményre számíthatunk akkor, ha az igazolt jövedelem eléri a 300 ezer forintot. Példéul, ennél kisebb jövedelemnél egy 5 millió forintos személyi kölcsön havi törlesztője 111 197 Ft, míg 300 ezer forintnál már csak 100 166 Ft lesz ugyenez. Ez pedig összeségében 662 ezer forint különbség a teljes visszafizetésben.

A K&H esetében 7 millió Ft a személyi kölcsönök felső összeghatára, így ha 7-10 millió forintra volna szükséged, akkor más bank után kell nézned.  Egy 7 millió forintos K&H Kiemelt Személyi Kölcsön – a jövedelem nagyságától függetlenül – 7,91%-os THM mellett, havi 140 232 Ft törlesztőrészlet megfizetésével érhető el!

Hogyan javulhat a hitelminősítésünk?

A jövedelmünk alapvetően meghatározza (a JTM mutató szerint) a hitelképességünket, ennek mértékén azonban nem tudunk egyik pillanatról a másikra változtatni. Több lehetőségünk nyílhat ugyanakkor arra, hogy a hitelbírálat kedvezőbb eredményre vezessen. Egy adóstárs bevonásával például nagymértékben javulhat a hitelminősítésünk, hiszen ezzel csökken a bank kockázata. Ezáltal nem csak hitelképessé válhatunk, hanem magasabb összeg felvételére vagy kedvezőbb törlesztőrészletre is jogosultak lehetünk.

Ha szeretnéd megtalálni a számodra legkedvezőbb személyi kölcsönt, akkor használd a 13 magyar bank ajánlatait összehasonlító Bankmonitor személyi kölcsön kalkulátort.

Mennyi pénzre van szükséged?
Ft
év
Bankmonitor
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Amennyiben lejárt, ki nem fizetett banki tartozás miatt szerepelsz a KHR listán, nem kaphatsz hitelt.
Még nem nem adtál meg jövedelmet!
Sajnos nem találtunk a megadott feltételeknek megfelelő hitelt.
Próbálj meg enyhíteni a feltételeken:
hitel évre
Havi törlesztőtől
THM-től
Beállításaid alapján ezekkel a
kondíciókkal érhető el személyi kölcsön
A részletes eredményeidet
email-ben küldjük el, szakértőnk telefonon keresni fog a további részletekkel kapcsolatban.
  • Milyen kamattal, teljes visszafizetéssel és induló költséggel számolhatsz?
  • Mennyi idő alatt és milyen feltételekkel kaphatod meg a fenti hitelt?
  • Szakértőink segítenek bármilyen felmerülő kérdésedben
Kérd részletes eredményeidet email-ben és várd szakértőnk hívását, hogy segítsen a felmerülő kérdések tisztázásában!
A lenti gomb megnyomásával elfogadom az adatvédelmi tájékoztatóban és az Online személyi kölcsön promóciós szabályzatban foglaltakat.
Köszönjük, hogy leadtad érdeklődésed!

Az eredményeket elküldtük az email címedre.
Ha nem érkezik meg perceken belül, ellenőrizd leveleződ „spam/levélszemét” mappáját is!
Itt folytasd az igénylésed
Plussz adataiddal eléred
előzetes hitelminősítésed eredményét
személyre szabott hitelajánlatodat
Hirdetés

A Bankmonitor.hu Személyi Kölcsön kalkulátorával 13 bank ajánlatát hasonlíthatod össze másodpercek alatt, a saját igényeidre szabva. Azon kívül, hogy forintosítható hasznot jelent a legjobb hitel kiválasztása, a Bankmonitor kiemelt és ingyenes szolgáltatása keretében kényelmes, gyors szerződéskötésben lehet részed.

Hirdetés